zbozidar piše:Poz
Prvo da ti pohvalim auto puj puj puj da ga ne ureknem elem vidim da si zadovoljan kolima a ja sam trenutno u fazi kupovine istog ili bar slicnog mozda uzmem i onaj kupus karavan
videcu posavetuj me molim te na šta da posebno obratim pažnju pri kupovini , šta da pitam prodavca, kako da provalim dali je kilometraža tačna, kako da proverim motor .....
Prvo hvala, a sto se tice pitanja nisam bas kompetentan da ti odgovorim posto sam kupio auto po preporuci pa nisam morao da brinem o tom stvarima. Onda forda nikad pre nisam imao (a ni dizel auto) tako da ne znam koje su mu boljke, najbolje da se posavetujes sa gagijem (rsdforddragomir) covek drzi fordov servis, a i on je odrzavao moj auto od kad je dosao u srbiju dako da bolje njega da pitas ili jednostavno da otvoris temu ovde da ti ljudi pisu sta misle tj sta znaju na sta da obratis paznju.
Sto se mene licno tice do sad nisam primetio neke probleme, auto me sluzi fenomenalno. Odusevljen sam kako se ponasa na putu, kliko je udoban, kako lezi u krivinama, a narocito kako ubrzava i koliko moze da se tera.
Tako da ti je moja svaka preporuka da uzmes ovaj auto, neces zazaliti ni u jednom trenutku.
Ako te zanima jos neki podatak slobodno me kontaktiraj ili cak i mozes da da banes da vidis i provozas auto, eto cisto da znas sta mozes da ocekujes.
...zivot nam je pao u senku izgubljenog vremena...