Puma 1 (aka "toy") by "backarelli"
- Djole
- Master of Tanjirača

- Poruka: 4992
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Re: Puma 1 (aka "toy") by "backarelli"
Sve to da spakuješ košta ko jedan remont delphi ubrizgavanja 
- backarelli
- Poruka: 446
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Uuuhhhh kad se setim...
Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi- backarelli
- Poruka: 446
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Jutros bezveze otvaram haubu da vidim kako da rešim raščupanu onu izolaciju na haubi. Ne mogu to naći a da je u zadovoljavajućem stanju. Nosim se mišlju da odnesem tapetaru da prešije ovu moju. Baš mi bode oči u pm....
Nego, dok to gledam i čačkam po nekim kablovima napred, ladno provalim da su mi creva od ibera u katastrofalnom stanju. To je ono malo "T" crevce što ide na onaj ventil uljnih para (PCV)....uzmem to poskidam ono užas....jedno crevo neka budževina i nije imalo protok ama baš ni malo, dok druga dva crevca na račvi kao žvaka...ovo ovako nije imalo nikakvu funkciju, a moguće je vrlo lako da je i to jednim delom razlog za pojačanu potrošnju ulja...

Sam ventil nije zaglavio, ali nije baš u reprezentativnom stanju

Odem pokupujem sve to novo i montiram.
Baš ću sad da pratim potrošnju ulja da vidim hoće li biti kakve razlike
Nađoh slike i od sređivanja felni. Očuvane jesu, ali zaprljane i uapekle sačuvaj Bože....ebavao sam se više od 8 radnih sati za 4kom
...pre

...posle

Njene fabričke petnaje su u dosta lošijem stanju od ovih 16tica....njih ću da akam zimi, taman je i deblji profil gume. Jednu sam i vario, jer sam je shebo tamo na "Banetovoj Krivini"....no, za zimu će dobro da vrše posao, posle balansiranja sa zimskim gumama su sve 4 bacile nulu, to je bitno...

Nego, dok to gledam i čačkam po nekim kablovima napred, ladno provalim da su mi creva od ibera u katastrofalnom stanju. To je ono malo "T" crevce što ide na onaj ventil uljnih para (PCV)....uzmem to poskidam ono užas....jedno crevo neka budževina i nije imalo protok ama baš ni malo, dok druga dva crevca na račvi kao žvaka...ovo ovako nije imalo nikakvu funkciju, a moguće je vrlo lako da je i to jednim delom razlog za pojačanu potrošnju ulja...

Sam ventil nije zaglavio, ali nije baš u reprezentativnom stanju

Odem pokupujem sve to novo i montiram.
Baš ću sad da pratim potrošnju ulja da vidim hoće li biti kakve razlike
Nađoh slike i od sređivanja felni. Očuvane jesu, ali zaprljane i uapekle sačuvaj Bože....ebavao sam se više od 8 radnih sati za 4kom
...pre

...posle

Njene fabričke petnaje su u dosta lošijem stanju od ovih 16tica....njih ću da akam zimi, taman je i deblji profil gume. Jednu sam i vario, jer sam je shebo tamo na "Banetovoj Krivini"....no, za zimu će dobro da vrše posao, posle balansiranja sa zimskim gumama su sve 4 bacile nulu, to je bitno...

Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi