2023. Sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13928
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2023. Sezona
Kako ga nije nabio u zid kad ga je guzicom udario u momentu kada je Preece krenuo da ga prestize? Larson je istu stvar uradio Elliottu na Auto Club prosle sezone.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Talladega_500
- Yankee
NASCAR je 1998. godine proglasio 50 najboljih vozaca u istoriji. Sada sire listu na 75 imena, od cega su pet vec dodati.
Tih 5 su:
𝑲𝒚𝒍𝒆 𝑳𝒂𝒓𝒔𝒐𝒏
𝑴𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒕𝒆𝒇𝒂𝒏𝒊𝒌
𝑻𝒐𝒏𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒘𝒂𝒓𝒕
𝑲𝒂𝒔𝒆𝒚 𝑲𝒂𝒉𝒏𝒆
𝑹𝒂𝒏𝒅𝒚 𝑳𝒂𝑱𝒐𝒊𝒆
A ovo su 50 originalnih:
Davey Allison
Ray Hendrick
Lee Petty
Bobby Allison
Jack Ingram
Richard Petty
Buck Baker
Ernie Irvan
Tim Richmond
Buddy Baker
Bobby Isaac
Fireball Roberts
Geoff Bodine
Dale Jarrett
Ricky Rudd
Neil Bonnett
Ned Jarrett
Marshall Teague
Red Byron
Junior Johnson
Herb Thomas
Jerry Cook
Alan Kulwicki
Curtis Turner
Dale Earnhardt
Terry Labonte
Rusty Wallace
Ralph Earnhardt
Fred Lorenzen
Darrell Waltrip
Bill Elliott
Tiny Lund
Joe Weatherly
Richie Evans
Mark Martin
Bob Welborn
Red Farmer
Hershel McGriff
Rex White
Tim Flock
Cotton Owens
Glen Wood
A.J. Foyt
Marvin Panch
Cale Yarborough
Harry Gant
Benny Parsons
LeeRoy Yarbrough
Jeff Gordon
David Pearson
Tih 5 su:
𝑲𝒚𝒍𝒆 𝑳𝒂𝒓𝒔𝒐𝒏
𝑴𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒕𝒆𝒇𝒂𝒏𝒊𝒌
𝑻𝒐𝒏𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒘𝒂𝒓𝒕
𝑲𝒂𝒔𝒆𝒚 𝑲𝒂𝒉𝒏𝒆
𝑹𝒂𝒏𝒅𝒚 𝑳𝒂𝑱𝒐𝒊𝒆
A ovo su 50 originalnih:
Davey Allison
Ray Hendrick
Lee Petty
Bobby Allison
Jack Ingram
Richard Petty
Buck Baker
Ernie Irvan
Tim Richmond
Buddy Baker
Bobby Isaac
Fireball Roberts
Geoff Bodine
Dale Jarrett
Ricky Rudd
Neil Bonnett
Ned Jarrett
Marshall Teague
Red Byron
Junior Johnson
Herb Thomas
Jerry Cook
Alan Kulwicki
Curtis Turner
Dale Earnhardt
Terry Labonte
Rusty Wallace
Ralph Earnhardt
Fred Lorenzen
Darrell Waltrip
Bill Elliott
Tiny Lund
Joe Weatherly
Richie Evans
Mark Martin
Bob Welborn
Red Farmer
Hershel McGriff
Rex White
Tim Flock
Cotton Owens
Glen Wood
A.J. Foyt
Marvin Panch
Cale Yarborough
Harry Gant
Benny Parsons
LeeRoy Yarbrough
Jeff Gordon
David Pearson
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
Stewart zasluzuje vec sada da bude na listi, ali Larson, Stefanik, Kahne i LaJoie nikako ovako rano. Stefanik nikada nije ni vozio Cup, imao par losih sezona u Xfinity i Truck, doduse jeste imao dosta uspesnu karijeru u Whelen Modified (7 titula). LaJoie isto, u Cup nije vozio ni jednu punu sezonu (vozio je tu i tamo), ima 2 titule u Xfinity. Kahne je isto prosek, poceo je kao veliki talenat dok je vozio Dodge za Evernham Motorsport, ali ostatak karijere mu je bio prosek. Larsona je prerano stavljati na neku listu, on je prakticno imao 1 dobru Cup sezonu u celoj karijeru.
Gde su braca Busch, Johnson, Harvick, Kenseth, Keselowski, itd? Svi su zasluzili da budu na listi daleko pre spomenuta 4 vozaca (Larson, Stefanik, Kahne i LaJoie).
Gde su braca Busch, Johnson, Harvick, Kenseth, Keselowski, itd? Svi su zasluzili da budu na listi daleko pre spomenuta 4 vozaca (Larson, Stefanik, Kahne i LaJoie).
- Boss
- Poruka: 2509
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
Larson je njemu krenuo da zatvara vrata (sto je normalno u trkanju) ali mu je ostavio mesta da se ovaj povuce sto je Preece i uradio. U drugom slucaju Preece mu je uradio 10 puta goru stvar ne ostavljajuci mu mesta. Ali ponavljam nemam nista protiv to je Nascar.Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 13. apr. 2023. u 22:24hKako ga nije nabio u zid kad ga je guzicom udario u momentu kada je Preece krenuo da ga prestize? Larson je istu stvar uradio Elliottu na Auto Club prosle sezone.
Tale, pa ovo je Logano uradio Keselowskom na Dejtoni pa su se obojica slupali a ne secam se da si napadao Logana.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Larson je krenuo da "zatvara vrata" u momentu kada je Preeece pod vecom brzinom vec krenuo da ga prestize. To je nesto sta Larson uvek radi - kada vidi nekoga iza njega da nadolazi sa punom brzinom - samo stane ispred njega u zadnjem mogucem momentu i posle kuka kako je zrtva. U ovom slucaju Preece je bio primoran da uspori jer bi u protivnom zavrsio u zidu.
Evo tog momenta, Preece je vec krenuo da ga prestize kada ga je Larson izgurao u zid.

Cak i kod drugog incidenta Larson je sam sebe slupao jer je pokusao da se obracuna sa Preeceom, udario u njega i izgubio kontrolu i zavrsio u zidu.

Logano je priznao gresku za Daytonu. Lepo je rekao "zakasnio sam sa blokiranjem" i u nijednom momentu nije krivio Keselowskog. A Larson redovno krivi druge od kada je dosao u Hendrick. Kao sto rekoh gore - kada vidi nekoga brzeg da dolazi iza njega, samo udje u putanju tog vozaca u zadnjem momentu i ocekuje da ce onaj iza njega kociiti ili zavrsiti u zidu. Evo ti potpuno ista situacija prosle godine na Auto Club, tada je istu stvar Larson uradio Elliottu i posle trke uvek isti intervju sa onim tihim glasom zrtve - "ne znam sta sam mogao da uradim drugacije" - pa mogao si "drugacije da uradis" to sto neces stati u putanju vozacu koji dolazi pod naletom jer u tom slucaju sudar se mora desiti. Ako hoces da ga blokiras onda ne kreci sa blokom kada je vozac vec pored tebe pod punim naletom.
Evo tog momenta, Preece je vec krenuo da ga prestize kada ga je Larson izgurao u zid.

Cak i kod drugog incidenta Larson je sam sebe slupao jer je pokusao da se obracuna sa Preeceom, udario u njega i izgubio kontrolu i zavrsio u zidu.

Logano je priznao gresku za Daytonu. Lepo je rekao "zakasnio sam sa blokiranjem" i u nijednom momentu nije krivio Keselowskog. A Larson redovno krivi druge od kada je dosao u Hendrick. Kao sto rekoh gore - kada vidi nekoga brzeg da dolazi iza njega, samo udje u putanju tog vozaca u zadnjem momentu i ocekuje da ce onaj iza njega kociiti ili zavrsiti u zidu. Evo ti potpuno ista situacija prosle godine na Auto Club, tada je istu stvar Larson uradio Elliottu i posle trke uvek isti intervju sa onim tihim glasom zrtve - "ne znam sta sam mogao da uradim drugacije" - pa mogao si "drugacije da uradis" to sto neces stati u putanju vozacu koji dolazi pod naletom jer u tom slucaju sudar se mora desiti. Ako hoces da ga blokiras onda ne kreci sa blokom kada je vozac vec pored tebe pod punim naletom.
- Boss
Sve je to deo Nascara zato se i vole te trke a ne one serije gde sudije odlucuju pobednika. A kod onog prvog incidenta Larson je njemu ostavio prostora i Price se povukao. U revansu Price njemu nije ostavio nista. To je razlika.
- Talladega_500
- Yankee
Koji mu je prostor ostavio kod prvog incidenta? Preece je bukvalno morao da koci da ne bi zavrsio u zidu jer je Larson krenuo da ga gura prema zidu kada je Preece vec krenuo da prestize.
Sve bi to bio deo NASCAR-a da Larson posle trke nije izigravao zrtvu iako je cinjenica da je on zapoceo incident i da mu je Preece kasnije uzvratio istom merom.
Sve bi to bio deo NASCAR-a da Larson posle trke nije izigravao zrtvu iako je cinjenica da je on zapoceo incident i da mu je Preece kasnije uzvratio istom merom.
- Talladega_500
- Yankee
Opet uhapsen, izgleda da je spopadao bivsu devojku iako mu je receno da joj ne sme prilaziti. Jedan od uslova da bude privremeno pusten na slobodu je da drzi distancu od bivse devojke, sto nije uradio.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 10. apr. 2023. u 23:39hPoznato je zasto Cody Ware nije juce vozio - zato sto je uhapsen nakon sto je fizicki napao neku zenu (nije poznato koga). NASCAR ga je danas suspendovao.
![]()
Znaci da ce neko drugi morati da vozi #51 do kraja sezone. Nadam se da ce to opet biti Zane Smith...

- Talladega_500
- Yankee
- Talladega_500
- Yankee
Rekoh ja da Preece vozi mnogo bolje nego sto rezultati pokazuju. Pol pozicija na Martinsville. 1-3-4-7 u kvalifikacijama za Stewart-Haas.

- Boss
sto mi prija ova pobeda Larsona
a Logano ga udario ali uzalud

a Logano ga udario ali uzalud

- Talladega_500
- Yankee
Hehehehe "Logano njega udario" ... A sto je Larson par puta udario u Logana dok je Logano vodio je nista? Nekada se stvarno pitam da li ljubitelji Larsona uopste gledaju trkanje kada ne vide prljavu voznju njihovog ljubimca ... 

- Boss
ja nisam gledao celu trku ali sam gledao njihov dvoboj. Kad ga je brzi Larson obisao Logano mu se naslonio na branik. To nisam primetio u obrnutom slucaju.
tale, ti zameras kako je na prethodnoj trci Larson nekoga udario a sada Logano opizdi Larsona (sva sreca pa je Larson sacuvao kontrolu) i ti ne kazes nista. ako hoces biti fer onda budi fer prema svima.
tale, ti zameras kako je na prethodnoj trci Larson nekoga udario a sada Logano opizdi Larsona (sva sreca pa je Larson sacuvao kontrolu) i ti ne kazes nista. ako hoces biti fer onda budi fer prema svima.
- Talladega_500
- Yankee
Martinsville je short track gde onakvi kontakti se desavaju non-stop tokom trka. Da je Logano hteo da udari Larsona i izbaci ga iz trke - veruj mi to bi i uradio, svi znamo koliko je Logano agresivan vozac. Ja sam primetio u zadnjih 50-ak krugova da je Larson na isti nacin udarao vozace oko sebe, ali to je nesto sta je ocekivano na Martinsville, tamo ne mozes drugacije voziti - kontakte na Martinsville jednostavno ne mozes da izbegnes.
Ono sta se desilo na Bristol Dirt je sasvim drugacija situacija - da posaljes u zid nekoga ko je krenuo da te prestize je jako prljav potez.
Ono sta se desilo na Bristol Dirt je sasvim drugacija situacija - da posaljes u zid nekoga ko je krenuo da te prestize je jako prljav potez.
- Boss
Pa taj vozac nije zavrsio u zidu. Naprotiv taj isti vozac je upravo poslao Larsona u zid ne ostavljajuci mu prostora. Larson je njemu prethodno ostavio mesta sto je ovaj i ucinio digo je nogu sa papucice gasa.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 17. apr. 2023. u 15:00h
- Talladega_500
- Yankee
Larson je sam sebe posle poslao u zid, postavio sam sliku na prethodnoj stranici koja jasno pokazuje Larsona kako udara njega pre nego sto se okrenuo i udario u zid.
Ovo sta si napisao je kontradikcija. Ako mu je Larson "ostavio dovoljno mesta" - pa zasto je Preece onda morao da "dize nogu sa papucice gasa"?Larson je njemu prethodno ostavio mesta sto je ovaj i ucinio digo je nogu sa papucice gasa.
- Boss
pa tolko mu je i ostavio da moze popustiti sto je Preece i uradio i izbegao sudar. u drugom slucaju kad je Preece njemu vracao nije mu nista mesta ostavio. To je razlika rekao sam ti 100 puta. Ti kao da nikad nisi vozio/gledao trke.
- Talladega_500
- Yankee
Ispade po tvojoj prici da Preece jos treba da bude zahvalan sto mu je Larson dao priliku da ukoci kada ga je gurao do zida. Gledao sam dovoljno trka da prepoznam dvolicnost kod ljudi kada je rec o njihovim vozacima. Da je to Logano uradio onda bi bila prljava voznja, ali posto je dobrica Larson onda je samo "u zaru borbe i ocekivano za NASCAR".
Evo da se vodimo tvojom logikom, i ovde je Larson mogao da koci i izbegne sudar jer je imao vise nego dovoljno prostora. Nego je Larson navikao da izigrava zrtvu, to radi jos od kada je bio najuren iz NASCAR-a zbog rasistickog ispada i od tada uvek ista izjava "nisam znao, ne znam sta sam mogao da uradim drugacije". Postoji razlog zasto je Bubba onako poludeo prosle sezone jer se Larsonova prljava voznja cesto ponavlja.

Evo da se vodimo tvojom logikom, i ovde je Larson mogao da koci i izbegne sudar jer je imao vise nego dovoljno prostora. Nego je Larson navikao da izigrava zrtvu, to radi jos od kada je bio najuren iz NASCAR-a zbog rasistickog ispada i od tada uvek ista izjava "nisam znao, ne znam sta sam mogao da uradim drugacije". Postoji razlog zasto je Bubba onako poludeo prosle sezone jer se Larsonova prljava voznja cesto ponavlja.

- Boss

ono sto sam ti pricao. prvo se gledaju titule pa tek onda pobede. i titula je bitnija.
- Talladega_500
- Yankee
Ako je to legenda kao sto je George Russell izjavio onda je sigurno istina i sigurno svaki drugi vozac deli misljenje hehehe.
Sta mislis, kada bi pitao sve NASCAR vozace koji su ikada vozili NASCAR trke (a bilo ih je preko 9.000), da li bi radije izabrali karijeru Denny Hamlina (0 titula, 48 pobeda) ili Bobby Labontea (1 titula, 21 pobeda) - koliko njih bi izabralo Labontea?
Sta mislis, kada bi pitao sve NASCAR vozace koji su ikada vozili NASCAR trke (a bilo ih je preko 9.000), da li bi radije izabrali karijeru Denny Hamlina (0 titula, 48 pobeda) ili Bobby Labontea (1 titula, 21 pobeda) - koliko njih bi izabralo Labontea?
- Boss
svako.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 17. apr. 2023. u 21:55h
- Talladega_500
- Yankee
Malo sutra. Ja sam ubedjen da bi 98% njih reklo (ukljucujuci i tebe) "ko je taj Bobby Labonte?" hehe
- Talladega_500
- Yankee
- Talladega_500
- Yankee
Na listu je dodat i Greg Biffle. Mnogo mi je drago zbog njega jer je mi je bio jedan od prvih vozaca koje sam bas voleo kada sam poceo da pratim NASCAR. Njegov #16 Ford sa National Guard sponzorom je izgledao fantasticno.Talladega_500 piše: ↑petak, 14. apr. 2023. u 01:32hNASCAR je 1998. godine proglasio 50 najboljih vozaca u istoriji. Sada sire listu na 75 imena, od cega su pet vec dodati.
Tih 5 su:
𝑲𝒚𝒍𝒆 𝑳𝒂𝒓𝒔𝒐𝒏
𝑴𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒕𝒆𝒇𝒂𝒏𝒊𝒌
𝑻𝒐𝒏𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒘𝒂𝒓𝒕
𝑲𝒂𝒔𝒆𝒚 𝑲𝒂𝒉𝒏𝒆
𝑹𝒂𝒏𝒅𝒚 𝑳𝒂𝑱𝒐𝒊𝒆
A ovo su 50 originalnih:
Davey Allison
Ray Hendrick
Lee Petty
Bobby Allison
Jack Ingram
Richard Petty
Buck Baker
Ernie Irvan
Tim Richmond
Buddy Baker
Bobby Isaac
Fireball Roberts
Geoff Bodine
Dale Jarrett
Ricky Rudd
Neil Bonnett
Ned Jarrett
Marshall Teague
Red Byron
Junior Johnson
Herb Thomas
Jerry Cook
Alan Kulwicki
Curtis Turner
Dale Earnhardt
Terry Labonte
Rusty Wallace
Ralph Earnhardt
Fred Lorenzen
Darrell Waltrip
Bill Elliott
Tiny Lund
Joe Weatherly
Richie Evans
Mark Martin
Bob Welborn
Red Farmer
Hershel McGriff
Rex White
Tim Flock
Cotton Owens
Glen Wood
A.J. Foyt
Marvin Panch
Cale Yarborough
Harry Gant
Benny Parsons
LeeRoy Yarbrough
Jeff Gordon
David Pearson

- Talladega_500
- Yankee
Posle druge zalbe poeni su vraceni Haleyu. Kazna ostaje $100.000 i 4 trke suspenzije za crew chief.Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 6. apr. 2023. u 03:19hProsto neverovatno ... Hendricku su vraceni svi poeni, a Kauligu za potpuno istu stvar kazna ostala posle zalbe. Haley je izgubio 75 poena za regularni deo sezone i jos 10 poena za playoff. Pa gde je logika?