On je ubrzavao do 60 mph (100 km/h) za ~4.3 sekunde jos davne 1967 godine.

E to je razlog zbog kojeg se ni meni ne sviđa i ne simpatišem ga nešto posebno. A Jeremy...Talladega_500 piše:Ja ne volim Porsche zato sto sam vise dizajnerskih promena video u istoriji Yuga nego u njihovoj istoriji.
Nikad necu zaboraviti jednu epizodu od Top Gear gde Jeremy seda u "novi" 911 i voza ga i prica "ovo je novo, ono je novo". I na parkingu ugleda drugi 911. Izlazi Jeremy iz kola i kaze "Moja greska, ovaj parkirani je novi model, ovaj sta sam ja vozio je stari model".![]()
![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Prelepa linija steta sto ga usrase sa ovim spojlerom....Markedjani piše:Kad pomenu Subaru... razbolim se svaki put kad vidim ovo...
U pitanju je Subaru Impreza 22b... 500 komada napravljeno
Po meni najlepša Impreza
Ovaj caddie je perfektan.Talladega_500 piše:
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Tad je Challenger taman izasao u prodaju, cena je bila $31,000, a dileri su trazili barem nekoliko hiljada preko toga. Tako da nebi mogao dobiti Challenger R/T (V8) sa manualnim menjacem ispod $35,000. Sto mi je bilo previse, jer sam Mustanga dobio za $24,000.adam piše:A što ne uze Challengera sa V8?
A ovaj Eldorado je prelep! Samo me uvek nervirao taj idiotski automatski menjač na volanu. Nekako me asocirao na Wartburga.
Ali 8.2 litarski motor??? Pa jbt, jesu oni čitavi? Pa koliko taj troši??? 35+ l/100 km?
izvbinjavam se adminima sto citiram ovo - koliko je to u evrima oko 10 000 ?Talladega_500 piše:, jer sam Mustanga dobio za $24,000.
o.
Ja ne mastam ja planiramtako i većina nas mašta o Mustangu.
Nisu samo Ameri to radili, i braca Rusi su to radili.adam piše: Negde sam pročitao da iza izrade tih enormih motora od 6 + litara ima i jedna druga, skrivenija priča. A ona je vezana za opravdanost vođenja nove svetske politike glede osvajanja/pokoravanja bliskoistočnih zemalja s tobož opravdanjem u potrebi zemlje (USA) za većim od dotad uvoženih količina nafte. I taj plan su i sproveli skoro do kraja.
Da, ali u današnje vremeTalladega_500 piše:Doduse, u Americi svako je mogao voziti automobile sa takvim motorima
Van piše: ...за све те буђаве фордове