Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Zeleno se upalilo tek onda kada je prešao kompletan pešački prelaz, tako da je ovo čist prolazak kroz crveno.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dasa je prošao semafor dok je na njemu bilo crveno, i to je cela priča. Stvarno nema potrebe da analiziramo da li je i za koliko pogrešio.
Meni je u snimku zanimljivije šta se čuje na 0:15-0:17, da li je isti auto (policija) nekome nešto signalizirao sirenom?
Meni je u snimku zanimljivije šta se čuje na 0:15-0:17, da li je isti auto (policija) nekome nešto signalizirao sirenom?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Instant karma.
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Evo jedne situacije od letos (ugao Ugrinovačke i Bežanijske, u Zemunu). Semafor se malo zaglupeo 
Još prilikom prilaska semaforu se vidi da nije upalio žuto sa crvenim, a pre zelenog...
[youtu_be][/youtu_be]

Još prilikom prilaska semaforu se vidi da nije upalio žuto sa crvenim, a pre zelenog...
[youtu_be][/youtu_be]
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Nije, to je meni stigao smsBojanM piše:Dasa je prošao semafor dok je na njemu bilo crveno, i to je cela priča. Stvarno nema potrebe da analiziramo da li je i za koliko pogrešio.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mene zanima koju si kameru koristio, pravi bas fine snimke nocu 

Fiesta!!
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Danas sam imao slicnu situaciju, samo sto je bilo mnogo manje akcije
Prilazim semaforu, prestrojavam se u traku za pravo, a u traci za levo kolona od desetak vozila. U trenutku kad sam stao, meni je bilo zuto, a baja koji je prvi u traci za levo odmah polazi, kao da je mene cekao, zeleno se na toj strani upalilo nakon 3 sekunde. Sta li mu je to trebalo ko ce ga znati..

Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Mislim da je oznaka G1W, vrlo jeftina a ozbiljno dobra kamera. Pisao sam o tome u temi za kamere, pravili smo na Garaži i uporedni test kamera - ali vidim da je link mrtav.dule0911 piše:Mene zanima koju si kameru koristio, pravi bas fine snimke nocu
There are 10 kinds of people in the world:
- dule0911
-
Sad vidim da smo vec pricali na tu temu... Izvini senilan sam 

Fiesta!!
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
Kako ovo funkcioniše na ceraku ako još postoji, slučajno sad naleteo na fejsu

- dule0911
-
Srednji stubovi su sklonjeni u medjuvremenu, a siroko "П" po spoljnim ivicama i dalje stoji.
Funkcionise tako sto sa kamionima idu preko pesacke staze/livade i tako ulaze na mesto koje im treba, zero fucks given za postavljene barikade
Funkcionise tako sto sa kamionima idu preko pesacke staze/livade i tako ulaze na mesto koje im treba, zero fucks given za postavljene barikade

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Odlično za vadjenje motora 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Много ниско . Бутао сам мотор у таунуса за викенд помоћу ногара дечије љуљашке
и морао сам да подигнем на пањеве љуљашку

- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8315
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
U ovoj državi se sve može.
Juče smo moja porodica i ja davali šestomesečni pomen mom Ocu (Bog da mu dušu prosti) na bežanijskom groblju. Pošto se krećem sa štakama a trebalo je poneti i stočić, hranu, piće... Ljudi koji rade na groblju me bez problema puste i lepo ubeleže broj vozila. Dodjem blizu mesta, poslednji deo zatvoren jer svi daju pomene i ostavim auto kao i svi na travi pored uskog putića (jedini moguće mesto) kako bi se moglo prolaziti. Dok smo obavljali pomen video sam vozilo komunalne službe koje je prolazi tuda, al ne obraćah previše pažnje.
Po završetku službe, prilazim vozilu i vidim ceduljicu na šoferci gde me komunalci obaveštavaju da će po njihovom ovlašćenju biti napisan prekršajni nalog koji ću dobiti na adresu prebivališta.
Pa zar je moguće da i tamo rade gde je čoveku najmanje važno bilo šta kada je izgubio najbližeg svog
Juče smo moja porodica i ja davali šestomesečni pomen mom Ocu (Bog da mu dušu prosti) na bežanijskom groblju. Pošto se krećem sa štakama a trebalo je poneti i stočić, hranu, piće... Ljudi koji rade na groblju me bez problema puste i lepo ubeleže broj vozila. Dodjem blizu mesta, poslednji deo zatvoren jer svi daju pomene i ostavim auto kao i svi na travi pored uskog putića (jedini moguće mesto) kako bi se moglo prolaziti. Dok smo obavljali pomen video sam vozilo komunalne službe koje je prolazi tuda, al ne obraćah previše pažnje.
Po završetku službe, prilazim vozilu i vidim ceduljicu na šoferci gde me komunalci obaveštavaju da će po njihovom ovlašćenju biti napisan prekršajni nalog koji ću dobiti na adresu prebivališta.
Pa zar je moguće da i tamo rade gde je čoveku najmanje važno bilo šta kada je izgubio najbližeg svog

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Još jedan dokaz one čuvene "malo nas je, al smo..."
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- nikola
Naravno, ima ih svuda gde ne treba. Tamo gde ih treba, od njih ni traga ni glasa.
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
U utorak sam isao za Bg, nesto sluzbeno, u Koricanima kod Kragujevca, dve patrole sa radarom na razmaku od 300m na pravcu i obe u smeru od Kragujevca ka Kraljevu
Koji im je to fazon sad?

Koji im je to fazon sad?
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- nikola
Pa kad prođeš jedan radar i ne zaustave te (što ne mora ništa da znači, jer možeš da dobiješ čestitku na kućnu adresu), onda mu ga malo daš po gasu, jer je verovatnoća skoro nikakva da iza prve patrole stoji druga patrola koja isto meri brzinu kretanja. I eto, sad hvataju na tu foru. Oduvek sam se pitao kada će im to pasti na pamet... Znači, počeli su...
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Gospodin kamikaza
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Cuti, gledao sam pre par nedelja kad je tip udario kamikazu na autoputu kod stanice 17-tice na autokomandi (smer ka NBg).
Nisam ni video odakle se stvorio, imam utisak da je preskocio ogradu i aterirao direkt coveku na haubu.
Kako je to puklo...
Nisam ni video odakle se stvorio, imam utisak da je preskocio ogradu i aterirao direkt coveku na haubu.
Kako je to puklo...
Djak pesak 

- dule0911
-
Bezveze 
Nadam se da ce pesak biti ok, a ako bude, treba mu ipak noge polomiti da ne pomislja opet tu da prelazi ulicu. Ne vredi mi Srbi smo stoka, stavi nam neko ogradu od dva metra ali to nam nije dovoljno da ne pokusavamo da predjemo ulicu, a podzemi 20m dalje, ako i toliko.
Kad sam bio klinac gledao sam slicnu situaciju, samo sto je cale stao na pesacki prelaz, lik nas obisao i pokupio 3 devojcice (deca u grupi prelazila pesacki, zavrsili prvi razred)... Mamlaz sa crnom celicom, secam se ko juce da je bilo. Tu je vozac bio kriv, ali svejedno, svako gazenje je gadno...
Sto se autoputa tice...
Ko prolazi cesto autoputem ka bubanj potoku zna da na vrhu brda redovno ima neko ko hoce da pretrci autoput... Stvarno ne mogu da razumem takve debile, pre neko vece sam pesaka bukvalno na 10m od auta ugledao, nosio je crne pantalone i crnu jaknu sa crnom kapom, jedino svetlo na njemu je bilo pola lica i to je to. Nisu svesni koliko mogu nekome da uniste zivot, to sto oni hoce da se ubiju me iskreno briga. Cim razmisljaju o prelazenju autoputa pored nadvoznjaka koji je 100m odatle, samo moze da bude prirodna selekcija i nista vise.

Nadam se da ce pesak biti ok, a ako bude, treba mu ipak noge polomiti da ne pomislja opet tu da prelazi ulicu. Ne vredi mi Srbi smo stoka, stavi nam neko ogradu od dva metra ali to nam nije dovoljno da ne pokusavamo da predjemo ulicu, a podzemi 20m dalje, ako i toliko.
Kad sam bio klinac gledao sam slicnu situaciju, samo sto je cale stao na pesacki prelaz, lik nas obisao i pokupio 3 devojcice (deca u grupi prelazila pesacki, zavrsili prvi razred)... Mamlaz sa crnom celicom, secam se ko juce da je bilo. Tu je vozac bio kriv, ali svejedno, svako gazenje je gadno...
Sto se autoputa tice...
Ko prolazi cesto autoputem ka bubanj potoku zna da na vrhu brda redovno ima neko ko hoce da pretrci autoput... Stvarno ne mogu da razumem takve debile, pre neko vece sam pesaka bukvalno na 10m od auta ugledao, nosio je crne pantalone i crnu jaknu sa crnom kapom, jedino svetlo na njemu je bilo pola lica i to je to. Nisu svesni koliko mogu nekome da uniste zivot, to sto oni hoce da se ubiju me iskreno briga. Cim razmisljaju o prelazenju autoputa pored nadvoznjaka koji je 100m odatle, samo moze da bude prirodna selekcija i nista vise.
Fiesta!!
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Našem narodu samo kada bi stavio između smjerova gusto postavljeno minsko polje, MOŽDA bi ih sprječio u prelaženju kao gore u videu.
Ali nosili bi oni detektor za mine ili bi štapom bockali da zaobiđu mine, ne vrjedi...
Ali nosili bi oni detektor za mine ili bi štapom bockali da zaobiđu mine, ne vrjedi...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Offtopic, ali...
Spoiler
Show
...ima kojekakvih varijanti u tom slučaju

pozdrav, Bojan

- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Dobro je vozač reagovao.
Pešak - kre*en.
Pešak - kre*en.