Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

predstavljanje novih članova

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
buca0101
Poruka: 1
Član foruma od: sreda, 23. nov. 2011. u 02:28h

predstavljanje novih članova

Poruka od buca0101 » četvrtak, 1. dec. 2011. u 04:12h

pozdrav svima,na forumu sam nov,razlog je jednostavan jer sam od skoro vlasnik forda(tačnije ford fusion-a).Nadam se da ću na forumu naći odgovore na pitanja koja povremeno muče sve vlasnike koji su ranije vozili druge tipove automobila. Ja za sada nemam nikakvih problema sa fordom(uvežen je iz Nemačke u reklo bi se perfektnom stanju),ali će mi svakako trebati preporuka za dobrog majstora jer bih bez obzira na stanje uradio mali servis.Dali neko zna gde može da se nabavi levo štop svetlo za (fusiona-a 2003god),neki obesni sugrađanin oštetio ga je iz čiste obesti-pozdrav još jedanput-buca0101

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: predstavljanje novih članova

Poruka od BojanM » četvrtak, 1. dec. 2011. u 07:31h

Najpre, dobro došao na forum Ford Club Serbia! Lep i opširan uvod, za pohvalu :) osim što - na žalost - nedostaju osnovni podaci zbog kojih predstavljanje i postoji, a to su (pravo) ime i mesto iz koga si. :(

Nadimak vidimo i sami, ali mnogo je lakše dati odgovore na neka od pitanja koja si postavio kada se ispoštuje "kućni red" (http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49) jer tek tada neko može da ponudi opcije koje su tebi najpovoljnije... a sa onima koji strahuju od Interpola pa ne smeju da ostave ni svoje ime na forumu se ionako radije ne bismo družili. thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2788
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » petak, 2. dec. 2011. u 08:56h

Slika
Slika Slika

buca0101

Poruka od buca0101 » subota, 3. dec. 2011. u 00:33h

buca0101 piše:pozdrav svima,na forumu sam nov,razlog je jednostavan jer sam od skoro vlasnik forda(tačnije ford fusion-a).Nadam se da ću na forumu naći odgovore na pitanja koja povremeno muče sve vlasnike koji su ranije vozili druge tipove automobila. Ja za sada nemam nikakvih problema sa fordom(uvežen je iz Nemačke u reklo bi se perfektnom stanju),ali će mi svakako trebati preporuka za dobrog majstora jer bih bez obzira na stanje uradio mali servis.Dali neko zna gde može da se nabavi levo štop svetlo za (fusiona-a 2003god),neki obesni sugrađanin oštetio ga je iz čiste obesti-pozdrav još jedanput-buca0101
pa dobro,ali ti je to sa Interpolom neumesno i bezveze,sobzirom na zamerke imam i ja jednu za tebe(pokušaj da pristojnije uobličiš sintagmu)-moje ime je Aca,živim u Beogradu,nadam se da je to O.K.-pozdrav svima

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21585
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » subota, 3. dec. 2011. u 00:35h

Samo sve ovo shvati manje ozbiljno i biće sve u redu ;)

Pozdrav i dobrodošao.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

buca0101

Poruka od buca0101 » subota, 3. dec. 2011. u 00:46h

Možemi li neko savetovati ,znam da je to klizava tema,kako najoptimalnije obezbediti auto,jer čitajući po Net-u svi sve kude i sve hvale,rekao bih da je u tom domenu prava zbrka,kakva su iskustva sa recimo lavljom kandžom ili nekim alarmom po prihvatljivoj ceni-pozdrav i u napred hvala na nekom savetu

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » subota, 3. dec. 2011. u 00:53h

Dobro dosao
Ovo je tema PREDSTAVLJANJE CLANOVA za sva pitanja o vozilu molio bi te da postavljas u odredjenu temu.

buca0101 piše:,kakva su iskustva sa recimo lavljom kandžom ili nekim alarmom po prihvatljivoj ceni-pozdrav i u napred hvala na nekom savetu
Za koliko fordova novije generacije znas da su ukradeni?
NIJEDAN
Bacas bespotrebno pare na te gluposti.Lopov kada resi da ukrade auto ni lavlja kandza a ni zeder ga nece spreciti
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

buca0101

Poruka od buca0101 » subota, 3. dec. 2011. u 01:17h

Hvala na savetu-tako sam i mislio,ali što naš narod kaže-ko pita neskita

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 3. dec. 2011. u 07:22h

buca0101 piše:pa dobro,ali ti je to sa Interpolom neumesno i bezveze,sobzirom na zamerke imam i ja jednu za tebe(pokušaj da pristojnije uobličiš sintagmu)
Zamerka prihvaćena... izvini Aco, jeste možda bilo neumesno, ali ne sa namerom da tebe lično uvredim (bio sam siguran da ćeš reći kako se zoveš, neke stvari mogu da se zaključe već po tonu predstavljanja), već da isprovociram one koji možda budu čitali ovo da razmisle koliko ima smisla kriti svoje pravo ime. Zezanje sa "strahom od Interpola" je i počelo zbog slučajeva kada su ljudi padali u vatru zbog molbe da se navede ime u predstavljanju... ne znam, meni je barem osnovni red da kažem kako se zovem kada uđem u tuđu kuću. :)

Što Markedjani reče, ne treba da stvari po forumu shvataš lično - u tekstu je malo teže predstaviti način govora i mimiku, zato i stavljamo emotikone / smajlije :) :jeeej: thumbsuph
Još jednom, :dd1:
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

buca0101

Poruka od buca0101 » subota, 3. dec. 2011. u 12:13h

ma sve je O.K. nego nisam ni ja u potpunosti pročitao administrativne uslove,a i inače nepucam na prvu loptu-pozdrav :diablo:

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“