Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav forumu

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
supersecko
Poruka: 0
Član foruma od: petak, 24. jun 2011. u 23:34h

Pozdrav forumu

Poruka od supersecko » subota, 10. dec. 2011. u 21:22h

Zovem se Miroslav. Stanujem na Bežanijskoj Kosi. Od nedavno vlasnik Ford focus II, benzinac 1.6, 2007.god.

Do sada nisam imao prilike da vozim Ford, pa da podelim svoje utiske sa vama.
Nikako da se naviknem na menjač: kod prebacivanja iz druge u treću često zapinje kao da postoji neka pregrada; takođe kod prebacivanja iz pete u četvrtu imam utisak da ću ubaciti u rikverc. A opet sa druge strane svi hvale ovaj menjač, pa mi nije baš najjasnije... Valjda nije nešto pokvareno.
Primetio sam da je grejanje nešto slabije nego što sam očekivao, odnosno da treba i do 10-15 min vožnje da bi se vazduh baš zagrejao. Negde sam pročitao da postoji električni grejač čija je uloga da zagreje vazduh dok je motor hladan. Da li ovaj model focusa ima taj grejač i ako ima kako proveriti da li je ispravan? Ili je možda nešto sasvim treće...
Potrošnja: pre otvaranja Gazele 9,3 a posle 8,7 l/100km.
Inače sviđa mi se što ima dosta mesta u kabini, držanje u krivinama, kočnice, zvuk motora kada se pređe 3000 obrtaja...

Eto, ja se malo raspisah. Ne zamerite...

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Re: Pozdrav forumu

Poruka od Shelby » subota, 10. dec. 2011. u 21:30h

:dd1:

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 10. dec. 2011. u 21:30h

Dobro ti nama došao :ford:

Ljubimca uz par slika predstavi u temi koju ćeš da otvoriš ovde: http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=6

Problem sa menjačem - ne znam koliko je ozbiljno, možda i nije... ali pretpostavljam da ti je Surčin bliži nego Pinosava, pa zakaži kod Vukašinovića i skoči da ti pogledaju. ;)

Bilo kako bilo, ako budeš imao još pitanja i problema, potraži neku od postojećih tema pa se priključi diskusiji - ili otvori svoju temu u odgovarajućem podforumu (Mehanika, Struja... itd.)

Želim ti lepo druženje. thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » subota, 10. dec. 2011. u 22:21h

Slika
Slika Slika

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“