cedo86 piše:Super ti je KA, felne, par detalja iz vise opreme i vec drugi auto..koje Barumke si vozio, Bravuris ili Bravuris 2, i u kojoj dimenziji, ne mogu da verujem da si imao problem kroz krivine sa tako laganim auticem..
Hvala, biće još sličica kada vratim prave felne. Ma autić je stvarno extra za vožnju, generalno je skroz u fabričkom stanju. Imao sam pre ovoga običan Ka od 50 KS. I on extra leži i stvarno može agresivnije da se vozi, tako da je ovaj prava igračka na putu. U prve dve brzine možeš da se trkaš sa semafora i sa mnogo jačim kolima.
Scena ide otprilike ovako:
Staje pored tebe zatamljeni VW traktor Golf V sa shabanom unutra, koji već u startu razmišlja kako će da oduva buđavi Ka.
Pali se žuto i zoooom, vozač Golfa uočava da je propustio da je pročita sitan prefiks ispred Ka na desnom guzu mog

-a
U prve dve brzine stvarno lepi za sedište i do tih 80-85 kmh koliko dohvata u drugoj možeš da iznenadiš koga hoćeš.
Što se delova tiče, limarija i veći deo mehanike pasuje sa običnog Ka tako da je održavanje skoro pa smešno. Ni delovi za motor nisu strašni samo što skoro svaki mora da se naručuje od preko jer za 4 sportKa (koliko ih ima kod nas) niko normalan ne drži rezervne delove
Generalno auto je koncipiran tako da sa dobrim letnjim gumama možeš da ga gaziš koliko god hoćeš i uvek ostaje maximalno upravljiv i predvidiv. Po meni da je u njega upao motor 1.7L iz Pume (jači naravno) bio bi prava mala zver, ovako nije baš tako strašan u zadnje tri brzine.
Bravuris 2, da nije kec možda bolji
Nije baš bila blaga krivina, mada sa Toyo Proxies 4 se prolazila bez problema. Zato ih i jurim jer znam da su odlične.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks