http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem? ... 1633608469
Да ли вреде да се пазаре и да ли пасују? Унапред захвалан

Ne "kontam", no bitno je da si ti izabrao. Dobro te poslužile...shakal_86 piše:Па имам гаранцију 2 год него да ми пошаље неодговарајуће немам времена да му поново шаљем назад у сваком случају хвала на одговору.
totti piše:Još će da te i uhapse kad vide na ekspertizi šta si uradio sa kleštima kad si ih farbao...reći će da su uništena od nestručnog farbanja
jos jedan koji bruka Srbiju u svetushakal_86 piše:Jbg kad jer ovo ispravna drzava zakonski uredjena I imas pravo Ja sve I svasta a sta drugo moze sam radi balkanac u nemackoj ako nesto ne muva I koristi se balkanskim forama
Hmmmm...voleo bih da mi pokažeš post gde sam to rekaoshakal_86 piše: kao sto si mislio da ce brzo da mi i spadne
opusteno! salio sam seshakal_86 piše:Pancevac ne brukam ja srbiju ona sama sebe bruka u stavlja u takvu situaciju jer politicari rade ...
Nemoj...!!!shakal_86 piše:Pancevac ne brukam ja srbiju ona sama sebe bruka u stavlja u takvu situaciju jer politicari rade sta im je volja a narod je uguglao na sve. A nemci mrze sve iz srbije nebitno koje si nacionalnosti vazno je da kazes da si iz srbije jer komsije iz bosne su nas tako predstavili kao silovatelji u ratu i tako su sve te navodno silovanebosank dobile papire. A nemci sto su bili nacisti to su izgleda svi zabiravili.
Mada da ne odemo u off.