Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Moj auto-Ford fokus

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Dragan T.
Poruka: 2
Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 11:00h

Moj auto-Ford fokus

Poruka od Dragan T. » utorak, 29. jan. 2013. u 13:39h

Pozdrav svima.Novi sam clan kluba,a btw,ovo mi je prvo clanstvo ovakvog tipa,nemam puno iskustva sto se pravila tice.Procitao sam ih,naravno,ali ako bi se slucajno i potkrala neka greska sa moje strane,nemojte mi zameriti.Lepo pise u pravilniku da moram postaviti sliku automobila.Fokusa kojeg sam kupio pre 4 dana nisam jos slikao jer mi je aparat kod sestre u Bg.,tako da cu cim ga se dokopam slikati auto da sa vama podelim svoju radost i cujem vase utiske.Nasao sam na netu sliku jednog fokusa koji je gotovo isti kao ovaj moj.Jedina razlika su felne,na fotki su sedmokrake,a na mom fokusu devetokraki.Jedino ne znam da li cu uspeti da prebacim tu fotku ovde.Inace za ova 4 dana presao sam 110-120 km.Za neki duzi komentar i vise utisaka je suvise rano.Prvi utisak je da je komforan,stabilan i upravljivljiv(sto sam,iskreno receno i ocekivao,a to je i bio jedan od glavnih razloga sto sam se opet odlucio za forda).Fiesta koju vozim 8 god.i 2 meseca je upravo takva,upravljiva i stabilna.Pegla krivine kao malo koji auto.ESP mu i ne treba.Bez uvrede vlasnici drugih marki ali ford je u tom segmentu jedan od najjacih.Napisao sam u prvoj poruci kad sam se predstavljao ali ponovicu,benzinac 1.6 74 kw,oprema je trend,da ne nabrajam sad taksativno sta sve ima od opreme.2006.god.,srebrni,po meni najzahvalnija boja jer se najmanje vidi kad je prljav. :D Kad sam ga video u oglasima,rekao sam,ako ovaj fokus i uzivo izgleda ovako i ako je sve istina sto je vlasnik napisao,ovaj fokus je moj.I tako je i bilo.Inace,nije uvoz,kupljen u Grandu,presao 77000,stvarnih sto dokazuje uredno vodjena servisna.Covek je zaista bio pedantan do bola i super ocuvao auto.Da ne davim vise,cim slikam i predjem vise km,eto mene sa vise utisaka i komentara.Pozdrav svima!
Poslednja izmena: Dragan T., na dan sreda, 30. jan. 2013. u 17:15h. Ukupno izmenjeno 5 puta.
"Ako ćete d' igrate kolo,to ne drzimo".

DzoniPv
Poruka: 1430
Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h

Re: Moj auto-Ford fokus

Poruka od DzoniPv » utorak, 29. jan. 2013. u 13:45h

:dd1: Zeljno iscekujemo slike :)
2007 Ford Fiesta 1.3

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“