Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

potrebni delovi

Opruge, amortizeri, ramena, diskovi, čeljusti, doboši...
Odgovori
pedja92
Poruka: 4
Član foruma od: četvrtak, 7. jun 2012. u 12:15h

potrebni delovi

Poruka od pedja92 » ponedeljak, 11. feb. 2013. u 18:30h

pozdrav narode verovatno sam najmanje obrazovan od vas po pitanju auta ali ajde da vam docaram nesto...otisao danas stavio zimske gume posto nisam imao kesa ranije,ali ajde nema veze bolje ikad nego nikad..odem da centriram trap covek mi kaze da nece biti to kako treba jer mi je mozda kriv rukavac ili amortizer i ne moze da vidi dok ne uzme drugi da uporedi...sad mene zanima neko vase misljenje ili predlog da odem na neko mesto gde bi to mogli da utvrde sta je u stvari..i okvirno da mi kazete koliko je taj rukavac posto sam za amortizere siguran da su dobri provereno pre nepune dve nedelje...rekao sam mu da sam menjao stabilizatore i krajeve spona skoro kao to je ok ali nesto mu tu ne stima...ford mondeo 1994 god ,2.0 100 kw..ako vam ovo nesto pomaze...druga stvar koja mi treba je neki dobar elektricar i neki dobar majstor sto se tice samog motora...vidim da me je ovaj bivsi zavlacio i to dobro kao otisao druk lager a u stvari kad sam otisao kod drugog covek kaze sve je u redu sine nemoj da te zavlace samo je neki sraf popustio nista drugo sad menjac salta ko blesav..ne radi mi i prskalice za soferku iskidana su neka creva pa ako neko moze da mi kaze kako se to tacno zove pa da nadjem negde da kupim..izvinite sto sam se raspisao ovoliko jeste mator auto ali volim ovaj autic nije me ostavio jos uvek nigde...

Odgovori

Povratak na „Trapovi, kočnice i gume“