Poruka
od darko darko » subota, 22. jun 2013. u 08:21h
prvo promeni majstora, tesko da postoji nesto na autu da nemoze da se sredi, ovako ulazes a opet zeza- je najskuplja varijanta.
To sto varira ler, moze biti i da je otisao deo na bos pumpi sto ima kablic na njemu, moze biti i- mislim da je nov oko 110 e i vervatno je crko zbog tog vazuha. Probaj malo sipaj dvotaktola 5% u naftu, i skini gumu sa njega, uzmi kljucic kojim mozes da cukas po njemu, ako na leru smiri rada tokom lupanja to je to, mada ako je dobro zaribao nemora da smiri, inajace na dijagnostiku. Vazduh uglavnom vuce na filter drukalicu, stavi providna creva pa prati. Ima li razlika kako pali vruc i hladan auto, mozda je i na pumpi, ako vruc dugo vergla moguce je da je pumpa.
Sto nevuce moze biti vise faktora, da ti nije taj majstor nagovorio da sipas 15 30 ili 15 40 pa turbina zapusila, ili cak 5 30 zimi sam ja sipao!
za klimu je ugalvnom komresor pusta, al treba da sipa onaj gas sa kojim ce da vidi gde je problem, nikako polovan kompresor jer kada stoji bez freona je isti kao taj tvoj, dalje kako neznam, ili nov ili dobar majstor , probaj pritisni na ventil vidi jel uopste ima freona u sistemu?
ovo ti je ovako preko tastature, moguce da se razlikuju dijagnoze, ja bi sumnjao u to prvo!