Hvala na pomoci.
Znaci dvogrli karb i usisna manje vise 30ak evra. Koliko okrvirno kosta el paljenje i sta sve ide uz njega?
A sto se motora tice, znaci proverim kompresiju. Generalno nisam dugo vozio forda, ali dok sam vozio, nije se moglo sedeti u kabini. Znaci strasno je. Kako izgleda ventil uljnih isparenja (jel to mislis na cep?) ?

I kako izgleda oil catch tank?
Ako merim stubline, da li to mora da radi majstor, tj, koliko precizno mora da se meri? Kolika su odstupanja?
Ne mogu reci nista ni za potrsonju ni bilo sta drugo jer ga dugo ne vozim, a ne bih da platim registraciju pa da cekam da sredjujem. Zeleo bih maksimalno da uradim sada (naravno uz minimalne troskove) pa kada registrujem samo sednem i vozim.
A sto se tice krstenih i onih drugih klipova, da li ima neka preporuka za nekog odredjenog proizvodjaca?
Sve me to dovodi do jos dva pitanja. Prvo je pumpa za gorivo a drugo rezervoar. Moja pumpa za gorivo slabije radi, tj vrlo moguce da ne radi uopste. Vozio sam na plin i palio i sve i pumpa nije koristena. Mogucnost stavljanja neke elektro pumpe cisto da olaksam sebi i da ne moram da sredjujem ili popravljam pumpu. Kontam da mi je lakse kupiti drugu. A s druge strane, iz istih razloga, ni benzina nije bilo u rezervoaru nikada, tako da ne znam u kakvom je stanju. Koliko mi je opcija staviti neki plasticni (mozda cak i s pumpom na sebi) iz nekih "novijih" kola?