Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
-
macaneli
- VIP
- Poruka: 9942
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Poruka
od macaneli » četvrtak, 19. feb. 2015. u 22:52h
osim onog crvenog dugmeta koje treba da promenis odlican 5
p.s- ako dosta vremena provodis na autoputu obavezno tempomat

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
bosha-kg
- Poruka: 19
- Član foruma od: četvrtak, 19. feb. 2015. u 21:04h
Poruka
od bosha-kg » četvrtak, 19. feb. 2015. u 23:25h
I meni je to crveno dugme upalo u oči kada sam prvi put seo u njega :-) valjda se izlizala boja koja je bila preko, ali već sam se navikao :-) da o tempomatu sam razmišljao videću, mislim ne putujem baš tolimo puno autoputem ali je svakako odlična stvar
Ford Focus 1.6 TDCI
-
dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Poruka
od dejan_BL » petak, 20. feb. 2015. u 00:12h
Добродошао !
Фин ти је Фокус, желим ти велику километражу у њему са што мање "ванредних" сервисирања

Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
-
Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
-
Kontakt:
Poruka
od Dalmatinac » petak, 20. feb. 2015. u 00:16h
bosha-kg piše:Re: Od sad cu samo ford da vozim

Resio da udjes u krug sadista

Ako nisi imao problema u zivotu, od danas ce problemi sigurno poceti, samo im daj vremena
Srecno i sto manje da boli

-
Mare TDCi
- Poruka: 397
- Član foruma od: petak, 13. sep. 2013. u 16:07h
Poruka
od Mare TDCi » petak, 20. feb. 2015. u 00:23h
Super izgleda, baš mi se sviđa!
P.S. odkud doboši majku mu na 110 konja i to MK2?

911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
-
Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Poruka
od Lale » petak, 20. feb. 2015. u 06:41h
-
dule0911
-

- Poruka: 13651
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Poruka
od dule0911 » petak, 20. feb. 2015. u 10:22h
1.6tdci ima manje diskove i dobose, na 1.8 i 2.0 idu diskovi pozadi i veci diskovi napred.
Nek te dobro sluzi auto

Fiesta!!
-
bosha-kg
Poruka
od bosha-kg » petak, 20. feb. 2015. u 11:20h
Hvala svima na dobrodoslici.
Mare TDCi piše:Super izgleda, baš mi se sviđa!
P.S. odkud doboši majku mu na 110 konja i to MK2?

I ja sam se to prvo pitao ali tako je na ovoj verziji .
Nego ima li neko iskustva kako inace moze da se najbolje srede dobosi, korodirali su i bas ruzno izgleda kroz felnu, razumete sta hocu da kazem

Ford Focus 1.6 TDCI
-
SimkeFordMK3
- Poruka: 718
- Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h
Poruka
od SimkeFordMK3 » petak, 20. feb. 2015. u 11:48h
To je bar lako... Skini točak uzmi čeličnu četku skini rđu pa posle neke šmirgle idi od krupnijih ka sitnijim... Na primer kreni sa 50 pa 100 pa 200... Nemoj da žuriš, što bolje očistiš to će lepše i kvalitetnije ispasti na kraju...
Posle šmirglanja očisti razređivačem... zatim zaštiti okolne plastike i delove trapa tako da ne ofarbaš bez veze nešto što ne želiš...
Kupi farbu u boju po želji, prajmer za metal i lak... Ideš prvo prajmer, ostaviš da se dobro osuši pa boju prvi put.. pa sušenje... pa drugi put... (sušenje zavisi od farbe do farbe - od 15min do 60min)
video sam na par foruma da su radili sa onim sprejevima... ti kako hoćeš.. možeš tako a možeš i običnom farbom da farbaš, samo nemoj četkom nanositi već kompresorom... Na kraju kad se farba skroz osuši pređi lakom tako ćeš zaštititi farbu od ljuštenja, lepše će izgledati a biće i postojanija... Ovde na forumu ima par tema o tome... Ako ne nađeš imaš na "Google" brdo... Pročitaj par tema... možda nađeš još po neku dobru informaciju... ;-)
RS_cabrio piše:
,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše:
,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..

"
-
bosha-kg
Poruka
od bosha-kg » petak, 20. feb. 2015. u 11:54h
SimkeFordMK3 piše:To je bar lako... Skini točak uzmi čeličnu četku skini rđu pa posle neke šmirgle idi od krupnijih ka sitnijim... Na primer kreni sa 50 pa 100 pa 200... Nemoj da žuriš, što bolje očistiš to će lepše i kvalitetnije ispasti na kraju...
Posle šmirglanja očisti razređivačem... zatim zaštiti okolne plastike i delove trapa tako da ne ofarbaš bez veze nešto što ne želiš...
Kupi farbu u boju po želji, prajmer za metal i lak... Ideš prvo prajmer, ostaviš da se dobro osuši pa boju prvi put.. pa sušenje... pa drugi put... (sušenje zavisi od farbe do farbe - od 15min do 60min)
video sam na par foruma da su radili sa onim sprejevima... ti kako hoćeš.. možeš tako a možeš i običnom farbom da farbaš, samo nemoj četkom nanositi već kompresorom... Na kraju kad se farba skroz osuši pređi lakom tako ćeš zaštititi farbu od ljuštenja, lepše će izgledati a biće i postojanija... Ovde na forumu ima par tema o tome... Ako ne nađeš imaš na "Google" brdo... Pročitaj par tema... možda nađeš još po neku dobru informaciju... ;-)
Da tako sam i mislio, hvala u svakom slucaju.
Ford Focus 1.6 TDCI
-
FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Poruka
od FM III » petak, 20. feb. 2015. u 13:56h
Lep auto i neka te dugo služi, sem onog crvenog dugmeta

.
I molim te nemoj citirati post iznad svog, nema potrebe, smatra se da odgovaraš na njega

.
-
dule0911
-

- Poruka: 13651
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Poruka
od dule0911 » petak, 20. feb. 2015. u 14:09h
Tek sad viidm da je ovo predstavljanje clana a ne automobila, ide ovde lock pa predstavi auto u odgovarajucem podforumu.

Fiesta!!