Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus 1.8 zetec

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
dinja
Poruka: 3
Član foruma od: ponedeljak, 2. nov. 2009. u 14:52h

Focus 1.8 zetec

Poruka od dinja » utorak, 3. nov. 2009. u 12:23h

Slika
Mislim da je i prvi predstavljen do sada na forumu...2002 godiste..."95000 km"...ukratko 1.8 zetec motor...85kw...115 hp ...niskoprofilne gume 205/50 , 16R...Uzeo sam ga pre nedelju dana i jos cekam na tablice...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ali pri svakoj kupovini polovnog automobila mora biti i malo nesavrsenosti automobila...pa na kolima imam malo problema koje nadam se uz vasu pomoc i ideju mogu da resim bez poteskoce...dakle...

Far koji propusta vodu...
Slika

I pocepan pod...
Slika

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Re: Focus 1.8 zetec

Poruka od peca » utorak, 3. nov. 2009. u 15:18h

Auto na slikama deluje jako pristojno...

Shto se tice fara, skini ga i vidi da lj negde po ivici fara postoji neka pukotina na spoju stakla i plastike...

Ako postoji, silikon u ruke i udri...

Za pod bi bilo naj bolje da se konsultujesh sa nekim tapetarom...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

dinja
Poruka: 3
Član foruma od: ponedeljak, 2. nov. 2009. u 14:52h

Poruka od dinja » utorak, 3. nov. 2009. u 15:28h

peca piše:Shto se tice fara, skini ga i vidi da lj negde po ivici fara postoji neka pukotina na spoju stakla i plastike...

Ako postoji, silikon u ruke i udri...
Dobio sam savet obliznjeg limara...da ga ukljucim i obmotam ga novinom...tako se temp. nece siriti vec ostati u faru i moci ce voda da ispari...ostaje samo da sacekam malo lepse vreme(nadam se da ce ga biti) :rolleyes:
peca piše:Za pod bi bilo naj bolje da se konsultujesh sa nekim tapetarom...
Razmisljao sam da za pod odem u neku tepiseriju...problem je sto je pod puko...nije isecen ni pokidan...

Hvala

Neša
VIP
Poruka: 5051
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » utorak, 3. nov. 2009. u 21:19h

Odlican auto sa odlicnim motorom!

To za pod i far to su sitni problemcici,pitanje estetike nista vise ;)
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

duci
Poruka: 49
Član foruma od: sreda, 2. sep. 2009. u 12:05h

Poruka od duci » sreda, 4. nov. 2009. u 01:00h

Dobio sam savet obliznjeg limara...da ga ukljucim i obmotam ga novinom...tako se temp. nece siriti vec ostati u faru i moci ce voda da ispari...
Dovitljiv ti majstor...nadam se da te nije savetovao da vozis sa prekrivenim farom po kisi :S Bolja varijanta je da pogledas gde ne dihtuje pa da fiksiras nekim silikonom jer ce biti jako nezgodno susiti ga svaki put...Ako ipak planiras sam da resis i pitanje tepiha, onda mozes da ga sastavis prvo nekom flekom odole, za spoj moze da se koristi sitno izmrvljena povrsina sa dela tepiha koji se ne vidi pomesana sa lepkom

Kad stignes, pisi i o performansama...

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“