Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pomoc oko vakum creva!

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
DusanDooM
Poruka: 8
Član foruma od: utorak, 29. okt. 2013. u 15:48h

Pomoc oko vakum creva!

Poruka od DusanDooM » petak, 12. jun 2015. u 10:15h

Pozdrav svima. Naime imam jedan problem koji se vuce jos od "nazovite" majstora. Otisao kod njega da sredim jednu stvar kad ono ode druga. U pitanju au creva vakuma. Poskidao je covek sva vakum creva, ona tanka, da ih zameni pa nije kasnije znao kojim redosledom da ih vrati. Dva creva vakuma je stopovao srafovima tako da sada nisu u funkciji a ostala nekako povezao i sada to nije taj auto. Pa me interesuje da li neko moze da pogleda ispod svoje haube kako idu ta creva i da mi napise jer niko od majstora nece da dangubi oko toga. Razumem se dosta u mehaniku tako da nece biti problema. Znaci, napisati mi kako idu creva od usisne grane do ventila, do RGR, odnosno kako idu sva ta mala crevca. Auto je Mondeo mk1 1993 god 1.8 16v 85kW benzinac. Unapred se zahvaljujem na pomoci
DooM

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“