Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

problem sa ABS sistemom na fiesti

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
markofiesta
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 19:51h

problem sa ABS sistemom na fiesti

Poruka od markofiesta » sreda, 17. jun 2015. u 09:05h

Pozdrav. Od skora sam vlasnik fieste 2002 godiste. Imam problem sa Abs-om, a taj problem je sledeci. Prvo: kada upalim kontakt na instrument tabli se ne pali lampica od abs-a, ni od pumpe, ni od grejaca, dok se ostale sve upale od rezervara, ulja, akumulatora, temperature, koje vec imaju itd....Da li te lampice treba da se upale a zatim redovno da se ugase kada se startuje motor? Drugo: kada startujem motor i krenem nekih 30-50 metara, napred se cuje neki cudan zvuk "rrrrrrrrrr" par sekuni (kao da abs radi u prazno), tada pritisnem kocnicu koja je tvrda kao kamen. Tada moram za tretunak da proklizam prednje tockove, kako bi pustila kocnica i posle tokom voznje sve OK.Bio na dijagnostici, i nema nikakvih gresaka. Da napomenem samo da se to ne desava stalno, koliko sam moga da primetim vecinom kad je hladan auto.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“