Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Imobilizacija motora u toku voznje...

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
roske
Poruka: 5
Član foruma od: utorak, 4. jun 2013. u 10:54h

Imobilizacija motora u toku voznje...

Poruka od roske » sreda, 26. avg. 2015. u 10:25h

Malopre mi se ugasio auto u toku voznje Fiesta 1.3 2007. godiste (MK6), sada kada citam uputstvo izgleda da se aktivirao imobilajzer ili kako god se to zvalo. Srecom sam mogao da odvozam do parking mesta. Kada se da kontakt, lampica za imobilajzer brzo treperi i to sve izgleda kao na slici dole, naravno nista ne radi... posle odredjenog vremena je poceo da ukljucuje i brisace. Ima li neko ideju sta bi trebalo raditi i koga zvati? Dosta je hitno... hvala unapred!

Slika

roske

Re: Imobilizacija motora u toku voznje...

Poruka od roske » petak, 4. sep. 2015. u 11:23h

Na zalost sam sebi odgovaram na pitanje, sa novim pitanjem... uglavnom ispostavilo se da je problem u nekom kontaktu u instrument tabli, koja je naravno vec bila otvarana... verovatno da bi se vracala kilometraza. Elektricar je navodno resio problem da bi mi auto danas ponovo otkazao poslusnost.

Pitanje je sada, zna li neko gde bi se mogla uzeti druga polovna tabla, posto je u Grandu nova tabla 40.000!? :(

Hvala unapred,
Marko

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21583
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » petak, 4. sep. 2015. u 11:31h

Probaj kod Soleta iz Mladenovca, Simo i Gile iz Mojsinja, Danko Magnat iz Zemuna (doduše ne znam da li ima tu restilizovanu fiestu za delove al treba probati)... imaš kontakte tu na forumu potraži.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

roske

Poruka od roske » petak, 4. sep. 2015. u 11:42h

Hvala!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“