Imam vec duze vreme problem sa greskom P0251 koju mi je Gagi ocitao odavno, a desavalo se to da auto izgubi snagu, tj. udje u safe mod pri obrtajima izmedju 2500 i 3000, upali se lampica grejaca i to uglavnom kad se zagreje tokom voznje i pri naglom ubrzavanju. Ponekad se desavalo i da se ugasi nakon ulaska u safe. Vec je bilo slicnih iskustava kod dr. clanova. U poslednje vreme je auto poceo da stuca i da izbacuje taman dim. Raspitivao sam se za polovne dizne, pumpu...znaju to i neko članovi

Odem kod Dmitrovica (kako me Gagi posavetovao), ali su trebali ljudi da idu na odmor i da ne bi pogorsao situaciju cekanjem i svakodnevnom voznjom jer autom svakodnevno vozim robu, ja se odlucim za Iliju Burina (u opciji je bio i Jancic, a svi su mi podjednako udaljeni gledano iz IN). Odvezem auto i sutradan mi javi majstor Ilija da su zamenili filter goriva (što pametni vlasnik nije odradio poslednjih 10k km

), da je prestalo stucanje i dimljenje, ali greska postoji, pa ispituju i gledaju da ne rasturaju dizne i pumpu ako ne mora. Posle dva dana mi majstor javi da je problem u rotoru pumpe i da ce me to kostati 400 e. Kontam da je bilo korektno sa njegove strane što nije odmah "konstatovao" kvar dizni, pumpe...što bi bilo 700, 800...a mogao je, a sad bi voleo da mi neko kaze da li je ta zamena rotora pumpe skupa i sta mislite da li je to resenje za ovu gresku. Pitao sam ga za dizne, kaze da su ispitali prelive i da su ok i da dizne ne treba dirati za sada.