Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ugradnja xenona Audi A4 B6

Spoljašnje uredjivanje.
Odgovori
fordzan
Poruka: 6
Član foruma od: četvrtak, 6. jun 2013. u 08:36h

Ugradnja xenona Audi A4 B6

Poruka od fordzan » sreda, 23. sep. 2015. u 09:45h

Pozdrav ljudi,

Planiram ovih dana ugradnju xenona u Audi A4 B6, i dvoumim se konkretno izmedju 2 modela:
http://www.borsee.rs/catalog/xenon-svet ... 2v35w.html
https://www.kupindo.com/Xenon-kompleti- ... t-H7-6000K

Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim uredjajima i kakva su. Ili ako neko ima preporuku za neke druge xenone.
Znam da je sve to kineska roba, ali eto pretpostavljam da postoji ipak neka razlika...

I da, video sam da su za ovaj prvi model potrebni i HID ponistavaci gresaka. Ne znam da li i za ove "Philips" to isto treba.

Hvala unapred na odgovorima, znam da po netu ima dosta na ovu temu ali eto, cisto da vidim i Vase misljenje...

PS
Znam da je ovo forum Ford, a ja postavljam pitanje vezano za Audi, ali eto, imao sam pre Forda Focusa, i znam da je ovaj forum prilicno aktivan, pa reko ako neko hoce da mi pomogne oko izbora bio bih zahvalan. :)

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8299
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: Ugradnja xenona Audi A4 B6

Poruka od FM III » sreda, 23. sep. 2015. u 10:04h

Sigurno bi ti neko pomogao samo kada bi radili linkovi i kada bi se videlo o čemu se radi ;) .
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

fordzan
Poruka: 6
Član foruma od: četvrtak, 6. jun 2013. u 08:36h

Poruka od fordzan » sreda, 23. sep. 2015. u 10:37h

skolioza
Poruka: 1510
Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 18:26h

Poruka od skolioza » utorak, 6. okt. 2015. u 22:22h

Sad cu ti ja reci posto planiram da unapredim svoje farove na focusu 1-uradio sam domaci i informisao se sve i poslusao par dobrih saveta i evo sta cu:

Prvo:poliranje farova(ako su zamagljeni,zuckasti,izgrebani)vodenim smirglama,poliranje pastom,zastita providnim lakom u spreju
Drugo Kupovina bi xenon kompleta(preporuceno cnlight 6000k)za najbolje osvetljavanje bela boja
Trece Kupovina projektora Morimoto bi xenon(sto bi znacilo da ces imati i duga i kratka zahvaljujuc pokretnom delu koji se nalazi u projektoru)

Za one koji ne znaju sta su projektori kao sto ja nisam imao predstavu:mogu reci da sam u glavi zamisljao to kao neki filmski projektor ili slicno a u stvari je samo kuciste nalik na svetlo na bicikli sa socivom napred u koje ide sijalica-stavlja se unutar fara i fiksira se na otvor kuda inace ulazi/izlazi sijalica u far i preko toga se navuce ukrasna maska koja se zalepi da se ne vidi nista sem sociva..

Sto se tice cene projektori su oko 45e cnlight drzi cenu od 60-80e komplet tamo gde sam ja video mada sigurno ima i za manje,poliranje farova je oko 20e
I jos naravno veste ruke da sve to spakuju a ja ne znam koliko se naplacuje-jedan momak u mojoj blizini pakuje xenone za 30e za projektore nisam pitao mada sam video da je zajebancija otvoriti far zagrevajuci ga u rerni da popusti ili slicno..mozda se precenjujem ali sve sto sam gledao bi mogao sam da uradim uz naravno neku kontrolu ali opet mozda se precenjujem..
Sve sto napisah sam video,cuo,procitao sa par strana od ljudi koji znaju malo vise o tome nego sto sam ja znao tako da sigurno nece lose da ispadne :)
Tu su momci pa nek me isprave ako nesto nije na mestu
Ford Mondeo 2.0 tdci 110kw/150hp 2015god dizel automatik (2021-....)
Kia Sportage 1.6 97kw/132hp 2018god benzinjara (2020-2021)
Kia Cee'd 1.4 73kw/100hp 2015god benzinjara (2017-2020)
Ford Focus 1.8tddi 66kw/110hp 2001god dizel(2015-2017)

Odgovori

Povratak na „Styling eksterijera“