Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

banalan problem sa haubom

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Ramm
Poruka: 33
Član foruma od: subota, 16. nov. 2013. u 22:22h
Kontakt:

banalan problem sa haubom

Poruka od Ramm » petak, 6. nov. 2015. u 18:43h

Pozdrav forumasi imam jedan banalan problem sa bravom haube.
U pitanju je brava na mom mondeu mk3, kada probam da je otkljucam, ubacim kljuc, okrenem na levo - tu otkljuca prvo koleno, medjutim kada okrenem na desnu stranu kljuc da otkljuca i drugo koleno, jednostavno nece i ne reaguje. Mucio sam se i cimao i cimao i nece da mu das dukat!
Zadnji put kada sam menjao akumulator pre nekih mesec ddana sam zadnji put otvarao haubu i imao sam isti problem , medjutim posle minut-dva natezanja uspeo sam da otvorim i primetio sam da kada okrenem kljuc udesno onaj zubic je trom i jedva se pomera. Ni slutio nisam da je moglo ovako da zakuca i da ne reaguje.

Sta da radim? Poprskao sam sa WD40 onako kako sam mogao da pridjem, ali ne vreedi ne popusta. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4947
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Re: banalan problem sa haubom

Poruka od Djole » petak, 6. nov. 2015. u 20:45h

ima jedan ulozak koji od plastike i pukao je verovatno...menja se deo...jedino resenje je da oko brave razbusis masku i da odvrnes srafice koji drze samu bravu...zaeban zahvat gledao sam u RSD ford koja je muka uz sav moguc alat na raspolaganju...ps ako uspes masku da skines lako ces posle bravu
:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Ramm
Poruka: 33
Član foruma od: subota, 16. nov. 2013. u 22:22h
Kontakt:

Re: banalan problem sa haubom

Poruka od Ramm » petak, 6. nov. 2015. u 22:01h

aUUU ZNACI VEOMA ZAHTEVAN PODUHVAT?
Meni je samo glavni cilj da podignem haubu nekako. Deluje mi u ovom trenutku nemoguce....

Hvala Djole na odgovoru

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“