Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Problem oko prvog paljenja

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
marko_bg
Poruka: 6
Član foruma od: utorak, 16. feb. 2016. u 22:55h

Problem oko prvog paljenja

Poruka od marko_bg » subota, 2. apr. 2016. u 23:08h

Pozdrav svima :).

Ovako, Ford Fiesta 2002 MK4 1.25 + Sekvent plin. Vec par meseci mi se desava da prvo jutarnje paljenje otezano ide. Da bi se pre par dana desilo to, da auto nece vise iz prve da upali :/.
Jedno 5 sekundi vergla i gusi se u pokusaju da upali. Ali, cim drugi put dam kontakt i kresnem, auto pali kao mina!

Zamenjeno je: akumulator, benzinska pumpa, ciscene su dizne, regulator pritiska goriva, svecice nove stavljene pre 7000K. Akumulator, benzinska pumpa i svecice su radjeni prosle godine.
Auto me super sluzi i redovno se odrzava, ali to prvo paljenje me izludjuje cekicko. Svaki savet je dobrodosao :). Hvala unapred!

van
VIP
Poruka: 9046
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Re: Problem oko prvog paljenja

Poruka od van » nedelja, 3. apr. 2016. u 08:33h

Пробај директно прво паљење да иде на плин . Треба да упали после 2-3 секунде максимално . Ако је тако онда ти је неки проблем са доводом горива . И мој фокус то ради .

marko_bg
Poruka: 6
Član foruma od: utorak, 16. feb. 2016. u 22:55h

Re: Problem oko prvog paljenja

Poruka od marko_bg » nedelja, 3. apr. 2016. u 13:27h

Eto cuda da se dese, upalio posle nekih 6 sekundi verglanja i mucenja :/. Vezano za plin, pali posle 2-3 sekunde kao sto si i naveo (Damne..)

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“