Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford mondeo 2l dizel 131 ps automatik tronik

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Georgije 90
Poruka: 1
Član foruma od: četvrtak, 25. jan. 2018. u 07:23h

Ford mondeo 2l dizel 131 ps automatik tronik

Poruka od Georgije 90 » četvrtak, 25. jan. 2018. u 07:37h

Cao svima molim vas da mi odgovorite najtacnije ako mozete u vezi ovog problema sa ford mondeom 2005 god dizel 2l / 131 ps 220 000km
Kupljen je od privatnika i nisam bio obavesten da.trosi vodu u toku voznje . Nikako nemam curenje vode pri stajanju bas nigde. Kad vozim nekih 70 km voda se smanjuje umereno otprilike treba 5 litara antifriza za 300km . Motor dobro radi , dimi kad vozim 80 , 90 na sat a kad vozim 110 pa preko ne dimi. Pitao sam neke mehanicare u mom kraju utvrdili su da nemam problem sa glavom motora jer voda nije pomesana sa uljem i rekli su da.je rad motora zdrav. E sad nigde ne curi voda kako da.znam sta moze biti . Kupio sam gel za zacepljivanje supljina u radijatoru i opet isto sa.vodom trosi idalje
. Dali je pumpa od vode ili termostat ne znam sumnjam da su ta dva jer samo sto sam kupio ovaj auto nakon 2 dana zamenio sam anaser -demmarreur jer nije palio . Hvala svima za savete i za vase misljenje . Pozz

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21584
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Ford mondeo 2l dizel 131 ps automatik tronik

Poruka od Markedjani » četvrtak, 25. jan. 2018. u 08:35h

a predstavljanje ?
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!