Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

P132B p242F Mondeo DIZEL

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Terzic
Poruka: 1
Član foruma od: nedelja, 3. feb. 2019. u 09:24h

P132B p242F Mondeo DIZEL

Poruka od Terzic » nedelja, 3. feb. 2019. u 09:53h

Od nedavno sam vlasnik forda mondea 2.0tdci 2006god.116ks . Posto mi je ovo prvo iskustvo sa DIZEL motorom ni malo nisam odusevljen njime ... Posle predjenih 1000km kod mene poceo je da pali onu nama dobro znanu zutu lampicu za gresku motora... Da bi odmah posle toga pocela da ,,blinka'' lampica od grejaca. Posle kacenja na diagnostiku kod elektricara pokazao je gresku eger ventila koja se izbrisala i nije se vise pojavljivala i stalnu gresku koja se konstantno vraca P242F koja sr uvek vrati pri ponovnom paljenju auta i potom izbaci i gresku P132B....
Guglajuci po netu komentari i kvarovi su bili razni od probusenih vakum creva do zapusenja ,,DPF filtera '' . Vakum creva proverena i sva su na mestu i ispravna , a u DPF naprskana cela boca DPF cistaca ... Auto i dalje nema snagu i povecao je potrosnju za 100%
Ima li neko iskustva sa tim simptomima .... ? I koje mi je resenje ... Ili da se vratim na dobri stari Zetec 1.7 ...
:ford:

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4947
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Re: P132B p242F Mondeo DIZEL

Poruka od Djole » nedelja, 3. feb. 2019. u 10:15h

Pročitaj za početak pravila foruma i predstavi se: https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... are_type=t

Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“