Odmor za levu nogu
- slobodanV
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 15. jan. 2011. u 23:16h
Odmor za levu nogu
Evo i mog Focusa automatic!
http://img403.imageshack.us/i/fotografija0362.jpg/
http://img403.imageshack.us/i/fotografija0362.jpg/
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Odmor za levu nogu
Jel ovo evropski focus automatic? Vise sam poceo automatski menjac da vezujem za US focus, a ovaj koliko vidim to nije 

Fiesta!!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
po izgledu izgleda da nije, a i amerikanci nevoze ispod 2000 kubika, bas me zanima kakava je potrosnja, koliko ima brzina, kako odrzava menjac i kada krece na uzbrdici ako je u d i pustena kocnica krece li u rikverc sam ili drzi kocnicu
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ovo je evropski, definitivno. A automatika je milina voziti po guzvama u spicu, pogotovo ako ti je jos i pljeskavica u jednoj ruci 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
jbs pljeskavicu, bolje masaza batka, dijetalno kontas... 

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Extra Focus, daj nam malo više informacija
...
@darko darko
Kolega apsolutno se slažem sa vašom konstatacijom
...

@darko darko
Kolega apsolutno se slažem sa vašom konstatacijom

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- slobodanV
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 15. jan. 2011. u 23:16h
Evo i mene ponovo! Focus je naravno evropljanin, ima 1600 kubika i 100 KS, to je onaj neki Zetec motor, mada ne znam ni šta mu znači ta oznaka
Uvežen je iz Italije ali je prešao samo 87000 kilometara, došao je sa nekim delovima u gepeku, neko je tamo odustao od popravke ... u gepeku je bio alternator i kaiš itd... sve je to ovde namešteno i motor, da kucnem u drvo, super radi.
Vozim ga par dana i još se nisam skroz opustio :-|
Pre toga sam vozio Xsaru Picasso i Focus je definitivno udobniji i upravljiviji, bolje leži na putu.
Jedino što mi fali je malo prostora, ne znam kako ću sad da strpam i kolica za sina i sve ostale stvarčice.
Eto tako ... javljam se uskoro sa još zapažanja.
Inače, automatic je zakon!
gears

Uvežen je iz Italije ali je prešao samo 87000 kilometara, došao je sa nekim delovima u gepeku, neko je tamo odustao od popravke ... u gepeku je bio alternator i kaiš itd... sve je to ovde namešteno i motor, da kucnem u drvo, super radi.
Vozim ga par dana i još se nisam skroz opustio :-|
Pre toga sam vozio Xsaru Picasso i Focus je definitivno udobniji i upravljiviji, bolje leži na putu.
Jedino što mi fali je malo prostora, ne znam kako ću sad da strpam i kolica za sina i sve ostale stvarčice.
Eto tako ... javljam se uskoro sa još zapažanja.
Inače, automatic je zakon!
gears
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Pri razmatranju različitih dizajna glave cilindara Ford je koristio slova Grčkog alfabeta...
Odgovarao im je dizajn koji su označili slovom Zeta, ali im je Lancia pripretila tužbomu koliko upotrebe toime ( svima nam je poznata Lancia Zeta )...
Zbog toga su došli do kompromisnog rešenja i počeli su sa upotrebomimena Zetec
...
Sorry za off
...
Odgovarao im je dizajn koji su označili slovom Zeta, ali im je Lancia pripretila tužbomu koliko upotrebe toime ( svima nam je poznata Lancia Zeta )...
Zbog toga su došli do kompromisnog rešenja i počeli su sa upotrebomimena Zetec

Sorry za off

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf