Sasvim slučajno sam naleteo baš na volan kakav mi se dopada, tj da me neko pitao kakav oću,takav bi napravio (odgovara mi dimenzija 300mm, materijal,oblik....)
Ali verujem da nisam baš te sreće da će da legne umesto ovoga, tako da će verovatno nešto morati da se prepravlja. Pre nego što ga kupim, znate li gde i ko to radi ?
Jedina prepravka ti je da nabaviš glavu volana koja odgovara na tvoj auto... potom zašrafiš volan na tu glavu volana i sve to lepo namontiraš na tvoj auto.
Na bubnju ima da se kupe glave volana za svakojaka kola... mada nisu nekog kvaliteta... kvalitetne neke stvarno ne znam gde ima da se kupe... jedino mesto gde bi možda moglo da se kupi tako nešto kvalitetno jeste gang (gay) land.
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
nebi se zezo sa nekvalitetnim delom za taj sklop. A ovi u Gaylandu, imaju slabu ponudu (generalnu, hub nisma gledo), bio sam pre neki dan. A i razočarali su me onda kad sam sa Stefanom išao po shift light, i na kraju nismo uzeli,jer oni ne znaju šta prodaju.Ali ako su jedini izbor...
Nemam pojma, vidim ne javljaju se, i ja poslajem malopre mail i pitam jel su dobili email,a on kaze da ako sma pojedinac ne prodaju,da li imam m firmu,pa sad cekam odgovor za detalje. Moguce da kao proizvođači samo dilerima daju. A drug mi bas za koji dan ite u IT,pa reko da mi donese
Купи на Бубанј Потоку . Мислим даје око 600-800 кинти . Купи два , ако сумњаш у квалитет . Стави га у стегу у уѕми полугу од један метар или већу и упри као сивоња . Ако га сломиш , одамах не такмичење за најачег човека ...
Маретов коментар да ниеј неки квалитет се односи на израду , а не да ће да пукне . Нпри глава коју сам ја купио није ѕавареан паралелно , па када моташ волан примећујеш на пола круга како врх волана иде напрад назад пола сантиметра .
Наравно , то нико није приметио у вожњи него само када се окреће волан у месту ...