wow kakve reakcije
pa ovako, mislim da nema potrebe za reakcijom moderatora zakljucavanjem teme sa mojim pitanjem jer se nisam upisala na ovu temu. zar ne mislite da je normalnije da mi je poslata pp ili ostavljen post sa tekstom na primer "predstavite se ovde jer su pravila takva i bla bla"? to je po mom misljenju normalna reakcija.
@popovicvl sijalica se menja kako sam napisala

pokusala da nadjem upustvo i pomoc, ali zakljucana je tema odmah. u svakom slucaju pokusaj na "moj nacin"" da je zamenis, lako je. sto se tice pravila ok naravno, ali brate mili, kako da se registrujem za NASU pa ili ime ili kljuc
@macaneli zar ne postoji pravilo foruma gde clanovi ne smeju da se vredjaju???
@Markedjani nije problem predstavljanje, problem je kljuc na temu istog momenta. ali svakako bezrazlozno je o tome pricati, svako ima svoje misljenje zar ne

A ujendo moram da pitam, sta ovo znaci ne prilici osobi mojjih godina? Za sarkazam treba biti stariji ili mladji?
@darko zar ce recenica tipa "ja sam katarina iz bg i imam fiestu" mene okarakterisati kao normalnu osobu? mislim jel to dovoljno da se zakljuci da sam normalna ili sta? Inace sijalica je zamenjena, i ne skida se far, i naravno da sam sama uradila jer mi je nenormalno ici kod majstora za takve stvari, pa makar bilo i dzabe

A sto se tice prekrsaja, uglavnom vozim po propisima (kazem uglavnom jer me brzina malo zeza

)
@dax92 slika sa palze? pa ovaj icicu na more negde u avgustu pa cu slikati fiestu na plazi, ako mi naravno dopuste da je tamo parkiram

))
@milivojekg pa svako ima pravo na svoje misljenje. a sta cemo sto i ti sada krsis pravila foruma?
7. Zabranjeno je provociranje i prozivanje ostalih clanova! (resi to preko PM (privatne poruke))
@makinjo ja pitah sta me interesuje i ne dobih odgovor (ne dobih tacan al bez obzira hvala clanu koji je odgovorio) i kada sam dosla da napisem kako sam resila problemcic naidjoh na zakljucanu temu! mislim da je sa moje strane sve bilo korektno. Pitala, nisam histerisala sto nema odgovora, kada sam saznala odgovor na pitanje, dosla na forum da napisem kako bih POMOGLA nekom ko treba da zameni sijalicu.
@fancy eh do sada sam svasta saznala o fordu, mada naravno uvek ima dosta toga da se nauci
@Dysan64 e ovaj covek je kulturan, postuje pravila foruma (nema provociranja i prozivanja) ali iznosi svoje misljenje i to je ok
eto toliko od mene