Menjao sam desnu poluosovinu na Mondeu 2.0 Tdci.
Da li moram na reglažu trapa?
Majstor koji je menjao primetio je da zatezač Pk kaiša ima veliki zazor, pa tvrdi da ću morati da menjam.
Da li je to problematično kod Mondea? Da li da jurim nov ili polovan zatezač?
Hvala.
Mondeo III - Poluosovina i zatezač Pk kaiša.
- zoradonjic
- Poruka: 100
- Član foruma od: nedelja, 20. dec. 2009. u 12:02h
- Kontakt:
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Mondeo III - Poluosovina i zatezač Pk kaiša.
Nemas potrebe da centriras trap.
Spaner pk kaisa(sa desne strane) zna da pravi problem.Tesko je naci polovan dobar.Nov spaner sa 2 rolera i pk kaisem (ceo set) je 14000 din.Pojedinacno spaner 10000.00 roler 2000.00 drugi roler 2500.00 pk kais 2350
Spaner pk kaisa(sa desne strane) zna da pravi problem.Tesko je naci polovan dobar.Nov spaner sa 2 rolera i pk kaisem (ceo set) je 14000 din.Pojedinacno spaner 10000.00 roler 2000.00 drugi roler 2500.00 pk kais 2350
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zoradonjic
- Kontakt:
Hvala Dr.
Da li imaš sve potrebne delove?
Koliko treba vremena i novca za rad? Za vikend će mi auto biti u beogradu.
Pošto se ništa čudno ne dešava (zvuk, vibracije...), koliko još mogu ovako voziti?
Pre 1500km. auto je bio kod Dragomira (zadnji kočioni popravljao) i nisu se čuli čudni zvuci, osim malo remenica, što je dr. ocenio da može još da se vozi. Zato i pitam da li mogu odložiti trošak bez većih posledica, tj. da mi se ne desi da nešto drugo strada zbog španera...
Pozdrav.
Da li imaš sve potrebne delove?
Koliko treba vremena i novca za rad? Za vikend će mi auto biti u beogradu.
Pošto se ništa čudno ne dešava (zvuk, vibracije...), koliko još mogu ovako voziti?
Pre 1500km. auto je bio kod Dragomira (zadnji kočioni popravljao) i nisu se čuli čudni zvuci, osim malo remenica, što je dr. ocenio da može još da se vozi. Zato i pitam da li mogu odložiti trošak bez većih posledica, tj. da mi se ne desi da nešto drugo strada zbog španera...

Pozdrav.
- zoradonjic
- Kontakt:
Automobil je pre neki dan bio kod dr. u Pinosavi.
Dr. kaže da može da se vozi još bez posledica pošto je "kvar" u početnoj fazi. Manifestuje se tako što se malo promeni zvuk kada se uključi klima. Kada dođe vreme savetuje da se odradi i remenica u paketu, što ću i uraditi.
Pozdrav.
Dr. kaže da može da se vozi još bez posledica pošto je "kvar" u početnoj fazi. Manifestuje se tako što se malo promeni zvuk kada se uključi klima. Kada dođe vreme savetuje da se odradi i remenica u paketu, što ću i uraditi.
Pozdrav.