Srecom pa sam primetio pri laganoj voznji da nesto nije u redu. Kad pritiskam papucicu lagano, ona samo propada dublje i dublje. Auto koci, samo mi je bilo cudno zasto i dalje propada. Probao par naglih kocenja - sve radi odlicno. Medjutim kad sam stao kuci, pogledam posudu - ulje ispod minimuma, kaplje ispod auta kod rezervoara, a nije dizel. Tako da sada miruje dok se ne zamene creva, a vi dajte predloge ko to da mi uradi kako treba, a ne da stavi neodgovarajuca creva pa da imam probleme. Hvala unapred
Kociona creva
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Kociona creva
Posto mi je danas izgleda puklo kociono crevo blizu zadnjeg levog tocka (ace1 ce znati o cemu pricam, video je), pitanje glasi: da li ih ima za fiestu da se kupe nova, komplet? Predpostavljam da nema, zato je moje drugo pitanje koga preporucujete u BGu i okolini da mi ih napravi i zameni? Peti kocioni cilindar (ili sta je vec, ispred zadnjeg desnog tocka sva creva idu ka njemu) mi je isto veoma los tj skoro truo pa cu i to zameniti, iako ne znam koju je funkciju imao - kocnice su radile odlicno iako je on bio u takvom stanju - sve do danas, mada nema veze sa njim 
Srecom pa sam primetio pri laganoj voznji da nesto nije u redu. Kad pritiskam papucicu lagano, ona samo propada dublje i dublje. Auto koci, samo mi je bilo cudno zasto i dalje propada. Probao par naglih kocenja - sve radi odlicno. Medjutim kad sam stao kuci, pogledam posudu - ulje ispod minimuma, kaplje ispod auta kod rezervoara, a nije dizel. Tako da sada miruje dok se ne zamene creva, a vi dajte predloge ko to da mi uradi kako treba, a ne da stavi neodgovarajuca creva pa da imam probleme. Hvala unapred
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Kociona creva
Boban sajle i Hidraulik.
Googlaj za njihove adrese i telefone, oni to prave, možda imaju na lageru, a možda ćeš morati da im odneseš tvoje kao uzorak.
Googlaj za njihove adrese i telefone, oni to prave, možda imaju na lageru, a možda ćeš morati da im odneseš tvoje kao uzorak.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Neša
- VIP
- Poruka: 5094
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Skoro svaka radnja bi trebala da ih ima,samo ponesi uzorak. To moze da ti zameni bilo koji majstor Pera(garazni majstor)
Pregledaj i sva cetiri creva,ako je neko mnogo ispucalo zameni i njega
Pregledaj i sva cetiri creva,ako je neko mnogo ispucalo zameni i njega
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sigurno cu zameniti sva creva, jer su generalno zardjala i losa. Hvala na savetima 
Fiesta!!