Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kociona creva

Opruge, amortizeri, ramena, diskovi, čeljusti, doboši...
Odgovori
dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Kociona creva

Poruka od dule0911 » petak, 16. jul 2010. u 00:58h

Posto mi je danas izgleda puklo kociono crevo blizu zadnjeg levog tocka (ace1 ce znati o cemu pricam, video je), pitanje glasi: da li ih ima za fiestu da se kupe nova, komplet? Predpostavljam da nema, zato je moje drugo pitanje koga preporucujete u BGu i okolini da mi ih napravi i zameni? Peti kocioni cilindar (ili sta je vec, ispred zadnjeg desnog tocka sva creva idu ka njemu) mi je isto veoma los tj skoro truo pa cu i to zameniti, iako ne znam koju je funkciju imao - kocnice su radile odlicno iako je on bio u takvom stanju - sve do danas, mada nema veze sa njim :)
Srecom pa sam primetio pri laganoj voznji da nesto nije u redu. Kad pritiskam papucicu lagano, ona samo propada dublje i dublje. Auto koci, samo mi je bilo cudno zasto i dalje propada. Probao par naglih kocenja - sve radi odlicno. Medjutim kad sam stao kuci, pogledam posudu - ulje ispod minimuma, kaplje ispod auta kod rezervoara, a nije dizel. Tako da sada miruje dok se ne zamene creva, a vi dajte predloge ko to da mi uradi kako treba, a ne da stavi neodgovarajuca creva pa da imam probleme. Hvala unapred thumbsuph
Fiesta!!

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: Kociona creva

Poruka od 911s [SK] » petak, 16. jul 2010. u 01:14h

Boban sajle i Hidraulik.
Googlaj za njihove adrese i telefone, oni to prave, možda imaju na lageru, a možda ćeš morati da im odneseš tvoje kao uzorak.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Neša
VIP
Poruka: 5055
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » petak, 16. jul 2010. u 01:50h

Skoro svaka radnja bi trebala da ih ima,samo ponesi uzorak. To moze da ti zameni bilo koji majstor Pera(garazni majstor) ;)

Pregledaj i sva cetiri creva,ako je neko mnogo ispucalo zameni i njega
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 16. jul 2010. u 12:29h

Sigurno cu zameniti sva creva, jer su generalno zardjala i losa. Hvala na savetima thumbsuph
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Trapovi, kočnice i gume“