Postovani,
Na mom Fordu KA iz 1999 godine, autolimar je jedan kraj poprecne grede zadnjeg trapa zavario za karoseriju auta a suprotni deo poprecne grede ostavio kao sto je bilo fabricko resenje.
Na taj nacin je osigurao da se poprecna greda ponovo ne odvali od patosa-karoserije jer je patos u losem stanju.
Moje je pitanje :da li ova popravka utice na stabilnost zadnjeg trapa? Odnosno kakav
ima uticaj na vesenje zadnjeg trapa i na amortizer-amortizere zadnjeg trapa?
Hvala vam na vasem odgovoru.
Pozdrav, Miroslav
Ford KA zadnji trap
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Ford KA zadnji trap
Ајд мало појасни , да ли је било који елемент вешања који је покретан, заварио за каросерију ? Или причаш о греди која је ојачање каросерије , тј. лимени профил који је део саме каросерије . Ово прво је катастрофа . Ово друго је крпљење лимарије .
Ако ти је ауто толико труо да се одвалила ушка која носи задњу Н осовину а има их две, баци ауто на отпад , то се не исплати поправљати ,
Ако ти је ауто толико труо да се одвалила ушка која носи задњу Н осовину а има их две, баци ауто на отпад , то се не исплати поправљати ,
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: sreda, 11. sep. 2024. u 10:31h
Re: Ford KA zadnji trap
Danas sam se vratio sa reglaze, zbog zamene kugle na levom tocku, i malo bolje pogledao
zadnji trap. Limar je zavario prirubnicu silen bloka za sajtnu (desna strana).Tako da predhodna informacija nije tacna, izvinjavam se. U pravu ste limeni profil odnosno greda same sasije gde se srafi silen blok je truao, prava katastrofa. Vesto je limar sakrio profil sasije-grede a ja prilikom kupovine nisam gledao vec sam mu verovao na rec.
Hvala vam na poruci,
Miroslav
zadnji trap. Limar je zavario prirubnicu silen bloka za sajtnu (desna strana).Tako da predhodna informacija nije tacna, izvinjavam se. U pravu ste limeni profil odnosno greda same sasije gde se srafi silen blok je truao, prava katastrofa. Vesto je limar sakrio profil sasije-grede a ja prilikom kupovine nisam gledao vec sam mu verovao na rec.
Hvala vam na poruci,
Miroslav