Upravo sam i dizne pregledao i sve je na mestu, svaki kabal sam posebno promrdao i sve dobro stoji, cak sam i isprobao sa drugom bombinom i isti simtomi, cas ima cilindar, cas ga nema, dok na benzinu mnogo bolje i stabilnije radi mada u voznji to se mnogo vise oseti. Nista, sutra idem po kablove i svecice pa cemo videti, inace Scorpio 696, sta da ti kazem osim SVAKA CAST na svim ovim ilustracijama i sugestijama, imam utisak da bih generalnu mogao uz tvoju pomoc da uradim...

Da li si to nekada auto rasturao pa belezio slikama sve to ili na licu mesta, po potrebi? Ja nisam dovoljno strucan, ali ucim po malo jer me sve to zanima i volim, nego me cesto eto tako neki problemi sprece pa dignem ruke od svega i cak za neke sitnice oteram majstoru, jer izgubim i zivce i strpljenje i onda nista ne uradim. Ja sam pre par godina imao peh sa glavom, i sve skupa me izaslo vise od 600 evra (samo glava 200e, druga, polovna) i od tada gledam da sve sam naucim i uradim, koliko god je moguce jer ne zelim da me ovde, mnogi i nabedjeni, majstori deru...