edit: Toti ja sa 35l predjem 600km
Potrošnje goriva kod Fordova
Moderator: ace1
- Ljubavnik1
- Poruka: 339
- Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h
Re: Potrošnje goriva kod Fordova
Darko darko je moj covek...tako isto i ja radim, na bure mi ostane 9000-10000...A ti Milane sipaj na pumpu ( sta ti vidis kroz onaj pistolj nije mi jasno ) i dalje nastavi da kukas
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
-
M.M.L.
- Poruka: 2078
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Gde tocite, kako to ide?
Sent from my HTC Wildfire
Sent from my HTC Wildfire
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
toce na levak sa gazom 
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Ljubavnik1
Pa i taj levak sa gazom je opet sigurniji, bar ostane nesto ( ako ima ),a na pistolj ti nabije neke karakondzule za koje nemas ni sam pojmamilan_gt piše:toce na levak sa gazom
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa kao da je to problem, natočiš 35 litara benzina i voziš na plin.totti piše:@ljubavnik
Predji ti po Beogradu 600 km sa 35 litara
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Ljubavnik1
-
Grafit
- Poruka: 378
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:02h
Obmanjivači...
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Pod obalom, kod Golupca. Traktori osvetljavaju prilaz, camci dolaze,.... aaah, ne 1994 se vratila. Slucajno sam jednom naisao tamo...milan_gt piše:toce na levak sa gazom
550Km@35l, prosek Fusion 1.4TDCi@ljubavnik
Predji ti po Beogradu 600 km sa 35 litara
Poslednja izmena: Vladan, na dan nedelja, 8. jul 2012. u 11:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Ma kakva gaza, ne pomaze, sipas obavezno u plasticne balone, celo bure istocim u plasticne balone od 6 l, i to se talozi tako bar dva dana(i lakse je samo posle dolivas koliko ti treba). E onda nesipas nikada ceo balon, nego jedno 5 cm ostavis (bez muckanja), i sipas u jedan poseban balon, kasnije taj balon ide u golfa dvojjku, mada se i on natalozi zadnjih 5 cm se nesipa nego se u njega opet doliva mulj i voda za talozenje. Takodje nije lose da se procedi, mada nije problem kod evrodizela prljavstina, nego voda i mulj, vrlo tesko se filtrira ED. Al da je bolji nego sa pumpe bar ovde kod mene sigurno, obicno zabodem tri wurt aditiva na bure i miran sam. Slatko se navozis, bitno je samo filtriranje, bitno je da je i levak cistuvek, zanimljivo i na pumpi se posle par dana pojavljuje talog, ko zna sa cime mesaju, ali je crn, nije kao sa dunava, sada cu da slikam pa pustam da vidite kakav je ed sa dunava.
- Ljubavnik1
Znas kako ja radim, u principu na istu foru kao i ti, samo sto ja jos na kraju dodam u levak duple zenske carape, jeste da ide malo sporije ali isplati se
Ja stalno uzimam jednu vrstu ed, slikacu i ja. Ja ne sipam nikakav aditiv, mada bi mogao. 
- milan_gt
Dunave, moj Dunave..prljavu mi naftu vode donose 
- Ljubavnik1
Kako ti uvek imas neki komentar
Ko ti je kriv kad ti ne mozes, idi na pumpu pa sipaj d2, a kao satro pise ed
jel je to ovaj http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index ... t_id=41073 ?
Cek a taj wurth aditiv sipas stalno, citam da je jdna flasica 300ml dovoljna za 35-50l..Da li on stvarno pomaze necemu ili to samo laz za uzimanje para ?darko darko piše:Ma kakva gaza, ne pomaze, sipas obavezno u plasticne balone, celo bure istocim u plasticne balone od 6 l, i to se talozi tako bar dva dana(i lakse je samo posle dolivas koliko ti treba). E onda nesipas nikada ceo balon, nego jedno 5 cm ostavis (bez muckanja), i sipas u jedan poseban balon, kasnije taj balon ide u golfa dvojjku, mada se i on natalozi zadnjih 5 cm se nesipa nego se u njega opet doliva mulj i voda za talozenje. Takodje nije lose da se procedi, mada nije problem kod evrodizela prljavstina, nego voda i mulj, vrlo tesko se filtrira ED. Al da je bolji nego sa pumpe bar ovde kod mene sigurno, obicno zabodem tri wurt aditiva na bure i miran sam. Slatko se navozis, bitno je samo filtriranje, bitno je da je i levak cistuvek, zanimljivo i na pumpi se posle par dana pojavljuje talog, ko zna sa cime mesaju, ali je crn, nije kao sa dunava, sada cu da slikam pa pustam da vidite kakav je ed sa dunava.
jel je to ovaj http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index ... t_id=41073 ?
- milan_gt
taj je..auto kad je hladan i na leru radi dosta bolje (to na -25 zimus) posle jedne boce je primetna razlika..dizne su ocigledno vrlo zahvalne na njemu..
- darko darko
pa trebao bi ovaj, ako je to taj 715 dinara je komad, ja zabodem ama bas uvek, i trebao bi i ti, ide na rezervoar jedan, znaci na bure 4 komada na bure da budes miran(to sam dodavao i kada sam na pumpi sipao) nemoj misliti da u ovoj banana drzavi vise vrede pravo jednog kupaca ili jednog pojedinca kojem ispekcija i nedolazi, dolazi samo po mass, nazalost, a nafta paprena, pricam ti za pumpe, jadan je kvalitet.
@ Milane veruj mi, nije nafta prljava sa dunava, to je isto vrv samo za brodove bez akcize ili kako vec, nego i ta sa pumpe je jos strokavija, a ako je dobro natalozis kao ja ovu, dobices isti efekat, ja sam probao, probaj pa ce se uveriti da je i sa pumpe prljavija, oni nikada neciste one tankere, desava se da naleti djubre, ali tada nesalju meni, verovatno ide na lokalnu pumpu
...
http://wurth.rs/PDF2/M%201419.pdf
ebe me telefon, inace cista je, pa malo flurocentno zeleno, ED isparava kada se prospe na beton, i mirise na spiritus pomalo, ista takva je na pupmi.
Ovaj Aditiv netreba mesati sa drugim aditivima!
@ Milane veruj mi, nije nafta prljava sa dunava, to je isto vrv samo za brodove bez akcize ili kako vec, nego i ta sa pumpe je jos strokavija, a ako je dobro natalozis kao ja ovu, dobices isti efekat, ja sam probao, probaj pa ce se uveriti da je i sa pumpe prljavija, oni nikada neciste one tankere, desava se da naleti djubre, ali tada nesalju meni, verovatno ide na lokalnu pumpu
http://wurth.rs/PDF2/M%201419.pdf
ebe me telefon, inace cista je, pa malo flurocentno zeleno, ED isparava kada se prospe na beton, i mirise na spiritus pomalo, ista takva je na pupmi.
Ovaj Aditiv netreba mesati sa drugim aditivima!
- Ljubavnik1

Ok pocecu sad i ja to redovno da sipam...Oznacio sam dva dela na ovoj slici, prvi deo, znaci da prvo ide aditiv pa onda gorivo ? i drugi deo ne razumem ( ok ovo da 300ml ide na 30-50l ) al ovo: U slučaju redovne upotrebe, dodavati 0,15% do 0,20% aditiva u gorivo ???
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
U početku - odnosno. da bi se postigao željeni efekat - preporučuju veću koncentraciju: 0.60%-1.00%, na koliko izađe tih 300ml koji se sipaju na 30-50 litara goriva. Kada je efekat već postignut, tj. samo radi održavanja rezultata, može da se sipa i 4-5 puta manja koncentracija: 300ml na 150-200 litara goriva, na koliko izađe tih drugih 0,15%-0,20%.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- Ljubavnik1
Eh sad je jasnije
Cek a ja bi stalno sipao jedu flasicu na 40l, jel bi to smetalo ?
znam da je glupo pitanje ali 
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nije glupo pitanje, verovatno ne smeta, ali treba da pitaš svoj novčanik. 
pozdrav, Bojan
-
Grafit
- Poruka: 378
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:02h
Je s' to avioni ili šta...?
- darko darko
Paaa , ovaj gore vladan vozi traktor, ja vozim camac. Razmiljamo da predjemo na kerozin 
- dax92
-

- Poruka: 7688
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
584.1 km po Velebitu, i 90% kilometraze istim putem, sa dosta uspona, auto uvek bas natovaren, i na pumpi stane 33,12 l. To mu dodje oko 5.6l i jako sam zadovoljan potrosnjom s obzirom na teren. 
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Ljubavnik1
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Ako ti ovo sipas u kola 
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Ljubavnik1
Jel si ti siguran da znas kako izgleda ed i koje je boje ???