edit: Toti ja sa 35l predjem 600km

Moderator: ace1
Pa i taj levak sa gazom je opet sigurniji, bar ostane nesto ( ako ima ),a na pistolj ti nabije neke karakondzule za koje nemas ni sam pojmamilan_gt piše:toce na levak sa gazom
Pa kao da je to problem, natočiš 35 litara benzina i voziš na plin.totti piše:@ljubavnik
Predji ti po Beogradu 600 km sa 35 litara
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pod obalom, kod Golupca. Traktori osvetljavaju prilaz, camci dolaze,.... aaah, ne 1994 se vratila. Slucajno sam jednom naisao tamo...milan_gt piše:toce na levak sa gazom
550Km@35l, prosek Fusion 1.4TDCi@ljubavnik
Predji ti po Beogradu 600 km sa 35 litara
Cek a taj wurth aditiv sipas stalno, citam da je jdna flasica 300ml dovoljna za 35-50l..Da li on stvarno pomaze necemu ili to samo laz za uzimanje para ?darko darko piše:Ma kakva gaza, ne pomaze, sipas obavezno u plasticne balone, celo bure istocim u plasticne balone od 6 l, i to se talozi tako bar dva dana(i lakse je samo posle dolivas koliko ti treba). E onda nesipas nikada ceo balon, nego jedno 5 cm ostavis (bez muckanja), i sipas u jedan poseban balon, kasnije taj balon ide u golfa dvojjku, mada se i on natalozi zadnjih 5 cm se nesipa nego se u njega opet doliva mulj i voda za talozenje. Takodje nije lose da se procedi, mada nije problem kod evrodizela prljavstina, nego voda i mulj, vrlo tesko se filtrira ED. Al da je bolji nego sa pumpe bar ovde kod mene sigurno, obicno zabodem tri wurt aditiva na bure i miran sam. Slatko se navozis, bitno je samo filtriranje, bitno je da je i levak cistuvek, zanimljivo i na pumpi se posle par dana pojavljuje talog, ko zna sa cime mesaju, ali je crn, nije kao sa dunava, sada cu da slikam pa pustam da vidite kakav je ed sa dunava.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.