Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus Zetec E 2.0 16v 96kw

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
pipica
Poruka: 8
Član foruma od: petak, 14. okt. 2011. u 10:58h

Focus Zetec E 2.0 16v 96kw

Poruka od pipica » subota, 15. okt. 2011. u 23:14h

Evo moj novi auto 8) Uzeo sam ga prosle nedelje... i sta da kazem ... prezadovoljan sam njime. Jako lepo izgleda, lepo ide, sta ces vise. Presao je 111000km (tek razradjen) mrgreen
Posto sam porodican covek, a to je jedini auto koji imam i ne planiram da ga nesto doterujem, eventualno mozda neke sitnice. Nisam jos stigao da ga testiram koliko trosi, ali predpostavljam da je to nesto vise od moje stare Sijere koja je takodje 2.0 ali 74kw. Znaci nisam nov Fordas (sijeru sam vozio 10 god.)
Eto to bi bilo to. Ako neko ima slican model, duze vreme, interesuje me iskustvo u vezi pouzdanosti i odrzavanja ovog modela, a kada i ja budem imao staza sa njim, drage volje cu moje iskustvo podeliti sa drugima thumbsuph :ford:

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Poslednja izmena: pipica, na dan nedelja, 16. okt. 2011. u 00:03h. Ukupno izmenjeno 1 put.

pipica

Re: Focus Zetec E 2.0 16v 96kw

Poruka od pipica » subota, 15. okt. 2011. u 23:17h

Ups, sad vidim da nisam uspeo da postavim slike, vec samo linkove ... neznam kako to da uradim. sign0007

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 15. okt. 2011. u 23:23h

Nije strašno, ali ako imaš pristup svojim slikama možeš da iskopiraš umesto direktnog linka "Forum Thumbnail" link... ;)
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

macaneli
VIP
Poruka: 9928
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » subota, 15. okt. 2011. u 23:59h

dooobar (samo bi mu skinuo ove duboke pragove),koliko te je izasao ako nije tajna?
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

pipica

Poruka od pipica » nedelja, 16. okt. 2011. u 00:13h

Evo, uspeo sam da ubacim slike :woohoo:

Cena nije tajna. Platio sam ga 2950e. Mislim da nije puno s obzirom kako je auto ocuvan, a bogami i kako radi i ide. Nisam mu jos nikakav servis odradio. Trebalo bi to u ponedeljak da uradim. Zupcasti je poromenjen pre 1000km, tako da cu samo ulje i filtere promeniti ... bar ja mislim... zasad :wtf: Inace auto jako lepo ide. Vuce odlicno vec na 1500 obrtaja, kao neki dizel, a od 2000-2500 vec kida thumbsuph Znam da ga ne valja voziti u tako niskim obrtajima (1500) zbog podmazivanja, ali samo sam hteo da vidim koliko je elastican ... ko pracka thumbsuph :ford:

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » nedelja, 16. okt. 2011. u 00:26h

ako mozes uradi ti veliki servis onda bar znas da si miran,ovako neko je rekao da je uradjen servis batali.Nije puno izasao,nek te sluzi kao mene moj thumbsuph

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

pipica

Poruka od pipica » nedelja, 16. okt. 2011. u 00:31h

Planiram da odem u Temerin i tamo odradim servis, pa mozda to bude i veliki, zavisi od cene rulest . Hvala na lepim zeljama, siguran sam da ce me dobro sluziti - ford je to :ford:

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » nedelja, 16. okt. 2011. u 00:33h

vidi koliko je veliki,a posle nazovi Dragomira i pitaj koliko je kod njega,pa mozes na kraju i zapaliti za Bg ako je razlika u ceni

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » nedelja, 16. okt. 2011. u 09:45h

Moj prvi pik samo sto trazim karavana. Odlican thumbsuph
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » nedelja, 16. okt. 2011. u 10:14h

Znas kako kazu...u svadbu se ne ide bez K....
Ja bih dodao...bez 2 litra se ne krece na put thumbsuph

Dobar da bolji ne moze biti. Vid ise da je mazen i pazen, a i po volanu se vidi da nije ubijena kilometraza.

pipica

Poruka od pipica » nedelja, 16. okt. 2011. u 11:35h

Nesa piše:Moj prvi pik samo sto trazim karavana. Odlican thumbsuph
Imas nesto poput ovog, ako si na to mislio.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ford_focus

Bio je i jedan predobar u Pozarevcu 2.0 2002 gia, sa komandama na volanu, tempomatom itd. Jako, jako lepoocuvan. Trazio je 3300e. Ali je izgleda otisao pre neki dan. Ja sam se bio opasno zagrejao za njega, ali mi bilo malo daleko i jos je iskrsao i ovaj, tako da sam se odlucio. Ima dosta fokusa. Sve vise ih uvoze jer su skontali da su dobri automobili, a nisu skupi. KAzu da je on najprodavaniji polovnjak u evropi, a nezvanicno izgleda i kod nas. Samo se bojim znajuci nas mentalitet da uvoznici ne podignu cene kad to skontaju, a verovatno su vec skontali ;)

@popovicvl
Auto je zaista jako ocuvan. Plastika na pragovima od vrata nema ni jedan jedini ris, kao da niko nikad nije usao u njega. Takodje plastika kod gepeka bukvalno kao nova. Predpostavljam da ga je vozio neko ko se uglavnom vozio sam, eventualno jos neko na suvozacevom mestu, neko ko je uzivao u voznji. Zato je i uzeo auto sa troje vrata. E, sad pitanje je samo kako ga je vozio ;) , mada motor jako lepo radi, tih je skoro se i ne cuje kad stojis pored auta. Ne znam, vreme ce pokazati, ali mislim (nadam se) da sam kupio odlican auto. :)

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 16. okt. 2011. u 11:42h

I meni deluje da si kupio odlican auto :)

Pragovi mi pomalo strce posto auto nije spusten i nema komplet set dubljih branika, ali nista strasno... To je vise subjektivni utisak posto ja tog focusa sa troje vrata volim bez ikakvih dodatnih stvari, znaci bez pragova/spojlera na trecim vratima itd :D
Fiesta!!

pipica

Poruka od pipica » nedelja, 16. okt. 2011. u 12:05h

Nosim se mislju da skinem te pragove, ali sa druge strane oni imaju i funkcionalnu ulogu tako sto bacaju vodu sa strane i dosta stite od blata. Sa zadnjim branikom se jako lepo slazu jer je zadnji branik nizi i zajedno imaju neku liniju. Jedino prednji branik strci jer je kraci. Razmisljao sam da malo modifikujem prednji branik (spustim ga sa nekim dodatkom) da bi cinio skladnu celinu sa pragovima. To mi nije problem jer starac od mog brata ima firmu koja radi razne predmete od poliestera, takodje i prave branike za razne tipove automobila, a mislim da mogu nadograditi i postojeci klasican branik.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21561
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » nedelja, 16. okt. 2011. u 12:28h

Samo ti skini te pragove i sve ok :)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » nedelja, 16. okt. 2011. u 13:01h

Extra auto, a tek motor :wub: ...

Ne čačkaj te branike nego lepo skini pragove i rešen problem...

Daleko prostije i jeftinije rešenje...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

HEMI 426
Poruka: 286
Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 15:23h

Poruka od HEMI 426 » ponedeljak, 17. okt. 2011. u 11:37h

Pozdrav komsija, super ti je auto! thumbsuph
Sad ti znam tablicu i nemoj da se cudis ako te sretnem pa te startujem da pogledam auto detaljnije... ;)

Ovo je moj Focus:

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ?f=6&t=268
Ford Mustang GT 5.0 & BMW 320Ci

pipica

Poruka od pipica » ponedeljak, 17. okt. 2011. u 12:32h

HEMI 426 piše:Pozdrav komsija, super ti je auto! thumbsuph
Sad ti znam tablicu i nemoj da se cudis ako te sretnem pa te startujem da pogledam auto detaljnije... ;)

Ovo je moj Focus:

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ?f=6&t=268
Samo napred mrgreen Bogami i tvoj auto izgleda extra. Jako mi se svidja. Meni je namera i bila da uzmem focusa sa 5-oro vrata, ali sam naleteo na ovaj. Sa 5-oro vrata je mnogo prakticniji i da sam mogao da biram izmedju takva dva izabrao bih sa 5 jer imam porodicu, pa nam je to i porodicni auto.

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“