Nesa piše:Moj prvi pik samo sto trazim karavana. Odlican

Imas nesto poput ovog, ako si na to mislio.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ford_focus
Bio je i jedan predobar u Pozarevcu 2.0 2002 gia, sa komandama na volanu, tempomatom itd. Jako, jako lepoocuvan. Trazio je 3300e. Ali je izgleda otisao pre neki dan. Ja sam se bio opasno zagrejao za njega, ali mi bilo malo daleko i jos je iskrsao i ovaj, tako da sam se odlucio. Ima dosta fokusa. Sve vise ih uvoze jer su skontali da su dobri automobili, a nisu skupi. KAzu da je on najprodavaniji polovnjak u evropi, a nezvanicno izgleda i kod nas. Samo se bojim znajuci nas mentalitet da uvoznici ne podignu cene kad to skontaju, a verovatno su vec skontali
@popovicvl
Auto je zaista jako ocuvan. Plastika na pragovima od vrata nema ni jedan jedini ris, kao da niko nikad nije usao u njega. Takodje plastika kod gepeka bukvalno kao nova. Predpostavljam da ga je vozio neko ko se uglavnom vozio sam, eventualno jos neko na suvozacevom mestu, neko ko je uzivao u voznji. Zato je i uzeo auto sa troje vrata. E, sad pitanje je samo kako ga je vozio

, mada motor jako lepo radi, tih je skoro se i ne cuje kad stojis pored auta. Ne znam, vreme ce pokazati, ali mislim (nadam se) da sam kupio odlican auto.