Malo vise vozim nego sto slikam ... Elektrika skoro zavrsena, ostalo grejanje sedista pa gotovo. Medjutim primetio sam pri prethodnoj jacoj kisi da mi ulazi voda kod suvozaca ali nisam mogao da odredim gde jer nigde nije rupe bilo. Jedino gde je moglo su rupe za ventilaciju i grejanje ali tu su rubovi uzdignuti i ima sundjerastog dihtunga.
Zato sam danas skinuo kutiju malog hladnjak (na ovim starijim je to ocas posla)

i otprilike je problem bio (valjda) u dihtungu oko cetvrtastog otvora. Toliko se stvrdnuo od boje koju sam prskao preko njega i slepio uz bocni zid niz koji se sliva voda da je jednostavno usmeravao vodu u sistem grejanja odakle je kapao u kabinu. To sam ostrugao, izrezao novi i zalepio

a zatim vratio kutiju i mali hladnjak.
Inace poceo sam da merim potrosnju i na oko 300 km od kad je spojena sajla brzinomera potrosnja je oko 13.6 l /km plina mesane voznje (ipak malo vise po auto putu)... Normalno + benzin posto ga obavezno palim na isti i tako teram dok se ne smlaci ali to je oko 2-3 min ... Uglavnom nisam prelazio 120 i to vrlo kratko cisto da probam da li kardan trese ...
Sad mi pade na pamet Borise i tebi ulazi voda u tom delu moguce da je isti problem treba proveriti ...