Meni je brzina nebitna.
Pre nego sto je Next Gen debitovao, zanimljivije je bilo na Martinsville gde voze 80 mph i gde ima duela i prestizanja i udaranja nego na Michiganu gde voze 200 mph bez ikakvih dela, u sustini onaj ispred sebe je sekundu prednosti, onaj iza tebe je sekundu zaostatka i tako svaki vozac.
Sto se tice road courses, ja nemam problem sa njima. Na kalendaru ima 36 trka, samo 6 su road courses, to nije mnogo. Jedino ne podnosim Roval, to je staza koju najvise mrzim posle Phoenixa. Stavio bi Road America umesto Rovala.
2025. sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14090
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2025. sezona
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 2585
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
a dobro možda tebi i nije bitna ali recimo sećam se vozači f1 šta su jednom rekli kad je brzina f1 bolida bila dovedena u pitanje zbog nekih pravila. rekli su ako brzina f1 padne ispod indycara onda ćemo razmisliti o napuštanju f1 i prelasku u indycar.
elem, ako je Nascar No. 1 motorsport u americi (a jeste) po meni onda mora voziti pretežno ovale na kojima je brži od indycara.
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14090
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ja sam napustio F1 i krenuo da trazim novi sport za gledanje ne zbog brzine vec zbog nedostatak duela. Kao sto rekoh gore, 75% rezultata u F1 su kvalifikacije, 20% je prva krivina, 5% pit stop. Jednostavno gledas celu trku i ne samo sto nema promene vodjstva vec niko ni da pripreti lideru.
I onda sam polako poceo da gledam NASCAR i odjednom vidis njih 5-10 kako se bore u samoj zavrsnici. To je bilo pre vise od 20 godina i od tada mi je NASCAR omiljeni auto sport. Prva sezona koju sam bas detaljno pratio je bila 2004. kada je Kurt Busch osvojio titulu - i to mu je u zadnjoj trci otpao tocak, ali je uspeo da se vrati na stazu, zavrsi kao 5. i osvoji titulu sa samo 8 poena prednosti, sto je u to vreme bilo 3 pozicije na stazi. To mi je bilo neverovatno, posebno nakon gledanja F1 gde bi Schumaher i matematicki osigurao titulu daleko pre nego sto je sezona gotova.
I onda sam polako poceo da gledam NASCAR i odjednom vidis njih 5-10 kako se bore u samoj zavrsnici. To je bilo pre vise od 20 godina i od tada mi je NASCAR omiljeni auto sport. Prva sezona koju sam bas detaljno pratio je bila 2004. kada je Kurt Busch osvojio titulu - i to mu je u zadnjoj trci otpao tocak, ali je uspeo da se vrati na stazu, zavrsi kao 5. i osvoji titulu sa samo 8 poena prednosti, sto je u to vreme bilo 3 pozicije na stazi. To mi je bilo neverovatno, posebno nakon gledanja F1 gde bi Schumaher i matematicki osigurao titulu daleko pre nego sto je sezona gotova.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.