Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2025. sezona

Odgovori
Boss
Poruka: 2947
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: 2025. sezona

Poruka od Boss » nedelja, 21. sep. 2025. u 23:39h

Drago mi je što je Penske-Ford pobedio (Blejni). Rekao sam prethodno da se on i nameće kao ozbiljan kandidat za titulu. Tojota ovoga puta slaba, tek treći auto. Chevy je bio drugi. Propast Jordanovih auta :haha:

E sad ono što mi se nije dopalo je fake drama od američkih TV komentatora. Pa znalo se pobogu da Beriju neće biti dozvoljeno da pobedi Blejnija. Beri nije u plej ofu a Blejniju je svaka pobeda važna. Tj. Fordu. Pa ovo ti je kao da se u Ferariju Hamilton bori za titulu i vodi trku a iza njega je Lekler koji nema ni matematičke šanse i onda neki komentatori prave veštačku dramu. Povraća mi se od toga. Drugo, Nascar ponovo ispada smešan to je ono što sam pričao ranije. Oni ne mogu sprečiti timske naredbe. Kako oni sad mogu dokazati da je bio dogovor Penskea pre trke. Ne mogu nikako. Zato je i ona kazna iz prošle godine presmešna. Pusti brate pa svi znaju koji je ovo biznis i ti sad pokušavaš tu neku lažnu sliku predstaviti kao mora biti fer a svi znamo da gde se biznis umeša da tu nema sporta. Sport je kad izađeš sa društvom u kraj i igrate fudbal/basket u sok.
Talladega_500 piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 20:03h
Ne znam na sta mislis kada kazes da se menjaju sponzori ko carape. Ko je u zadnjih 10-ak godina promenio mnogo sponzora od jakih imena? Kyle Busch (koji je postao stariji i to je bilo za ocekivati) i eto Hamlin je izgubio FedEx. Ko jos? Jedni dosli, drugi otisli, to se desavalo u NASCAR-u od prvog dana.
3-4 sponzora je ocekivano za vecinu vozaca.
Dale Earnhardt je ostao upamćen po crnom #3 Goodwrench chevy

Jimmie Johnson po plavom #48 Lowe's

Jeff Gordon po #24 Du Pont

Jeff Gordon, the famous NASCAR driver, was sponsored by the chemical company DuPont for his entire career, with DuPont being the sole primary sponsor for his No. 24 Hendrick Motorsports car from 1992 until the sponsorship ended in 2013 when DuPont sold its auto paint business to Axalta Coating Systems. This partnership is described as one of the longest-running and most iconic sponsorships in NASCAR history.

Toni Stjuarta sam upamtio po Home Depot a kasnije kad je promenio tim po Mobil 1.

Logana evo sad pamtim po Shellu.

Keselowskog sam pamtio po Miller Lite.

Juniora po crvenom autu Budweisera.

Itd.
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14699
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 21. sep. 2025. u 23:59h

Boss piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 23:51h
E sad ono što mi se nije dopalo je fake drama od američkih TV komentatora. Pa znalo se pobogu da Beriju neće biti dozvoljeno da pobedi Blejnija. Beri nije u plej ofu a Blejniju je svaka pobeda važna. Tj. Fordu.
Pa kako mu je onda bilo dozvoljeno da pobedi Logana? Kako mu nije bilo naredjeno da padne do 4. mesta da bi Logano zavrsio kao 3.?
Drugo, Nascar ponovo ispada smešan to je ono što sam pričao ranije. Oni ne mogu sprečiti timske naredbe. Kako oni sad mogu dokazati da je bio dogovor Penskea pre trke. Ne mogu nikako. Zato je i ona kazna iz prošle godine presmešna. Pusti brate pa svi znaju koji je ovo biznis i ti sad pokušavaš tu neku lažnu sliku predstaviti kao mora biti fer a svi znamo da gde se biznis umeša da tu nema sporta.
Kazna od prosle godine i danasnja trka su baba i zaba. Prosle godine su dva vozaca koji uopste nisu umesana u playoff blokirali za vozaca koji jeste. Dok je danas Berry odbijao da prestigne Blaneya - Berry nije nikoga drugog sprecavao da prestigne Blaneya. Da je Berry danas blokirao za Blaneya - dobio bi i on kaznu.
Dale Earnhardt je ostao upamćen po crnom #3 Goodwrench chevy
Jimmie Johnson po plavom #48 Lowe's
Jeff Gordon po #24 Du Pont
Jeff Gordon, the famous NASCAR driver, was sponsored by the chemical company DuPont for his entire career, with DuPont being the sole primary sponsor for his No. 24 Hendrick Motorsports car from 1992 until the sponsorship ended in 2013 when DuPont sold its auto paint business to Axalta Coating Systems. This partnership is described as one of the longest-running and most iconic sponsorships in NASCAR history.
Toni Stjuarta sam upamtio po Home Depot a kasnije kad je promenio tim po Mobil 1.
Logana evo sad pamtim po Shellu.
Keselowskog sam pamtio po Miller Lite.
Juniora po crvenom autu Budweisera.
Itd.
To sto ih pamtis po tim sponzorima ne znaci da nije bilo drugih sponzora. Pamtim i ja sada Blaneya po Menardsu, ali on takodje ima gomilu drugih sponzora.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:03h

Slika

Biće Redik i Buba pa-pa :rotfl: Jordan pa-pa :haha: hahahaha

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:04h

Pa i tvoj Chastain ce pa-pa hahahaha
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:08h

Talladega_500 piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 23:59h
Boss piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 23:51h
E sad ono što mi se nije dopalo je fake drama od američkih TV komentatora. Pa znalo se pobogu da Beriju neće biti dozvoljeno da pobedi Blejnija. Beri nije u plej ofu a Blejniju je svaka pobeda važna. Tj. Fordu.
Pa kako mu je onda bilo dozvoljeno da pobedi Logana? Kako mu nije bilo naredjeno da padne do 4. mesta da bi Logano zavrsio kao 3.?
Kada? Koji slučaj? Pa bilo je isto ono kad se Logano borio za naslov pa Blejniju nije bilo dozvoljeno da ga pobedi iako je bio brži. Isto timska naredba dogovorena pre trke.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:04h
Pa i tvoj Chastain ce pa-pa hahahaha
Brate Chastain vozi u B timu. A ovi su svi iz glavnih timova 3 car makera.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:09h

Danas
Znaci Trackhouse je B tim, ali 23XI nije? Hehe

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:11h

Talladega_500 piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 23:59h
To sto ih pamtis po tim sponzorima ne znaci da nije bilo drugih sponzora. Pamtim i ja sada Blaneya po Menardsu, ali on takodje ima gomilu drugih sponzora.
Hoću da ti kažem da se danas vozači ne pamte po sponzorima kad ih menjaju kao čarape.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:11h
Danas
Znaci Trackhouse je B tim, ali 23XI nije? Hehe
Ti si i sam rekao da 23XI ima jako blisku saradnju sa Gibs da je de facto produžnica Gibsa. A Trackhouse sarađuje sa RCR koji je nula tim naspram Hendrika glavnog tima Chevyja.
Ostin Dilon 13. a Kajl Buš 30. bog te kakav je to tim RCR hahahaha

Pa Trackhouse brži od njih :haha: :rotfl:
Čak je i Hocevar u usranom Spiru 11. ispred. Jebote taj Čildres bolje da zatvori radnju

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:18h

Pa to bi onda bila greska Justin Marksa sto je izabrao takav tim da bude satelit. Ali nije 23XI nista manje satelit nego Trackhouse.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:22h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:18h
Pa to bi onda bila greska Justin Marksa sto je izabrao takav tim da bude satelit. Ali nije 23XI nista manje satelit nego Trackhouse.
Ja se nadam da će Honda ući i oni postati njihov works tim.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:54h

Slika

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 04:58h

Boss piše:
Čak je i Hocevar u usranom Spiru 11. ispred.
Usrani Spire? Ti znas da je Spire zapravo Hendrickov satelit?

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 09:47h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 04:58h
Boss piše:
Šta si novo rekao? Pa svi su oni sateliti Pesnkea, Hendrika i Gibsa. Ali kažem usrani Spire jer to je novonastali tim sa malom istorijom. Ja ne znam da je pobedio ijednu trku.
evo sad sam pogledao imaju jednu jedinu pobedu.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 00:54h
Slika
i šta vlasnik Gibs će dozvoliti da ovaj slupa Hamlina koji se bori za titulu? :doh: :rotfl:
Talladega_500 piše:
nedelja, 21. sep. 2025. u 23:16h
Bice veselo u Gibbsu na sutrasnjem sastanku posle ovog incidenta. Hamlin je smatrao da mu se Ty Gibbs trebao pomeriti jer nije playoff vozac, cak je na radiju rekao "jel se ljudi boje pricati sa njim (jer je vlasnikov unuk)". Kada se Ty odbio skloniti - Hamlin ga je poslao u zid.
Eto i ovo isto. Hamlin je otvoreno pozivao na timske odredbe i gde je sad Nascar da ga kazni? He he kolko je samo Nascar ispao smešan.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 21:15h

Slika

Konačno 1,5 milja staza. Baš sam gledao zadnju ovakvu stazu smo imali Atlanta juna 28. Stvarno davno a po meni sve staze trebaju biti 1,5 milja i duže. Ne vidim smisla među stazama kao sad ova u Nju Hampširu. Moraju trke biti brze.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 22. sep. 2025. u 23:14h

Hamlin je rekao da je njegovo misljenje da se Ty Gibbs trebao skloniti jer nije playoff vozac. Sam podatak da se Ty nije sklonio ti govori da nema timskih naredjenja - jer da ima, Ty ne bi uradio ono sta je uradio.
Boss piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 09:58h
i šta vlasnik Gibs će dozvoliti da ovaj slupa Hamlina koji se bori za titulu? :doh: :rotfl:
Ni jedan vlasnik tima nece dozvoliti svoja 2 auta da se namerno slupaju - bez obzira da li se borili za titulu ili ne. Jer onda ne samo sto ima jedan slupani auto vec dva.

Boss piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 21:15h
Konačno 1,5 milja staza. Baš sam gledao zadnju ovakvu stazu smo imali Atlanta juna 28. Stvarno davno a po meni sve staze trebaju biti 1,5 milja i duže. Ne vidim smisla među stazama kao sad ova u Nju Hampširu. Moraju trke biti brze.
Trka na Kansasu u prvom delu sezone je bila toliko "zanimljiva" je Larson pobedio Stage 1, Stage 2 i trku, a vodio je 221 od 267 krugova. ;)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 23. sep. 2025. u 03:11h

Boss piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 09:58h
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 22. sep. 2025. u 04:58h
Boss piše:
Šta si novo rekao? Pa svi su oni sateliti Pesnkea, Hendrika i Gibsa. Ali kažem usrani Spire jer to je novonastali tim sa malom istorijom. Ja ne znam da je pobedio ijednu trku.
Znaci po tebi svako ko se ne zove Penske, Hendrick ili Gibbs je "usran tim"?

Odgovori

Povratak na „Nascar“