E sad ono što mi se nije dopalo je fake drama od američkih TV komentatora. Pa znalo se pobogu da Beriju neće biti dozvoljeno da pobedi Blejnija. Beri nije u plej ofu a Blejniju je svaka pobeda važna. Tj. Fordu. Pa ovo ti je kao da se u Ferariju Hamilton bori za titulu i vodi trku a iza njega je Lekler koji nema ni matematičke šanse i onda neki komentatori prave veštačku dramu. Povraća mi se od toga. Drugo, Nascar ponovo ispada smešan to je ono što sam pričao ranije. Oni ne mogu sprečiti timske naredbe. Kako oni sad mogu dokazati da je bio dogovor Penskea pre trke. Ne mogu nikako. Zato je i ona kazna iz prošle godine presmešna. Pusti brate pa svi znaju koji je ovo biznis i ti sad pokušavaš tu neku lažnu sliku predstaviti kao mora biti fer a svi znamo da gde se biznis umeša da tu nema sporta. Sport je kad izađeš sa društvom u kraj i igrate fudbal/basket u sok.
Dale Earnhardt je ostao upamćen po crnom #3 Goodwrench chevyTalladega_500 piše: ↑nedelja, 21. sep. 2025. u 20:03hNe znam na sta mislis kada kazes da se menjaju sponzori ko carape. Ko je u zadnjih 10-ak godina promenio mnogo sponzora od jakih imena? Kyle Busch (koji je postao stariji i to je bilo za ocekivati) i eto Hamlin je izgubio FedEx. Ko jos? Jedni dosli, drugi otisli, to se desavalo u NASCAR-u od prvog dana.
3-4 sponzora je ocekivano za vecinu vozaca.
Jimmie Johnson po plavom #48 Lowe's
Jeff Gordon po #24 Du Pont
Jeff Gordon, the famous NASCAR driver, was sponsored by the chemical company DuPont for his entire career, with DuPont being the sole primary sponsor for his No. 24 Hendrick Motorsports car from 1992 until the sponsorship ended in 2013 when DuPont sold its auto paint business to Axalta Coating Systems. This partnership is described as one of the longest-running and most iconic sponsorships in NASCAR history.
Toni Stjuarta sam upamtio po Home Depot a kasnije kad je promenio tim po Mobil 1.
Logana evo sad pamtim po Shellu.
Keselowskog sam pamtio po Miller Lite.
Juniora po crvenom autu Budweisera.
Itd.