2025. sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14767
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2025. sezona
Posto jako volis AI, pitaj ga koliko NASCAR fans ima. 

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 3018
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
75 miliona a Dejtonu gledalo 6 miliona
i to ti što geldaju Dejtonu nisu ni pravi fanovi već gledaju samo Dejtonu ostale trke ih ne zanimaju

i to ti što geldaju Dejtonu nisu ni pravi fanovi već gledaju samo Dejtonu ostale trke ih ne zanimaju
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Kao sto si video iz komentara koje si copy/paste - ne umeju svi ni da nadju kanal na kom su trke, pa kako ce onda gledati? 

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Boss
pa onda nisu više fanovi. to si i ti meni rekao kad sam prestao gledatiTalladega_500 piše: ↑subota, 27. sep. 2025. u 20:06hKao sto si video iz komentara koje si copy/paste - ne umeju svi ni da nadju kanal na kom su trke, pa kako ce onda gledati?![]()

pa indycaru je toliko pala gledanost sa nbc striminzima i kablovskim kanalima da su otišli FOX-u stavili sve trke free i još prodali FOX-u trećinu indycar serije!Talladega_500 piše: ↑subota, 27. sep. 2025. u 19:48h
Pa kad prodje sadasnji ugovor kabloska ce ponuditi novi ugovor. I NASCAR ce kao reci, "neka hvala, idemo mi na nacionalnu televiziju gde svi mogu besplatno da gledaju trke"? Jel ti stvarno to ocekujes?

- Talladega_500
- Yankee
Pazi, bilo bi idealno da sve predje na obicnu antenu, ja bi se prvi resio kablovske, ali ne vidim NASCAR da predje sa $1.1 milijardu godisnje na neke smesne pare od neke tv stanice koja nije streaming ili kablovska. NASCAR cak i kada je u krizi je opet ubedljivo najpopularniji auto-sport u Americi.
- Boss
Kraj kvalifikacija. Najbrži Ford je tek 13. Beri
logano i blejni 35. i 37.
Ja ne znam šta Roger Penske radi sa ovim Cindrićem. Toliko kvalitetnih i boljih vozača na marketu
isto i bowman. u hendriku treba samo najbolji da voze

logano i blejni 35. i 37.

Ja ne znam šta Roger Penske radi sa ovim Cindrićem. Toliko kvalitetnih i boljih vozača na marketu
isto i bowman. u hendriku treba samo najbolji da voze
- Talladega_500
- Yankee
Austina je stitilo sto je njegov cale Tim Cindric bio predsednik Penskea sve do nedavno.
Plus, Austin se razvijao poprilicno dobro sve do skora. Osvojio Xfinity titulu, pobedio 11 trka u zadnje 2 godine tamo, onda dosao u Cup i vec u prvoj sezoni pobedio Daytonu 500 i izborio playoffa. Ali posle toga je vise-manje ostao na istom nivou, nije napredovao kao sto se ocekivalo...
Roger Penske ima obican da ne menja vozace brzo, seti se samo da je Brad Keselowski zavrsio tek kao 25. u svojoj prvoj sezoni za Penske pa nije dobio otkaz. Ali Austin polako gubi vreme, ima ugovor na jos godinu dana i imam osecaj da nece biti produzen...
Plus, Austin se razvijao poprilicno dobro sve do skora. Osvojio Xfinity titulu, pobedio 11 trka u zadnje 2 godine tamo, onda dosao u Cup i vec u prvoj sezoni pobedio Daytonu 500 i izborio playoffa. Ali posle toga je vise-manje ostao na istom nivou, nije napredovao kao sto se ocekivalo...
Roger Penske ima obican da ne menja vozace brzo, seti se samo da je Brad Keselowski zavrsio tek kao 25. u svojoj prvoj sezoni za Penske pa nije dobio otkaz. Ali Austin polako gubi vreme, ima ugovor na jos godinu dana i imam osecaj da nece biti produzen...
- Boss
Žao mi je što Hocevar i Častain nisu u A timovima. i Zilić dolazi sledeće godine isto senzacija će biti
Ja bih stavio Hocevara u Hendrik (umesto Bowmana)
Častaina u Penske (umesto Cindrića)
i Zilića u Gibs (umesto Ty Gibsa)
Ja bih stavio Hocevara u Hendrik (umesto Bowmana)
Častaina u Penske (umesto Cindrića)
i Zilića u Gibs (umesto Ty Gibsa)
Poslednja izmena: Boss, na dan subota, 27. sep. 2025. u 21:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Talladega_500
- Yankee
A Bowmana drzi u Hendricku to sto ga Ally iz nekog razloga jako voli. A Rick naravno nece da naljuti skupoceni sponzor kao sto je Ally.
Zaboravi na to da ce Chastain preci u jaci tim. Njemu je ovo vrhunac karijere hehe.
Zaboravi na to da ce Chastain preci u jaci tim. Njemu je ovo vrhunac karijere hehe.
- Boss
pa dobro ja kažem kako bi trebalo izgledati po kvalitetu. ali i ovde kao i u f1 ima nekih čudnih odluka po porodičnoj vezi ili sponzorskim novcima...
- Talladega_500
- Yankee
Kako si ti ono rekao, da je Chastain kvalitetniji vozac nego bilo koji sadasnji vozac Hendricka, Gibbsa ili Penskea osim Larsona i Logana? Hehe
Mislim, razumem da ga volis, ali brate budi realan... Chastain je najpoznatiji po incidentima koje je pravio, a ne po rezultatima...
Mislim, razumem da ga volis, ali brate budi realan... Chastain je najpoznatiji po incidentima koje je pravio, a ne po rezultatima...