Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2025. sezona

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14843
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Re: 2025. sezona

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 19:59h

Posto jako volis AI, pitaj ga koliko NASCAR fans ima. ;)
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Boss
Poruka: 3066
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Poruka od Boss » subota, 27. sep. 2025. u 19:59h

75 miliona a Dejtonu gledalo 6 miliona hahahaha
i to ti što geldaju Dejtonu nisu ni pravi fanovi već gledaju samo Dejtonu ostale trke ih ne zanimaju
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 20:06h

Kao sto si video iz komentara koje si copy/paste - ne umeju svi ni da nadju kanal na kom su trke, pa kako ce onda gledati? ;)
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss

Poruka od Boss » subota, 27. sep. 2025. u 20:09h

Talladega_500 piše:
subota, 27. sep. 2025. u 20:06h
Kao sto si video iz komentara koje si copy/paste - ne umeju svi ni da nadju kanal na kom su trke, pa kako ce onda gledati? ;)
pa onda nisu više fanovi. to si i ti meni rekao kad sam prestao gledati :)
Talladega_500 piše:
subota, 27. sep. 2025. u 19:48h

Pa kad prodje sadasnji ugovor kabloska ce ponuditi novi ugovor. I NASCAR ce kao reci, "neka hvala, idemo mi na nacionalnu televiziju gde svi mogu besplatno da gledaju trke"? Jel ti stvarno to ocekujes?
pa indycaru je toliko pala gledanost sa nbc striminzima i kablovskim kanalima da su otišli FOX-u stavili sve trke free i još prodali FOX-u trećinu indycar serije! :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 20:20h

Pazi, bilo bi idealno da sve predje na obicnu antenu, ja bi se prvi resio kablovske, ali ne vidim NASCAR da predje sa $1.1 milijardu godisnje na neke smesne pare od neke tv stanice koja nije streaming ili kablovska. NASCAR cak i kada je u krizi je opet ubedljivo najpopularniji auto-sport u Americi.

Boss

Poruka od Boss » subota, 27. sep. 2025. u 20:50h

Kraj kvalifikacija. Najbrži Ford je tek 13. Beri lol
logano i blejni 35. i 37. lol lol lol
Ja ne znam šta Roger Penske radi sa ovim Cindrićem. Toliko kvalitetnih i boljih vozača na marketu
isto i bowman. u hendriku treba samo najbolji da voze

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 20:59h

Austina je stitilo sto je njegov cale Tim Cindric bio predsednik Penskea sve do nedavno.

Plus, Austin se razvijao poprilicno dobro sve do skora. Osvojio Xfinity titulu, pobedio 11 trka u zadnje 2 godine tamo, onda dosao u Cup i vec u prvoj sezoni pobedio Daytonu 500 i izborio playoffa. Ali posle toga je vise-manje ostao na istom nivou, nije napredovao kao sto se ocekivalo...

Roger Penske ima obican da ne menja vozace brzo, seti se samo da je Brad Keselowski zavrsio tek kao 25. u svojoj prvoj sezoni za Penske pa nije dobio otkaz. Ali Austin polako gubi vreme, ima ugovor na jos godinu dana i imam osecaj da nece biti produzen...

Boss

Poruka od Boss » subota, 27. sep. 2025. u 21:00h

Žao mi je što Hocevar i Častain nisu u A timovima. i Zilić dolazi sledeće godine isto senzacija će biti

Ja bih stavio Hocevara u Hendrik (umesto Bowmana)
Častaina u Penske (umesto Cindrića)
i Zilića u Gibs (umesto Ty Gibsa)
Poslednja izmena: Boss, na dan subota, 27. sep. 2025. u 21:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 21:01h

A Bowmana drzi u Hendricku to sto ga Ally iz nekog razloga jako voli. A Rick naravno nece da naljuti skupoceni sponzor kao sto je Ally.
Zaboravi na to da ce Chastain preci u jaci tim. Njemu je ovo vrhunac karijere hehe.

Boss

Poruka od Boss » subota, 27. sep. 2025. u 21:05h

pa dobro ja kažem kako bi trebalo izgledati po kvalitetu. ali i ovde kao i u f1 ima nekih čudnih odluka po porodičnoj vezi ili sponzorskim novcima...

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » subota, 27. sep. 2025. u 21:07h

Kako si ti ono rekao, da je Chastain kvalitetniji vozac nego bilo koji sadasnji vozac Hendricka, Gibbsa ili Penskea osim Larsona i Logana? Hehe

Mislim, razumem da ga volis, ali brate budi realan... Chastain je najpoznatiji po incidentima koje je pravio, a ne po rezultatima...

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 28. sep. 2025. u 02:33h

Ne pise se Loganu dobro u ovoj rundi. Iako ima +24, sanse su male da ce osvojiti stage poene sutra i u 1. i u 2. stageu, znaci prakticno tih +24 se brise.

Slika

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 28. sep. 2025. u 11:15h

Slika

Jel ti liči Redik na Tim Ričmonda? i što ga zovu "Beast" a bori se za prolaz u sledeću rundu :rotfl:
Talladega_500 piše:
subota, 27. sep. 2025. u 21:07h
Kako si ti ono rekao, da je Chastain kvalitetniji vozac nego bilo koji sadasnji vozac Hendricka, Gibbsa ili Penskea osim Larsona i Logana? Hehe

Mislim, razumem da ga volis, ali brate budi realan... Chastain je najpoznatiji po incidentima koje je pravio, a ne po rezultatima...
Častain ja ga pamtim po onom potezu iz igrice i pamtiću ga kao vice-šampiona iz 2022 u B autu zato sam stavio u potpis da ga pamtim 8)
Talladega_500 piše:
nedelja, 28. sep. 2025. u 02:33h
Ne pise se Loganu dobro u ovoj rundi. Iako ima +24, sanse su male da ce osvojiti stage poene sutra i u 1. i u 2. stageu, znaci prakticno tih +24 se brise.
Misliš da će Logano ispasti u ovoj rundi? Eto Logano out, Častain in :D

Ionako je Penskeu Blejni dovoljan za titulu. Rekao sam na redu je Blejni da uzme. Logano-Blejni-Logano-Blejni
Slika

Opet auto nije u Busch pivu. E jbg baš bezveze. Nije Nascar ono što je bio. :'(
Evo Tale šta sam hteo da ti kažem. Jel se sećaš onaj sistem medalja što sam predložio. A tvoj odgovor je bio "pa šampion bi već bio rešen na polovini sezone" :punnish:

Ajmo to u praksi proveriti. Ovo su ovogodišnji pobednici:

Hamlin 5
Bel 4
Gizi 4
Larson 3
Blejni 3
Bajron 2
Brisko 2
Logano 1
Častain 1
Eliot 1
Buba 1
Cindric 1
Beri 1
Dilon 1

Trka je ostalo još ŠEST.

Što znači U TEORIJI da su svih 40 vozača onosno ceo Nascar grid još u igri!

A Realno Hamlin, Bel, Gizi, Larson i Blejni bi imali najveće šanse postati šampioni. Mi pričamo o PET vozača. Dobro izuzmimo Gizija jer se samo još 1 road course vozi do kraja. Znači ČETIRI VOZAČA realno u borbi za naslov bez veštakog plejof sistema, bez skupljanja bodova i kalkuliranja.
e da ako bi imali isti broj pobeda onda bi se gledao broj drugih mesta. pa trećih (ako treba)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 28. sep. 2025. u 15:35h

Boss piše:
nedelja, 28. sep. 2025. u 12:33h
Jel ti liči Redik na Tim Ričmonda? i što ga zovu "Beast" a bori se za prolaz u sledeću rundu
Nisam cuo da ga iko zove The Beast. Ako pricas o onome sta pise na njegovom odelu, to je na racun sponzora.

Slika
Častain ja ga pamtim po onom potezu iz igrice i pamtiću ga kao vice-šampiona iz 2022 u B autu zato sam stavio u potpis da ga pamtim 8)
Hehe, kad napises ovako nesto onda demantujes sam sebe za ono sta si ranije pisao. "Pamte se samo sampioni", "pamte se samo pobednici", a ovamo ce neko kao pamtiti ko je zavrsio kao 2. jos pre 3 godine hehe.
Misliš da će Logano ispasti u ovoj rundi? Eto Logano out, Častain in
Chastain je trebao da ispadne jos u 1. rundi. 11., 24., 19., to nisu rezultati koji su ga trebali pogurati u sledecu rundu. Sreca njegova pa je Bowman imao dva DNF-a u 1. rundi.
Ionako je Penskeu Blejni dovoljan za titulu. Rekao sam na redu je Blejni da uzme. Logano-Blejni-Logano-Blejni
Ja mislim da Gibbs osvaja ove sezone. Celu sezonu sam imao Bella za sampiona, ali me ne bi iznenadilo ako osvoje i Hamlin pa i Briscoe.
Evo Tale šta sam hteo da ti kažem. Jel se sećaš onaj sistem medalja što sam predložio. A tvoj odgovor je bio "pa šampion bi već bio rešen na polovini sezone" :punnish:

Ajmo to u praksi proveriti. Ovo su ovogodišnji pobednici:

Hamlin 5
Bel 4
Gizi 4
Larson 3
Blejni 3
Bajron 2
Brisko 2
Logano 1
Častain 1
Eliot 1
Buba 1
Cindric 1
Beri 1
Dilon 1

Trka je ostalo još ŠEST.

Što znači U TEORIJI da su svih 40 vozača onosno ceo Nascar grid još u igri!
Hehe, previse si gledao F1 pa mislis da neko moze pobediti 3 od zadnjih 6 trka i preokrenuti situaciju.

U realnost, kada se tako nesto desilo u NASCAR-u? Skoro nikada. Mozda jedino Bell, mada su sanse minimalne jer Bell ima samo 4 top 5 u zadnjih 18 trka. Larsonova zadnja pobeda je bila jos na Kansasu u maju, znaci otpisi i njega. Blaney jeste u formi, ali cak ni on ne moze da pobedi 3 od 6 u finisu sezone. van Gisbergen, na njega necu ni trositi vreme da pisem zasto. Byron i Briscoe bi morali pobediti 4 od 6, znaci nema sanse.

U sustini, po tvom sistemu bodovanja, kada je Hamlin pobedio na Gateway u 28. trci u sezoni - mogao je da pocne da slavi titulu.

Hajde sada da pogledamo generalni plasman po mom nacinu bodovanja (originalni Winston Cup nacin bodovanja).
Bell bi imao 6 bodova prednosti, sto su 2 pozicije na stazi. Elliott, Byron, Blaney, Larson - svi bi jos bili u igri jer je na trci moguce osvojiti maksimalno 193 poena.

Sta mislis - jesu li sanse realnije da neko nadoknadi 6 ili 71 poen tokom zadnjih 6 trka ili da pobedi 3 od 6 trka? ;)

Slika

Boss

Poruka od Boss » nedelja, 28. sep. 2025. u 18:32h

Talladega_500 piše:
nedelja, 28. sep. 2025. u 15:35h
Boss piše:
nedelja, 28. sep. 2025. u 12:33h
Jel ti liči Redik na Tim Ričmonda? i što ga zovu "Beast" a bori se za prolaz u sledeću rundu
Nisam cuo da ga iko zove The Beast. Ako pricas o onome sta pise na njegovom odelu, to je na racun sponzora.

Slika
:rotfl: koliko ima tih monstera? :rotfl:

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 00:40h

Neverovatna glupost Toyotinih vozaca na Kansasu. Prakticno su imali 1-2-3-4-5 sve do zadnje krivine i onda izbacili jedan drugoga i dozvolili Ellittu da pobedi.

Posebno Hamlin - ne samo sto je sebe kosta pobede vec je kostao i Bubbu pobede. Da je Bubba kojim slucajem pobedio, onda bi svasta bilo na Rovalu jer bi Elliotta, Briscoe i Logana delilo samo 2 boda - ovako vise-manje se zna ko ce dalje. Hamlin pobedio oba stagea, onda zabrljao u pit stopu i opet je imao sansu da pobedi. Ne znam sta mu bi da u finisu ide na pobedu umesto da pogura Bubbu do pobede.

Logano veliko iznenadjenje - poceo je tek 35., ali je vec u stage 1 zavrsio kao 7., onda i kao 7. u stage 2. Mislim da ima solidnu prednost pred Roval.

Slika

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 03:53h

Ne verujem da ce se nesto dramaticno promeniti na Rovalu.

Svi ocekuju da ce van Gisbergen pobediti, ali tamo je prosle godine vozio i Cup i Xfinity trku i nije pobedio.

I ovo zadnje mesto koje vodi u top 8, Chastainova istorija na Rovalu je blaga katastrofa (prosek 24. mesto), dok Logano ima solidnu istoriju na Rovalu (8.6 mesto). Moralo bi se desiti cudo da Chastain nadoknadi 13 poena i zavrsi ispred Logana. Reddick ima dobru istoriju na Rovalu, mozda iznenadi, ali njemu trkanje sada nije na umu jer je bas danas objavio da mu sin ima srcane probleme.

I dalje mi nije jasno sta bi danas Hamlinu da ono uradi Bubbi... Sada je 23XI mogao imati vozaca u top 8.

Slika

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 09:38h

Slika

Častain 2.0 mrgreen

Tale ti reče Kanzas će biti dosadan a trka bila jedna od boljih. :) Svi je hvale

Slika

Brisko, Logano ili Častain. Ostalo je 99% sigurno. Otpadaju oba Jordanova auta (baš volim) i Cindrić.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 03:53h

I dalje mi nije jasno sta bi danas Hamlinu da ono uradi Bubbi... Sada je 23XI mogao imati vozaca u top 8.
A šta mu je uradio? To je bila čista borba za pobedu iz koje je neko treći profitirao.
Slika

;)
Update

Hamlin 5
Bel 4
Gizi 4
Larson 3
Blejni 3
Bajron 2
Brisko 2
Eliot 2
Logano 1
Častain 1
Buba 1
Cindric 1
Beri 1
Dilon 1

Još pet trka do kraja.
Slika

Ne bih imao ništa protiv da ta 60. bude u Finiksu :) kakvo bi to samo slavlje bilo

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 15:33h

Boss piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 13:01h
Brisko, Logano ili Častain. Ostalo je 99% sigurno.
Rekoh gore, Chastainova istorija na Rovalu je toliko losa da bi se moralo desiti cudo da prestigne Logana ili Briscoe.
Otpadaju oba Jordanova auta (baš volim) i Cindrić.
A sto mrzis Jordanove aute?
A šta mu je uradio? To je bila čista borba za pobedu iz koje je neko treći profitirao.
Pa poslao ga u zid. Kostao ga pobede. Kostao vozaca sopstvenog tima plasmana u top 8.

Hamlinov potez juce demantuje sve tvoje price o namestanju i timskim naredjenjima. ;) Rekoh ti ja, nije ovo Formula 1, nema ovde da Barrichello stane pred finis liniju u momentu dok je vodio zbog "Let Michael pass for the championship" hehe.
Update

Hamlin 5
Bel 4
Gizi 4
Larson 3
Blejni 3
Bajron 2
Brisko 2
Eliot 2
Logano 1
Častain 1
Buba 1
Cindric 1
Beri 1
Dilon 1

Još pet trka do kraja.
Da, mozda Austin Dillon ili Austin Cindric pobede zadnjih 5 trka i prestignu Hamlina po broju pobeda... hahahaha

Inace... Samo -11 i -66 bi delilo prvu trojicu.

Slika

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:29h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 15:33h

A sto mrzis Jordanove aute?

U početku mi je bio cool lik mislim gledao sam ga pre u NBA-a ali sad se pokazao kao neki uljez koji je došao da uništi Nascar. A Nascar je ionako na klimavim nogama.
Talladega_500 piše:

Pa poslao ga u zid. Kostao ga pobede. Kostao vozaca sopstvenog tima plasmana u top 8.

i Hamlin se borio za pobedu.
Talladega_500 piše:

Hamlinov potez juce demantuje sve tvoje price o namestanju i timskim naredjenjima. ;) Rekoh ti ja, nije ovo Formula 1, nema ovde da Barrichello stane pred finis liniju u momentu dok je vodio zbog "Let Michael pass for the championship" hehe.

bogte tvoj šta ti porediš :doh: Pa nije Buba bio van plejofa pa da bude nekom violina. I Buba se bori za opstanak kao i Hamlin.
Talladega_500 piše:

Da, mozda Austin Dillon ili Austin Cindric pobede zadnjih 5 trka i prestignu Hamlina po broju pobeda... hahahaha

Ja sam rekao da ovi vozači se realno bore za titulu:

Hamlin 5
Bel 4
Gizi 4 (on ustvari ne)
Larson 3
Blejni 3

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:38h

Boss piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:32h
U početku mi je bio cool lik mislim gledao sam ga pre u NBA-a ali sad se pokazao kao neki uljez koji je došao da uništi Nascar. A Nascar je ionako na klimavim nogama.
Svaki pravi ljubitelj NASCAR-a bi trebao da podrzava tuzbu. Gospoda koja vode NASCAR se bogate na grbaci timova i umesto da timovi dobijaju veci % zarade - taj % odlazi porodici France koja nije nista uradili na racun NASCAR-a vec samo nasledila nasledstvo.
i Hamlin se borio za pobedu.
Hamlinu uopste pobeda nije trebala, na +48 je u poenima i proce u top 8 i tako i tako. Bubba je taj koga je samo pobeda vodila dalje.
bogte tvoj šta ti porediš :doh: Pa nije Buba bio van plejofa pa da bude nekom violina. I Buba se bori za opstanak kao i Hamlin.
Ama covece Hamlin se nije borio za nikakav opstanak, on je na +48 u poenima. Jedini nacin na koji on moze da ispadne je ako se slupa u prvom krugu na Rovalu i osvoji samo 1 poen - pa cak i u takvom slucaju opet bi verovatno prosao dalje, neko od ova zadnja 4 (Cindric, Reddick, Bubba, Chastain) bi morao da pobedi na Rovalu da izbaci Hamlina u takvoj situaciji.
Ja sam rekao da ovi vozači se realno bore za titulu:

Hamlin 5
Bel 4
Larson 3
Blejni 3
Oni se bore za titulu i po sadasnjem sistemu bodovanja. ;)

Nije potreban tvoj "samo pobede" da bi se oni borili za titulu.
Poslednja izmena: Talladega_500, na dan ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:45h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:42h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:38h
Boss piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:32h
Svaki pravi ljubitelj NASCAR-a bi trebao da podrzava tuzbu. Gospoda koja vode NASCAR se bogate na grbaci timova i umesto da timovi dobijaju veci % zarade - taj % odlazi porodici France koja nije nista uradili na racun NASCAR-a vec samo nasledila nasledstvo.

Zašto je onda Jordan sam u tome? Gde su ostali timovi? Kad je ovo bilo u F1 svi timovi su bili ujedinjeni. A druga stvar ko je njih zvao i ko ih prisiljava da ostanu? Eno nek idu da naprave svoj šampionat da vidim kako će proći. To se desilo sa CART timovima pa su bankrotirali :) I na kraju se vratili kući :) Kao Lesi :)
S time što je šteta nepovratna i Indycar i dan danas pati zbog toga.
Talladega_500 piše:

Hamlinu uopste pobeda nije trebala, na +48 je u poenima i proce u top 8 i tako i tako. Bubba je taj koga je samo pobeda vodila dalje.
heh pa onda najbolje da se hamlin uopšte nije ni trkao :rotfl:

ti si zaboravio da se za pobedu dobija +5 plejof poena koji se prenose u sledeću rundu. naravno da je i hamlinu trebala pobeda.
Talladega_500 piše:

Ama covece Hamlin se nije borio za nikakav opstanak,
aman zaman plejof poeni se osvajaju a treba ući i u finale :)
Čak i da ništa nije bilo na tacni Hamlin bi opet grebao kao pas za tu 60-tu pobedu 8)
Talladega_500 piše:

Oni se bore za titulu i po sadasnjem sistemu bodovanja. ;)

Nije potreban tvoj "samo pobede" da bi se oni borili za titulu.
Pa normalno da se bore kad su pravila da u zadnju trku mora ući 4 vozača sa anuliranim bodovima :rotfl:

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:01h

Boss piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:49h
Zašto je onda Jordan sam u tome? Gde su ostali timovi?
Zato sto je Jordan jedan od retkih ljudi u NASCAR-u koji ima finansijsku moc da se bori sa NASCAR-a. Sta mislis kako bi prosao tamo neki Rick Ware da odluci da tuzi NASCAR? Pa NASCAR bi ga bankrotirao samo tako sto bi ga zatrpao sa papirologijom na narednih 5-10 godina. E vidis Jordanu to ne mogu da urade jer i Jordan ima brdo novca i armiju advokata.
A druga stvar ko je njih zvao i ko ih prisiljava da ostanu? Eno nek idu da naprave svoj šampionat da vidim kako će proći.
Da se svi prate tvojom logikom, onda bi danas svaki radnik i dalje radio 80 sati sedmicno za minimalac, bez zdrastvenog osiguranja, godisnjeg odmora, penzije i slicno.

Kako su najveci sindikati na svetu nastali? Evo National Education Association (NEA) je najveci sindikat u Americi i nastao je tako sto su tuzili glavnu organizaciju. I sud im nije rekao "pa niko te ne tera da radis u toj organizaciji, idi u drugu ako ti se ne svidja ili osnuj svoju organizaciju". E tako ce biti i sa NASCAR-om. Popustili su i GM i Ford i mnogi giganti pod napadom sindikata - popustice i NASCAR.
To se desilo sa CART timovima pa su bankrotirali :) I na kraju se vratili kući :) Kao Lesi :)
Hehe, od 19 timova koji su imali chartere kada je sistem osnovan 2016. godine - danas samo postoji 7. Znaci 12 od 19 timova su vec bankrotirali.

Jel tebi jasno da po ovom sadasnjem sistemu timovi bankrotiraju, a ne po onom sistemu koji Jordan hoce? Jordan hoce vecu zaradu za timove umesto za glavonje u NASCAR-u i hoce da se timovi pitaju u vaznim odlukama. Ja ne mogu da verujem da ti mislis da je to lose.
heh pa onda najbolje da se hamlin uopšte nije ni trkao :rotfl:

ti si zaboravio da se za pobedu dobija +5 plejof poena koji se prenose u sledeću rundu. naravno da je i hamlinu trebala pobeda.
Nisam ja nista zaboravio. Hamlin trenutno ima najvise playoff poena - 36. Njemu tih 5 poena uopste nisu bili od glavu, tj. uopste nije morao da razikuje da slupa Bubbu da dodje do njih. Da je to uradio neko ko je na samoj granici, pa mozda bi i imalo smisla, ali ne i neko ko ima ubedljivo najvise playoff poena.
Čak i da ništa nije bilo na tacni Hamlin bi opet grebao kao pas za tu 60-tu pobedu 8)
Poenta je da tvoja logika o timskim naredjenjima pada u vodu. Niti se Bubba sklonio svom sefu niti je Hamlin pustio svog vozaca da dodje do pobede.
Pa normalno da se bore kad su pravila da u zadnju trku mora ući 4 vozača sa anuliranim bodovima :rotfl:
Ko prica o zadnjoj trci? Ja govorim u ovom momentu, na 5 trka do kraja sezone. Mnogo bi uzbudljvije bilo na poene nego na pobede, to ti govori generalni plasman poena pod oba sistema.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:43h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:01h
Boss piše:
ponedeljak, 29. sep. 2025. u 19:49h
Zašto je onda Jordan sam u tome? Gde su ostali timovi?
Zato sto je Jordan jedan od retkih ljudi u NASCAR-u koji ima finansijsku moc da se bori sa NASCAR-a. Sta mislis kako bi prosao tamo neki Rick Ware da odluci da tuzi NASCAR? Pa NASCAR bi ga bankrotirao samo tako sto bi ga zatrpao sa papirologijom na narednih 5-10 godina. E vidis Jordanu to ne mogu da urade jer i Jordan ima brdo novca i armiju advokata.
Ej ja te pitam gde su ostali timovi da ga podrže? Jel ti čitaš uopšte moja pitanja? Nisam te pitao kolko je Jordan bogat i moćan (znam to hvala) pitao sam te zašto timovi nisu ujedinjeni?
kako su CART timovi bili jedno. I u F1.
i tamo je bilo bogatih i siromašnih.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 29. sep. 2025. u 20:50h

Pa objasnio sam ti u toj recenici zasto. Prosto - manje slabi finansijski timovi ne zele da se zamere NASCAR-u jer nemaju finansije da se bore protiv organizacije kao sto je NASCAR. Videli smo kako je Front Row prosao u ovoj tuzbi, to je jedan od timova gde nema milijardera i odlucio je da se pridruzi 23XI u turzbi - i skroz su propali ove godine, jer pare odlaze na sudjenje umesto na tim. Tim koji je pre par godina toliko obecavao da ga je Ford stavio u tier 1 zajedno za Penske i RFK-om, a danas se bore za 30. mesto.

Odgovori

Povratak na „Nascar“