posto su mi mk6 manijaci polupali,dok cekam kes bio sam prinudjen neko prevozno sredstvo da uzmem,nasao sam za neke parice mk4 89g,5v 1.6 b/p,ima dvogrli weeber ...oprema cb,siber,el podizaci....jedino da se ulozi registracija,i nekih sitnica ...slike uskoro...
Poslednja izmena: Djole, na dan nedelja, 13. maj 2012. u 16:12h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Porukaod Djole » ponedeljak, 7. maj 2012. u 22:19h
posto otac vozi fokusa,paju sam prodao pa dok ne kupim nesto ostala mi cetvorkica da ganjam tuda okolo,ima nekih ulaganja u limariju ne mnogo strasnih kad se vide godine i obzir da nista nije dirano...otac ga vozio godinu dana u taxiju i nagazio oko 70 000km malo jace nije mu mugao nista osim nekih sitnih potrosnih delova...slikacu ga kad operem cisto da se malo vidi...motoric je zvrk a nece po valjevu vise od 10l da potosi za dzep dosta lepo,imajuci u vidu da passat nije mogao ispod 14...
volan od mk4 mi ruzan za medalju,imam ovakav od mk3 xr ne znam da li ce se uklopiti vizuelno
na auto sam dodao neke stvarcice tipa odlozeno gasenje svetla u kabini,stavio trosistemske elipse na dasku pozadi,imam neki sony mp3 sa bluetooth napred neke sony zvucnike nista specijalno,razmisljam o nekom modulu za daljinsko zakljucavanje ili alarmu cisto iz zezanja a i da ne moram po kisi da jurim kljuc u bravu...mozda cak i bi xenon...usput limarija se sanira sigurno do zime...subjektivni osecaj sesti iz b4 u ovaj auto je malo bzv,ali posto je prezalicu svu komociju koju sam tamo imao...najvise placem za servom i klimom