Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

bezopasni... uglavnom

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
uglavnom_bezopasni
Poruka: 1
Član foruma od: subota, 12. mar. 2011. u 19:32h
Kontakt:

bezopasni... uglavnom

Poruka od uglavnom_bezopasni » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 20:14h

Miloš, Novi Sad, poznatiji kao bezopasni :)
Naleteo mi neki Ford Ka 2001. Endura-E motor, klima... nemam nikakva iskustva sa Fordovima, a ni sa novijim kolima koja imaju dugmiće pa moram da pitam šta ne znam.

Ako nije problem da ovde nabrojim sitnice koje me muče, pa ću posle da tražim po forumima gde da pitam detaljnije, (uvek nađem da vozim neki auto sa dva slova, do sada AX, sada Ka, kod mene na forumu sam prepravio ceo sistem da traži i te dvoslovne aute, a kod drugih mi je uvek bio problem da nađem nešto)

1. Korisničko uputstvo, ...kako se pravilno koristi dugme za prednje odmagljivanje, kad ga stisnem upali se lampica na njemu i ništa se ne dešava?!?
2. Jedan motor fara ne ide gore/dole - neki standardni kvar?
3. Da li se može popraviti ručica migavca da vraća posle skretanja u levo (u deno radi) ili mora nova ta multifunkcionalna.
4. Haynes ima li neko, rešava sve buduće probleme ako ih bude, a nadam se da neće...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

paun1
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h

Re: bezopasni... uglavnom

Poruka od paun1 » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 20:53h

A da nije tebi ispao motor na KA kod mene u Despotovcu...... hahahaha.Coveku iz novog sada puko drzac motora ispao malo motor,poluosovina i jos nesto..Sva sreca te smo brzo sredili kvar...Sorry za off....

uglavnom_bezopasni
Kontakt:

Poruka od uglavnom_bezopasni » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 21:37h

Nije, ja tek tri dana vozim to čudo, vidiš da ne znam ni čemu dugmići služe :)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 21:56h

:dd1:

Slikaj to dugme za prednje odmagljivanje, moguce da je u pitanju dugme za grejac prednje soferke, onda naravno ni ne primecujes da se nista desava, ali soferka se greje :)
Za ostalo vec ne znam, a i trebao si da postavis pitanja na odgovarajucem mestu mnogi ovo nece ni videti :)
Fiesta!!

uglavnom_bezopasni
Kontakt:

Poruka od uglavnom_bezopasni » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 22:34h

Pitaću samo da se snađem gde šta treba, ali mi i dalje nije jasno kako se greje, ne duva, nema klime ničeg?

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 22:38h

Grejac je u samom staklu, kao u zadnjem staklu sto imas grejac, tako ga (mozda) imas i u prednjem. Samo su linije mnogo sitne pa ih na prvi pogled ne vidis, ako imas takvu soferku, zagledaj malo i videces ih, veoma su sitne.
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » ponedeljak, 21. mar. 2011. u 22:57h

Osim ako nije nešto pregorelo ili ima neki drugi maler električne prirode, pa se možda lampica pali ali stvarno nema efekta. ;)

Inače, uglavnom_bezopasni, :dd1: i odgovor na tvoja pitanja je 42... i kao što Dule reče, napiši to u http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=49 (za ovo vezano sa strujom) ili http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=38 (ako naiđeš na neki mehanički problem).
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 22. mar. 2011. u 06:50h

:dd: :fcs
Slika Slika

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298