Ineresuje me ako neko zna gde ima da se nadje fabricki CD, posto imam kasetofon a imam i komande na volanu tj. ispod volana.. pa bih menjao

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Slazem sestefan148 piše:super auto, super izbor i neka te lepo i dugo sluzi.
Logika je u tome što je originalni vlasnik pri kupovini doplatio za CD, a ti što su kupili vaše su se zadovoljili i kasetofonom. Logično je jer se po opremi Ambiente vidi da su išli na što jeftiniju varijantu automobila.fordoni piše:...
imam kasetofon.A drugar koji ima fokusa 2000 god ima cd,pa gde je tu logika.
...
Servis : Ulje - Ford Formula 5w40 6l, Filteri - vazduh,ulje,klima,nafta - milsim da je SK i Douchparts ili tako nesto, Dayko spaner i zupcasti - 11.000,00fordoni piše:Dobrodosao imenjace(a imamo i isti auto,isti motor isto godiste)
Super ti je auto,ja Fokusa prosto obozavam sta da ti kazem!!!Svaki polovan auto trazi ulaganje to nije nista novo.Auto je odlican i samo ga odrzavaj u top formi i uzivaces u njemu!!!Koliko te je kostao veliki servis???Odakle je uvezen,moj je iz Italije dosao.Jos jedna stvar koliko te je kostala registracija???Sto se tice radija ja imam isti problem,imam kasetofon.A drugar koji ima fokusa 2000 god ima cd,pa gde je tu logika.To je jedina zamerka i to velika!!!
U tu radnju sam otisao po preporuci, prodavac koji prodaje je prijatelj moj bliskog rodjaka i skroz je ok lik. E sad, on mi daje delove za koje on misli da je "Best Buy" varijanta i mislim da je to i poenta, nije najskuplje uvek najbolje.. za sad je sve ok, a milsim da ce biti i nadalje..rsdforddragomir piše:Ono sto treba da obratis je kvalitet delova posto znam vlasnika radnje.Fokus 1.8 tddi je naj jefnini auto za odrzavanje u svojoj klasi
Veliki servis 11k dinara ????????Servis : Ulje - Ford Formula 5w40 6l, Filteri - vazduh,ulje,klima,nafta - milsim da je SK i Douchparts ili tako nesto, Dayko spaner i zupcasti - 11.000,00
Ford, tačnije, Ford dealer će staviti sve ono što platiš.fordoni piše:fancy: Prosto ne verujem da u 21 veku ford stavlja kasetofon u takav auto. :-| :-| :-|
ja nisam menjao PK kais.. a diskovi, plocice i nazad dobosi i paknovi jos nisu za zamenu, tako da nisam to menjao.rsdforddragomir piše:Pa razlika je u kvalitetu i koliko se ko marzira na delovima.
Evo ti cene servisa kod mene za fokusa 1.8 tddi
filter ulja org 1100.00
filter vazduha ufi 500.00
filter goriva org 2800
polen filter ufi ili neka druga zamena 800.00-1000.00
ulj 5w30 formula e 600.00
zupcasti iskljucivo orginal 8850.00 zamena 3000
pk kais isto orginal 2550.00
korpa i lamela sa druk lagerom Luk 250 e zamena 6500
diskovi delfi 5500.00 zamena 1800
plocice 2300.00
Pa sada uporedi cene
Taj sto je uzeo kasetofon i TDDi isti kao moj cale, ima radio i ponekad kaseta, a sto manje elektronike to bolje.fancy piše:Ford, tačnije, Ford dealer će staviti sve ono što platiš.fordoni piše:fancy: Prosto ne verujem da u 21 veku ford stavlja kasetofon u takav auto. :-| :-| :-|
Očigledno je neko hteo najjeftiniju varijantu i pored živog TDCi odabrao ostatke TDDi sa lagera, a za muziku je bilo "daj šta god da razbije tišinu, jel ima radio? Super može".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni