Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford focus III

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Zaključana
fordst
Poruka: 204
Član foruma od: ponedeljak, 29. nov. 2010. u 16:35h

Ford focus III

Poruka od fordst » četvrtak, 24. mar. 2011. u 11:40h

Da prestavim i moj focus.Godine prozivodnje je 2009 i snjima sam do sad provozao 19000km.Od opreme ima klimatronic,kozni volan i menjac,komande na volan,tempomat,aluminiumske flene i mishelin gume 205/55/16,elktricno podesavani retrovizori sa grejanjem u njima,vnatresni retrovizor sa senzorom za jacinu svetla (u slucaj da neko iza mene vozi sa duga svetla retrovizor ce se zatemniti i nece smetati pri voznje),fabricki radio,senzor za kisu...
Jedino sto planiram promeniti u skoro vreme je izvadim fabricki radio i ubaciti orginalni fordov gps & tv & dvd i to je to sto cu za sada u njega promeniti.Pozz
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Poslednja izmena: fordst, na dan petak, 25. mar. 2011. u 10:40h. Ukupno izmenjeno 1 put.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Ford focus III

Poruka od dule0911 » četvrtak, 24. mar. 2011. u 11:59h

Sredih ti slike...

Odlican Focus, a posto smo za tuning vec apsolvirali da nista ne diras, ajd onda styling barem... Hocu reci, ja bih to spustio malo :D Naravno ako ti udobnost nije prioritet, mada sa malim spustanjem (-30 ili -40mm) neces izgubiti puno na udobnosti.
Al bas je lep focus, i lepu opremu ima, neka te dobro sluzi thumbsuph
Fiesta!!

fordst

Poruka od fordst » četvrtak, 24. mar. 2011. u 12:32h

Fala za slike bas sam se pitao kako da to malo bolje sredim :) pozz

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 24. mar. 2011. u 13:33h

Sve je thumbsuph , samo jedna ispravka - ovo nije focus 3, vec zvanicno 2.5 :beer:
Slika

McGruja
Poruka: 152
Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 08:53h

Poruka od McGruja » četvrtak, 24. mar. 2011. u 14:10h

Motor?

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » četvrtak, 24. mar. 2011. u 16:17h

odlican auto samo sto jedna greska. ovo je ford focus mk2 restyle

focus III jka je ova nova sto izlazi dogodine ;)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 24. mar. 2011. u 22:00h

McGruja piše:Motor?
Posto nema vlasnika da se javi evo ja cu odgovoriti, 1.4 80ks.
Fiesta!!

fordst

Poruka od fordst » petak, 25. mar. 2011. u 10:37h

Kada je vec glavna dilema koji je to model verovatno totti je najblize ka prognozi ,verovatno 2,5 :) . Jer focus II nije sigurno jer ne samo sto je ima potpuno drugaciju unutrsanjost,mislim shal tabla,klima ured,radio... i sto ima razlicitu spoljasnost (prednja i zadnja svetla),ima sa sigurnoscu razlicitu suspenziju izmedju ovaj ford focus i focus II.Zatim znam recimo ispod haube znam da je sasvim drugaciji filter vazduha,kod focus II je panelan kod ovaj moji je clindricni vazdusni filer i td.Pa mislim da izmedju golf 5 i golf 6 i nema vece razlike pa su dva modela ,zatoa sam i napisao focus III jer nije sa sigurnoscu II :) Inace da motor je 1.4l sa 80hp. Kada sam radio redovni godisni servis pricao sam sa serviserima oko promenu motora (znam da smo apsolvirali tu temu ,al nikada ne skodi malo vise informacije) i oni su mi rekli da ukoliko imam tolike zelje da moze se promeniti motor sa 1.6l (100hp) i da ostale komponente koje se nalaze u mom fokusu odgovaraju 100% i da se ne isplati menjati bregaste (skratice se zivotni vek motora),chipovati ili sto znam jer cena ce biti koliko novi 1.6l motor...tako da u buduce kada ga dobro izvozim ovaj motor moguce je da napravim i tu operaciju ,izvadim samo ovaj 1.4l i smenim ga za novi 1.6l . Ali o tom potom sada da sredim ovo sa gps u prvo vreme ,u sredinu maja bi da nabavim neki polovan sportski auto ,najverovatnije couger 2.5 v6 ,pa o tom po tom -zdravlje videcemo u buducnost.Pozz

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » petak, 25. mar. 2011. u 11:03h

Ne znam kako vi zovete u Makedojiji ovja model Focusa, mi ovde u Srbiji ga zovemo Focus 2 restlyle. Kad se bude pojavio prvi pokretni primerak Focusa 3, bice ti jasno zasto je tvoj Focus 2 bas 2.

U sustini kako god ga zvali, Focus je lep, doduse standardan za zadnje serije proizvodnje, jedino bode oci slabasan motor. Ovakav auto zasluzuje bar 150 KS, pa ako budes imao zelje da kupis jaci motor uzmi 2.0 Duratek 145 KS, trosice oko 0 - 0,5 l vise, a voznja bi bila na daleko visem nivou.

Ovakvu neku dilemu smo vec razradili ovde, pa porazi u Tuning delu foruma.

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » petak, 25. mar. 2011. u 12:30h

Verzija je MK2b (restyling). A verziju 3 idem da probam sutra :)
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » petak, 25. mar. 2011. u 14:10h

popovicvl piše:
U sustini kako god ga zvali, Focus je lep, doduse standardan za zadnje serije proizvodnje, jedino bode oci slabasan motor. Ovakav auto zasluzuje bar 150 KS, pa ako budes imao zelje da kupis jaci motor uzmi 2.0 Duratek 145 KS, trosice oko 0 - 0,5 l vise, a voznja bi bila na daleko visem nivou.
I registracija bi bila sa daleko višom cenom...

Ajmo realnop... I ja bih voleo da imam bar 2.0 i 100+ KS u mom eskortu, ali je stvarnost da bi mi sa platom koju primam i ratom za kredit koju mi uzima banka cena registracije za taj motor već bila van finansijskih mogućnosti. Granica koja mi finansijski podnošljiva - ali krajnja - je najviše 1.8 max 90KS. Jeste to "samo"jednom godišnje, ali razmislite o činjenici da za četvoročlanu porodicu treba oko 1000 evra mesečno sa sadašnjim cenama - bez komunalija. Cepnite ih za 100 evra u jednom mesecu pa je mnogo, da ne pričamo o 250 koliko otprilike treba za 2.0 i 145 konja - treba to imati u džepu - jer sam siguran da registracija na bilo kakav kredit malo kome odgovara - kamate su NEREALNO PRETERANE - proverio sam i to kad sam kupovao auto, keš je ubedljivo najjeftinija opcija, tek ponegde u Zrenjaninu može na čekove bez kamate na 5 ili 6 rata, ali - moja banka ne radi sa čekovima, jbg... E, zbog ovih i sličnih činjenica se kupuju auti sa motorima čija snaga je na donjoj granici za težinu koju treba da nosi... Svesni su ljudi da ti motori traju nešto kraće i da ne pružaju neki užitak u vožnji, međutim, prinuđeni su da usklade neke stvari sa svojim mogućnostima. Znam i to da noviji motori većih kubikaža sve manje troše, ali tu razliku na kraju na žalost pojede cena registracije.

Edit: Zaboravio sam da pomenem nešto što svi znamo ali ponekad zaboravimo : da u Srbiji standard nije kao na zapadu pa da svakih 5-6 godina može da se promeni auto bez većih finansijskih talasanja, i da mnogi kupuju auto da bi vozili duže od tog vremena, inače ne bi prosečna starost automobila u srbiji bila 13-14 godina.

Admini, sori za off... Ako ima tema o ovome, premestite post, ili otvorite novu temu ako mislite da treba.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

fordst

Poruka od fordst » petak, 25. mar. 2011. u 16:02h

1.Ma druze sto se mene tice ja bi kupio i 2.3 duratec sa vise od 220hp iz cosworth vec sam ih iskotaktirao kada sam bas bio zagrejan da nesto uradim na tom polju.Al jbg nije samo motor i sam znas da cu pored motora trebati da promenim jos hiljadu propratne stvari za da bi taj motor funkcionisao,zatim kada uracunas sto i koliko kosta a pritom jos dodas rizik da ne bude sve to uradjeno kako sto treba dobijes da je najbolje da odustanes od sve to.To sto kazes duratec 2.0 je odlicna ideja ali opet dolazimo da ostale komponente od menjacke kutije pa nadalje ne odgovarauju.Slazem se da je steta al sta je tu je.Pomenuo sam 1.6l jer su sve komponente identicne sa ovaj 1.4l (tako su bar rekli ovi momci koje rade u ford) inace za sada nisam u planu nista da menjam.Sve u svemu je lep auto i ima izuzetnu stabilnost a za performanse...
2.Mickey 038 ja sam vec danas video i seo u novi ford focus.Da budem iskren ovaj moji (2,5 ili restalinig ili kako ga budete zvali) mi se vise svidja i nije rec o subjektivnom mislenju vidjenje na stvari videcete svi vi kada se pocne prodavati uskoro i kada se bude vozio na ulici.Posebno moram reci sa zalenjem da su FORD promasili bas najpopularniji hetchebek.Sedan jos nije pristignut al hetchbek bice vec od sutra u prodaji u MKD a siguran sam da ce isto biti u SRB.Imao sam prilike dobro da ga razgledam i od to sto sam video vidim puno slicnosti recimo identican klimatronic(od trenutnog focusa),centralna konzola je kao fijesta (nazalost to nije po mom ukusu) .Zadnji deo mu je apsolutni promasaj (ili trebace vreme da se naviknemo na obican dizajn) predni je onako,al nista spektakularno svojstveno fordu i focus kao model koji po mene je uvek udarni model.Sve u svemu svi cete uskoro videti novi fokus po ulice ,nazalost previse potseca na jednu veliku fiestu.(ne da je fiesta los auto al ipak focus po mene ne bi trebao da bude kopija vec nesto orginalno al eto...
3.Estariol covece ti si u potpuno pravo.Svi znamo sto je dobro.Registracija nekako jednom godisnje i kolika i da je nije strasna vise je bio strasan fakt kada sam recimo ja kupovao moj auto platio sam 13500eu.Za model 2.0l sa 145hp trebao dam da platim vise od 20000eu sto je razlika veca od 7000eu.E jbg stvarno sam siguran da je motor 2.0 izuztno dobar al i razlika u cenu od vise od 7000eu nikako nije zanemarujuca.Od danasnji aspekt to je bezmalo jos jedna fiesta nova razume se.To ti je i u Srbiji i u Makedoniji pa i u Hrvatsku standard je taj.Tako da srecni smo i ako uspemo da dodjemo do novog auta e zatim pocinjemo razmisljati sta bi bilo kad bi bilo ili kako bi bilo lepo da imam ovaj ili onaj motor.
To je to hvala na svim komplimentima za auto :)

McGruja

Poruka od McGruja » subota, 26. mar. 2011. u 07:31h

Focus II i restyle su potpuno isti automobili, jedina je razlika u šminci

U svakom slučaju, taj 1.4 16v je slab motor za Focus-a, imao sam prilike da ga vozim.
Po gradu ti ne smeta to toliko, ali na magistrali ume da traži dosta više obrtaje, a preticanje ume da zamara

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » subota, 26. mar. 2011. u 10:23h

JA verijem da je jugo 55 startniji od tog fokusa da 1.4 motorom .Kome pada na pamet da stavi u auto tezak 1300 kg motor od 1,4 litre sa 80 ks . Taj motor ne moze da predje mnogo vukuci tu karoseriju . To je motor za max 1000 kg tesko vozilo .

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » subota, 26. mar. 2011. u 14:29h

McGruja piše:Focus II i restyle su potpuno isti automobili, jedina je razlika u šminci
Pa i ne bas, postoji razlika i u motorima koji su se ubacivali.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

McGruja

Poruka od McGruja » subota, 26. mar. 2011. u 17:40h

Šasija je ista, sve je isto, izmena je u instrument tabli i u prednjoj limariji/svetlima
Potpuno isti auto, vozimi jednog i drugog

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » subota, 26. mar. 2011. u 20:56h

razliciti motori se ugradjuju u ta dva modela. Zadnji stopovi su takodje malo drugaciji.

Ali ga sa pravom zovu re-styling

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » subota, 26. mar. 2011. u 21:15h

van piše:JA verijem da je jugo 55 startniji od tog fokusa da 1.4 motorom .Kome pada na pamet da stavi u auto tezak 1300 kg motor od 1,4 litre sa 80 ks . Taj motor ne moze da predje mnogo vukuci tu karoseriju . To je motor za max 1000 kg tesko vozilo .
Za to se slažem, mada mislim da su i taj 1.6 trebali da ponude i u verziji sa manje od 100 KS a ne samo preko te snage... Mada, zabole njih koliko kod nas košta osiguranje kad registruješ auto...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

fordst

Poruka od fordst » nedelja, 27. mar. 2011. u 08:05h

Mickey038 piše:razliciti motori se ugradjuju u ta dva modela. Zadnji stopovi su takodje malo drugaciji.

Ali ga sa pravom zovu re-styling
Slazem se sa tobom da nisu potpuno ista.Imaju razlicite suspenzije,motore i druge stvari al eto svako ima slobodu da misli ono sto hoce,tako da kome je isti neka mu bude isti kome ne ne.Tacno da nije 100% razliciti ali daleko od to da je isti.
van piše:JA verijem da je jugo 55 startniji od tog fokusa da 1.4 motorom .Kome pada na pamet da stavi u auto tezak 1300 kg motor od 1,4 litre sa 80 ks . Taj motor ne moze da predje mnogo vukuci tu karoseriju . To je motor za max 1000 kg tesko vozilo .
Auto po dokumentima iz forda je 1400kg po dokumentima iz saobracajne je 1360kg sto u to vreme je bio najtezi auto u c segmentu.Sada mislim da je nova astra tu sa tezinu (mozda malo teza) i slazem se da nije startan auto a koliko ce "izdrzati" pa videcemo,ja mislim da i nije toliko bitno koji je motor vec kako ga vozis,koliko pare ulazes u redovni servis.Odrzavanje i voznja su po menu kljucni faktori koliko ce jedan auto da traje.Daj nekome i RS model ako je covek konj ,sjebace 2.5l motor mnogo brze nego neki slabi 1.4l koji je dobro i redovno servisiran i pre svega ne maltretiran.

McGruja

Poruka od McGruja » nedelja, 27. mar. 2011. u 19:30h

fordst piše:
Slazem se sa tobom da nisu potpuno ista.Imaju razlicite suspenzije,motore i druge stvari al eto svako ima slobodu da misli ono sto hoce,tako da kome je isti neka mu bude isti kome ne ne.Tacno da nije 100% razliciti ali daleko od to da je isti.
Ako imaš neke informacije, molim te ih ovde iznesi, jer me intresuju

Proširena ponuda motora ne spada u izmenu koja je bitna. To je prosto nova ponuda motora
Koja je razlika u suspenziji?

Koje su, sem šminke (oblik farova, boja štopova, oblik haube...) razlika između Focusa 2005-to i Focusa 2008-mo?
Koliko sam se ja informisao, ralike nema

Ako imaš te informacije, značilo bi mi da ih podeliš

fordst

Poruka od fordst » ponedeljak, 28. mar. 2011. u 01:31h

posto Mc zvuci malo irski nadam se da razumes engleski...

The Ford Focus celebrates its tenth anniversary in 2008 with a dynamic new model. A fresh, new 'kinetic design' exterior, upgraded interior, new features and technologies, combine with outstanding environmental credentials and acclaimed driving dynamics to keep Focus at the front of the medium car market.

Ford 'Kinetic Design'

The most eye-catching change for the new Ford Focus is its fresh new design.

Rather than just update a bumper or grille as many manufacturers do, Ford of Europe's design team took a "whole vehicle" approach in applying 'kinetic design' form language to the exterior, to deliver almost an all-new body.

"We wanted to ensure that the new model was still recognisably a Focus, but was also identifiable as a new generation Ford," said Martin Smith, Ford of Europe's Executive Director for Design. "I'm very happy with the results, as the new car has greater presence and stronger lines which reinforce its driving dynamics credentials. Just as with the new Mondeo, this car reflects our 'energy in motion' philosophy represented in our 'kinetic design' form language."

A Quality Experience

Inside the new Focus, the emphasis was on improving the quality of materials and enhancing comfort levels.

The evidence is clear to see and feel, thanks to a soft feel top to the doors, new instrument binnacle, revised centre stack and redesigned window and mirror switches. New, high quality leather is also available on key models, while the range-topping Titanium X model comes equipped with blue-tinted glass. A new woven headliner is fitted as standard equipment on Ghia and Titanium three- and five-door models (without sunroof).

A new 'Premium' centre console has been designed with an emphasis on improved design and functionality. This comes as standard equipment for Ghia, Titanium and ST series models, or as an option on Trend models and part of the available Sport pack.
The rear face of the console provides additional storage area for rear-seat passengers or customers can specify an optional 230 volt socket which provides direct power for laptops, printers, vacuum cleaners and other day-to-day appliances (rated at less than 150W.)
The console will also house the available Ford Power button (available from early 2008), which has been positioned near the gear shifter, while a new Connectivity Module can also be specified, which includes a USB port, auxiliary jack and 'iPod' connections.
Compelling New Technologies

The new Ford Focus range includes a host of new technology features aimed at making the driving experience even better.

New Focus clearly benefits from the development work completed on Ford's new range of large and luxury cars, as many of the key technologies have been carried through from the new Mondeo, S-MAX and Galaxy into the Focus range.

Examples of this include the introduction of the Ford Easyfuel capless refuelling system which is fitted as standard on the new Focus and helps to prevent misfuelling - one of the most expensive problems owners of today's vehicles can experience.

Also available when the Premium centre console is specified is the 'Ford Power' start button for easy, keyless vehicle activation.

New Focus also delivers new levels of technology for connectivity and in-car systems. Any portable audio device can be connected to the car's audio systems either via a conventional 3.5mm jack or now, a new USB port with connectivity module. The latter is particularly significant for users of latest generation Apple iPod players, as this connection allows full control of the unit's functions through the main audio system.

New Focus is also the first Ford of Europe model to offer an optional Digital Audio Broadcasting (DAB) tuner with its high quality Sony audio systems. This provides enhanced signal strength and CD levels of superior clarity for radio enthusiasts.

Bluetooth ® connectivity and Voice Control are also available, along with an affordable new navigation system which includes a 5-inch colour display and, for the first time an SD card slot allowing access to MP3 files. Another thoughtful option is the availability of a 230 volt power socket for the premium centre console.

Enhanced Safety - Ford Intelligent Protection System

A key strength of the Ford Focus has always been its no-compromise approach to safety which includes the Ford Intelligent Protection System and no fewer than six airbags.

To enhance the overall Focus safety package, the new model now comes with standard Electronic Stability Programme (ESP) with Traction Control in most European markets.

Also, when Ford's Adaptive Front lighting System (AFS) or HID Bi-Xenon headlights are specified, new Focus will be fitted with bright and distinctive LED rear lights which are fitted to all three- and five-door hatchbacks, as well as the wagon. In addition, new Focus features an available tyre pressure Deflation Detection System (DDS) and all new Focus models come fitted with an automatic hazard warning light activation system which warns following drivers of emergency braking manoeuvres.

The Focus Driving Experience

The Ford Focus has always been acclaimed for its driving quality, particularly its dynamics, and the new range remains true to this heritage.

Detailed changes have been made to make the Focus quieter, particularly the diesel models, and manual transmissions benefit from reduced friction by using a new low viscosity transmission oil which does not only contribute to a better fuel economy, but also helps to reduce the forces required for a gear change by up to 14 per cent.

The new Focus is the first Ford of Europe model to introduce an all-new optional transmission system that combines the efficiency and dynamics of a manual with the ease of a quality automatic.

The new Ford PowerShift transmission, due to be introduced in Focus from the beginning of 2008 is an innovative new six-speed double-clutch automatic transmission and will be available with the 136 PS (100 kW) and 110 PS (81 kW) 2.0-litre Duratorq TDCi common rail diesel engines. The Ford PowerShift also demonstrates that a high degree of driving comfort does not have to result in high CO 2 emission levels.

Low emission levels are the priority for a significant new addition to the new Focus range - the new Ford Focus ECOnetic.

Ford of Europe's new ECOnetic range of vehicles demonstrate that using conventional technology and a clever combination of fuel-saving, individual details, very favourable fuel consumption levels and, consequently, dramatically reduced CO 2 emissions can be delivered. Powered by the acclaimed 109 PS (80 kW) 1.6-litre Duratorq TDCi with standard Diesel Particulate Filter (DPF), average consumption for this vehicle has been homologated at 4.3-litres/100km which corresponds to an average CO 2 emission of only 115 g/km - a class-leading result for a conventional vehicle in this segment. With the 90 PS (66 kW) version of this engine, the CO 2 emissions drop to 114 g/km.

Ne znam jel po pravilima engleski post.Ako je ok ako ne obrisite.Ja sam vec obrisao pola text posto vec je Mc rekao da prinzaje neke razlike i hteo je jos ( i ovako ima previse za citanje pa sam malo smalio).Evo da dodam na ovo znam da kutija za vazdusni filter je totalno drugacija,kao i sami filter(panelan vs cilindricini) Siguran sam da ima jos.Ako i pored sve ovo mislis da je sve isto OK.Boldirao sam neke delove texta da se mozes bolje snaci.Pozz
p.s. Jos nesto posto ti nije jasno oko motore "The engine line up for the Mk 2 is a mixture of old and new. The 1.4 L and 1.6 L all aluminium Zetec-SE" a u focus 2008 1.4 L Duratec,1.6 L Duratec.To je to ukoliko se razumemo Ok ukoliko ne ...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 28. mar. 2011. u 02:34h

A ja cu dodati da je razlika izmedju tih motora jedino u nazivu.
Eto mozda filter ili njegova pozicija se razlikuje, mozda softver ECUa... Ali sustinski (blok, glava, "iznutrica", ubrizgavanje) su isti.

Za ostalo ne znam, ali na kraju krajeva ljudi nije ni toliko bitno, bitno da je dobar auto :D
Fiesta!!

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » ponedeljak, 28. mar. 2011. u 08:34h

potpuno uzdrzan :) vazno da on ide jest malo lenj al ide :)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

McGruja

Poruka od McGruja » ponedeljak, 28. mar. 2011. u 10:56h

@fordst

:)
Jeste, nick mi vodi poreklo iz Škotske, a engleski mi nije nikakav problem, naprotiv
Hvala ti na ovom članku, u svakom slučaju

Uživaj u autu thumbsuph

fordst

Poruka od fordst » četvrtak, 29. maj 2014. u 17:59h

Tema moze lock. Menjam ga za nova Octavia VRS ,pozdrav.

Zaključana

Povratak na „Automobili članova“