Manja gužva na šalteru za oružje ili te sprovedu "preko reda" kad te vide sa tamburom?Dusan64 piše:Ko hoce da registruje auto nek ponese pusku u sup.
Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Chat (free talk)
Iz P: Alu felne 14"

pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa ovo je sramota i cista kradja ako prodje:
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=504856
Ako zazivi, vadi se radio pre tehnickog, vraca se posle tehnickog, ne pada mi na pamet da idiotu Tijanicu placam 1000din zato sto ne slusam Radio Beograd.
Ako zazivi, vadi se radio pre tehnickog, vraca se posle tehnickog, ne pada mi na pamet da idiotu Tijanicu placam 1000din zato sto ne slusam Radio Beograd.
Fiesta!!
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ne,nego kad dodjes direktno sa posla dva dana za redom,a oni te u 20h izbace napolje,dva dana za redom,onda ih sve pokokas i odes kuci zadovoljan. Juce bio od 17h do 20h,danas u 6:20 bio ispred supa na vidikovcu,60ljudi ispred mene,od zeleznika nema vajde,Novi Beograd haos,Savski venac od 17h do 20h i opet me izbace.. Bez 4sata cekanja nema sanse. Platiti agenciji i 3000din ako treba da to urade sve sami.BojanM piše:Iz P: Alu felne 14"Manja gužva na šalteru za oružje ili te sprovedu "preko reda" kad te vide sa tamburom?Dusan64 piše:Ko hoce da registruje auto nek ponese pusku u sup.![]()
Pa ne dam im ni 10din..dule0911 piše:Pa ovo je sramota i cista kradja ako prodje:
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ortak optimista danas bio da kulturno najavi da će mu trebati "američka" tablica u dva reda, da ne bi imao previše smaranja posle... samo su ga bledo pogledali, niko nema ideju kako se to radi, valjda je prvi koji im je to tražio ovde.
E, a kad smo već na tu temu, ima li neko konkretnu informaciju o ovome: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... 02659&fs=1Dusan64 piše: Platiti agenciji i 3000din ako treba da to urade sve sami.
pozdrav, Bojan
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Scorpio 696
- Poruka: 1406
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Ja jos nemam sabracajnu tj. od 1 februara vozim sa onim papirom. (jer nemam vremena na bacanje)
Jel mogu panduri praviti problem?
Platio bi agenciji ali lik nije hteo kaze to moras sam.
Jel mogu panduri praviti problem?
Platio bi agenciji ali lik nije hteo kaze to moras sam.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ma puni supovi likova iz agencija.. Za saobracajnu se ne ceka nista,mozda 10-15min. I na kraju ne uspeh da registrujem,nakon tri dana cekanja dobijem informaciju da po novom zakonu ugovor o kupovini motora mora da bude overen u opstini.. A motor kupio u Indjiji..pusku samo i sve redom..
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nemo pušku to bi im lagana smrt. Nego, igle pa im pod nokte zabijat, mučit njih, kao što oni muče narod.
A poslije iglica, polako početi gulit kožu kao jabuku. 
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Tacno tako!Dusan64 piše:Ma puni supovi likova iz agencija.. Za saobracajnu se ne ceka nista,mozda 10-15min. I na kraju ne uspeh da registrujem,nakon tri dana cekanja dobijem informaciju da po novom zakonu ugovor o kupovini motora mora da bude overen u opstini.. A motor kupio u Indjiji..pusku samo i sve redom..
Odobrili su agencijama da oni mogu da registruju automobile, kad su videli da su ogromne guzve.. jedan covek jedan auto... znas da oni uvek kasnije nesto skontaju...

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Pa kad su plavuše
...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Svi će da povade muziku pred tehnički, to definitivno... ko ima Fordovu original, nabaviće one ključiće za vađenje, al sad, zamisli ako murija krene da zaustavlja: "dobar dan - dobar dan, vidimdule0911 piše:Pa ovo je sramota i cista kradja ako prodje:
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Iosis
- VIP
Ma idioti, teški! Šta će sa onima koji ne slušaju RTS nego neki drugi radio?
A šta je sa onima koji imaju FM radio na mobilnom telefonu? Hoće li i njima uvesti pretplatu? A ima i onih kineskih telefona koji imaju i TV...
A šta je sa onima koji imaju FM radio na mobilnom telefonu? Hoće li i njima uvesti pretplatu? A ima i onih kineskih telefona koji imaju i TV...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Moj radio iz '68-me ne 'vata Radio Beograd 
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Taunus 17m
- Poruka: 1878
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ljudi bre koga briga sta vi slusate , imas radio u kolima ? Plati pa slusaj sta god hoces ...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ja kada nisam polupao jednim panduru cvikere za licnu kartu, hoce da cekam u redu za broj, 11 ljudi ceka a video sam da ima samo 4 broja, tebalo bi da ima 30, samo sto sam ja prethodni dan kupio broj, znam sta rade sa njima, samo sto nisam poneo krstenicu-deca me ubise, bez licne karte nemogu da izvadim detetu knjizicu, morao sam da placam i vakcinu i ultra zvuk kukova, e pa nece, da vidi kako razocaran tata bijeIosis piše:Nemo pušku to bi im lagana smrt. Nego, igle pa im pod nokte zabijat, mučit njih, kao što oni muče narod.A poslije iglica, polako početi gulit kožu kao jabuku.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
da ne zna neko mozda u kojoj temi je neko pomenuo Fokusa iz hrvatske ili odaklve vec... sa celicnim felnama je... ima slika kakav je bio pre i kakav je sad...
izginuh trazeci...
izginuh trazeci...
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Probaj u "Zanimljivi Fordovi"..
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9970
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jel ima neko na zajam 5000e,moze i na kamatu? 
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Djole
- Master of Tanjirača

- Poruka: 4966
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Ma kakvi to nemaju nasi pajkanmenovi druga posla nego da traze to...isto takva borba bila je po ugostiteljskim objektima ko ima muziku,pa nije isla policija da trazi...klasicno otimanje para kao i za tv,kao salju neke pred tuzbe ovo ono nema od tog posla nista...ako bas zazivi iscupas radio pred tehnicki i boli te....fancy piše:Svi će da povade muziku pred tehnički, to definitivno... ko ima Fordovu original, nabaviće one ključiće za vađenje, al sad, zamisli ako murija krene da zaustavlja: "dobar dan - dobar dan, vidimdule0911 piše:Pa ovo je sramota i cista kradja ako prodje:
Ako zazivi, vadi se radio pre tehnickog, vraca se posle tehnickog, ne pada mi na pamet da idiotu Tijanicu placam 1000din zato sto ne slusam Radio Beograd.slušate muziku, pokažite dokaz o plaćenoj pretplati"
![]()
![]()
![]()
- Iosis
- VIP
Ma idiotizam, ako već se plaća pretplata za RTS, zašto onda imaju reklame, na privatnim televizijama to je način da zarade.
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Tako je druze Ios, dok ne vidim formel ajnc na rts-u moj dinar nema da vide...

- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15401
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Na globalnom planu Focus se vec sada prodaje daleko bolje od Golfa. Golf ima visoku prodaju u Evropi i nigde vise u svetu dok se Focus prodaje jednako dobro u celom svetu. Od 1998 godine je prodato oko 9.5 miliona Focusa u svetu sto je godisnji prosek od ~792,000. Golf ne moze da pridje toj cifri.knezevic piše:http://www.blic.rs/Auto/Testovi/246497/ ... -sa-golfom
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.