@Djolej89
Cekamo slike...

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
E koliki sam saban juce sam vozio i zaboravim da slikam...presli ja i rodjak oko 30km,kao neke kalorije da se potrose,sednemo u jedno kafance da popijemo nesto i eto mrtva trka....posle kad smo dosli skoro do kuce svratimo opet u kafance najedemo se do vrha i tako odemo i minusFiestaRS piše:Aj ga bas pitaj, pa javi...
@Djolej89
Cekamo slike...
Posle zadnje voznje o kojoj sam pisao, sam se posle 2 dana razboleo, 5 put ove godine, i dalje pijem lekove... Nastavljam voznju bajsa u maju, jbgIosis piše:Ljudi vozate li se?
ma ruta je predobra.. novi asfalt, puno ravnice.. tanke gume..samo klizimIosis piše:Nemam ja još kondicije za tako nešto. Zbog povrede prošlu godinu nisam mnogo ni vozio.
A ti si ga konstanto pržio 35 km/h.
ovo i je gradski biciklIosis piše:Ne razumijem baš mnogo u komponente, ali koliko mi je poznato te XT su odlične. Ali malo mi čudno da takve komponente imaš na takvom ramu koji mi liči da je obični gradski bicikl za penzose.Jesi ti kupovao posebno komponente pa sastavljao ili tako fabrički?