Pa ovako... sto se tice bucnosti... znaci ja ga ne cujem uopste kad idem 120... bkvalno tisina u kabini i to bez muzike, po tom pitanju sam prezadovoljan, jedino sto je malo zeznuto jer ne osetim kad dodje 120, kao da idem 80

.... sto se tice potrosnje i tu sam zadovoljan iako treba da se predje oko 1500 km da bi potrosnja bila na realnom nivou dok se ne razradi motor... iz GM-a su mi rekli tako oko 1500 km mada kao mozda i 5000... uglavnom isao sam do palickog jezera sad za 1.maj i sad mi se prosecna potrosnja od kad sam preuzeo auto pa do sad smanjila na 6.0

.... a sve vreme je vozen po bg-u, po centru uglavnom i ovo je bio jedini duzi put da sam ga vozio autoputem... uglavnom je to bilo samo do tosinog bunara autoputem, ne dalje... a inace pri brzini od 110-120 sam ga stavio na tempomat i trosio je 5.0

.... inace bas je padala kisa i nisam primetio da mi nesto trza previse auto kod akvaplaninga... mislim mozda za nijansu ali to mora kod svakog automobila da bude...
Sto se tice brisaca... hmmm pa ne skripe za sad uopste

... a zimu jos nisam iskusio sa njim

menjac isto radi zavrseno, menjam ga sa 3 prsta, kao u puter da ubadam
P.S
Ja sam prezadovoljan sto sam uzeo Focusa sa ovim motorom... i kao sto kaze @Lale Ford je rekao da je najbolji auto nov auto

... ne znam bas da li bih kupovao polovna kola za ovolike pare... prevelik je rizik da dobijes macku u dzaku... kad bi davao ovolike pare za polovnjak kupio bih ga samo od prijatelja koga bas dobro poznajem ili od nekog od uze ili sire familije, odnosno u prevodu da sam siguran u to sto kupujem

Za Miselinke sam rekao da za sad nikakvih problema nisam imao, a i cudno mi je to, jer su ove Miselinke Primacy HP premium klasa, a jos plus skuplje od svih u premium klasi... ne kazem da sve treba da se gleda kroz cenu ali nemoguce da su neke gume mnoooogo bolje od njih, mogu za nijansu

Pozdra, i hvala svima