lupkanje u trapu, Focus
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
lupkanje u trapu, Focus
Primetio sma od kad sma kupio Fokusa sledece: kad cimam na sitno volan levo -desno cuje se lupkanje, oteram kod majstora, on gledao i ukapirao da se lupkanje cuje u desnom tocku, medjutim niej siguran odakle potice tacno dok kaze ne rasturi pa da vidi sta je. Sumnja na sferni zglob, medjutim buni ga sto se lupkanje cuje i kad tocak cima gore dole, a ne samo levo desno, pa je zbog toga predlozio da rasturi taj tocak kad budem imao vremena i vidi sta je u pitanju da ne bi kupovao neki deo bez veze. Buni me to sto mi se na starom fordu cuo sverni zglob samo kad cimam tocak levo desno, a ne i gore dole. Da li je neko imao slicno iskustvo? Da napomenem da u voznji trap deluje extra, ne cije se bas nista, ne vuce u stranu.....
- bkrmar
- Poruka: 110
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h
Re: lupkanje u trapu, Focus
Meni se desilo slicno i bila je solja amortizera u pitanju. Nije skupa....
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.
- oristic
Ne primecujem nikakvo lupkanje u voznji i na neravnim putevima, rupama i sl..., zar se solja amortizera ne bi cula u tom slucaju? Lupka samo kad sitno cimam volan levo desno! Nemam sad vremena za majstora, a reko je pri pregledu da nije nista opasno po bezbednost, pa ce da resavam kasnije!
- oristic
trap prekontrolisan detaljno, letva se cuje, sve ostalo je super, potpuno je suva za sad tako da ce na remont kad krenu veci problemi!